IFAPA opracowała marker molekularny, który pozwala uzyskać truskawkę o 50% większej twardości.
2024-12-30 00:00
Źródło:
Fruittoday.com
Zespół badawczy z grupy Poprawy Genetycznej i Biotechnologii Truskawek Instytutu Andaluzyjskiego Doświadczenia i Szkolenia Rolniczego, Rybackiego, Żywnościowego i
Fruittoday.com
"Fruit Today" jest cennym źródłem informacji dla branży świeżych produktów. Jego celem jest połączenie producentów owoców z Europy Południowej z europejskimi kanałami dystrybucji i importu. Artykuły pokrywają cały łańcuch wartości handlu owocami i warzywami, a także firmami działającymi w branży. Magazyn ma roczny nakład 5000 egzemplarzy, dystrybuowanych w krajach takich jak Hiszpania, Niemcy, Wielka Brytania, Włochy, Holandia, Francja, Europa Wschodnia, Chile i Peru. Dystrybucja odbywa się poprzez bezpośrednie subskrypcje i bezpłatną dystrybucję na głównych europejskich targach handlowych.
Zobacz więcej: Truskawki - z prasy
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem