PEWU: innowacyjne techniki do konserwowania gruszy w Emilii-Romanii
2025-09-25 00:00
Źródło:
Italiafruit.net
Trwa projekt PEWU - Efektywne Wykorzystanie Wody przez Grusze, rozpoczęty w 2024 roku, którego celem jest zmniejszenie zużycia wody przez gruszę, jedno z symboli produkcji w regionie Emilia-Romania, obecnie dotkniętej trudnościami spowodowanymi zmianami klimatycznymi. W ostatnich latach
Italiafruit.net
Italiafruit News to włoski serwis informacyjny dedykowany profesjonalistom z branży owocowo-warzywnej. IFN dostarcza niezwykle wartościowych informacji dla całego łańcucha wartości przemysłu owocowo-warzywnego, od produkcji do dystrybucji i technologii, dostarczając nie tylko bieżące wiadomości, ale także ekskluzywne raporty i analizy dla lepszego zrozumienia branżowych trendów i zmian.
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem



