Rolnicy, którzy postawili na tradycję
Coraz więcej rolników decyduje się na wytwarzanie produktów według starych sprawdzonych receptur - czytamy w informacjach rolniczych TVP.pl. 
Ireneusz Kostrzewski wiele razy zmieniał profile produkcji. W końcu zdecydował się na przetwórstwo. Dziś twierdzi, że to była bardzo dobra decyzja. 
Ireneusz Kostrzewski, wieś Gałachy: lepiej jest produkować mniej surowca a przetworzyć go w odpowiedni sposób, podać już jako produkt gotowy i wtedy są odpowiednie pieniądze. 
Rolnik postawił na tradycję. Na liście ministerstwa rolnictwa są trzy wytwarzane przez niego produkty regionalne. Wysoka jakość gwarantuje dobre ceny i odbiorców. 
Ireneusz Kostrzewski, wieś Gałachy: to są produkty bardzo wysokiej klasy, tam nie ma deka wody tylko to co dają owoce plus jakieś tam smakowe dodatki. 
Przeczytaj więcej na ten temat w informacjach rolniczych TVP.pl
Źródło: Redakcja Rolna TVP.pl
Zapraszamy do dyskusji na forum fresh-market.pl 



