Karczoch Vega Baja w Madrid Fusión
Marka karczochów Vega Baja del Segura będzie obecna na 20. edycji Madrid Fusión, prestiżowego Międzynarodowego Kongresu Gastronomicznego, który odbywa się w dniach 23-25 stycznia w madryckiej instytucji targowej (IFEMA).
Klejnot w ogrodzie będzie obecny na tym wydarzeniu z sesją pokazową Moisésa Martíneza, szefa kuchni restauracji El Buey de Almoradí.
La Joya de la Huerta będzie obecna na tym wydarzeniu poprzez showcooking Moisésa Martíneza, szefa kuchni restauracji El Buey de Almoradí, która została nagrodzona wyróżnieniem Bib Gourmand przez Przewodnik Michelin.
Pokaz odbędzie się podczas Madrid Fusion Congress, który odbędzie się w dniach 23-26 stycznia.
Pokaz Moisés Martínez, zatytułowany "Tradycja zaktualizowana", odbędzie się w najbliższy wtorek, 24 stycznia o godzinie 13:40 na scenie sieci gastroturystycznej Turisme de la Comunitat Valenciana L'Exquisit Mediterrani i otrzymał również wsparcie Wojewódzkiej Rady Turystycznej Costa Blanca.
.
Magazyn "Fruit Today" to doskonałe źródło informacji dla branży produktów świeżych. Jego misją jest łączenie producentów owoców z Europy południowej z europejskimi kanałami importu i dystrybucji. Artykuły zawierają informacje dotyczące całego łańcucha wartości handlu owocami i warzywami oraz firm działających w tej branży.
Roczny nakład magazynu to 5,000 egzemplarzy rozprowadzanych w Hiszpanii, Niemczech, Wielkiej Brytanii, Włoszech, Holandii, Francji, Europie Wschodniej, Chile i Peru. Dystrybucja odbywa się za pośrednictwem bezpośredniej subskrypcji i bezpłatnie na głównych europejskich targach.
Założona przez dziennikarkę Carmen Cabra ponad 10 lat temu, magazyn jest ceniony za niezależność informacyjną i dobre praktyki dziennikarskie.