Technologia, która może wydłużyć żywotność (i zasięg eksportu) winogron deserowych.
2024-11-12 00:00
Źródło:
Freshpointmagazine.it
W branży winogron deserowych jednym z najbardziej delikatnych i krytycznych etapów jest bez wątpienia fazę poremontową: przechowywanie i okres przydatności do spożycia może być decydującym czynnikiem między możliwością dotarcia na odległe i często dochodowe rynki, a pozostaniem ograniczonym do lokalnego zasięgu.
Freshpointmagazine.it

Fresh Point Magazine jest magazynem skierowanym do profesjonalistów rynku owoców i warzyw. Porusza tematy związane z przepływami rynku, od pola do handlu detalicznego, bada oczekiwania rynku oraz promuje jego rozwój z perspektywy śródziemnomorskiej, ale uwzględniając również rynki i produkty z innych krajów.
Magazyn jest dostępny w dwóch językach: angielskim i włoskim. Wydanie cyfrowe, Fresh Point Digital Magazine, jest nowatorską wersją drukowanego Magazynu, która porusza tematy innowacji, promocji, logistyki oraz pakowania.
Zobacz więcej: Winogrona
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem