Tak, romanesco można zamrozić. Aby to zrobić, należy najpierw dokładnie umyć i pokroić romanesco na mniejsze kawałki. Następnie należy blanszować romanesco, czyli wrzucić go do wrzącej wody na kilka minut, a następnie szybko schłodzić w zimnej wodzie. Po
2024-11-18 00:00
Źródło:
Fruittoday.com
Czy można zamrozić romanesco?
Fruittoday.com

"Fruit Today" jest cennym źródłem informacji dla branży świeżych produktów. Jego celem jest połączenie producentów owoców z Europy Południowej z europejskimi kanałami dystrybucji i importu. Artykuły pokrywają cały łańcuch wartości handlu owocami i warzywami, a także firmami działającymi w branży. Magazyn ma roczny nakład 5000 egzemplarzy, dystrybuowanych w krajach takich jak Hiszpania, Niemcy, Wielka Brytania, Włochy, Holandia, Francja, Europa Wschodnia, Chile i Peru. Dystrybucja odbywa się poprzez bezpośrednie subskrypcje i bezpłatną dystrybucję na głównych europejskich targach handlowych.
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem