Przedłużanie trwałości borówek i awokado poprzez przechowywanie i transportowanie pod niskim ciśnieniem.
2025-12-15 00:00
Źródło:
Freshplaza.com
Przechowywanie owoców pod niskim ciśnieniem jest jedną z kilku technologii wydłużających okres przydatności do spożycia oraz zdolności do transportu pewnych świeżych produktów. "Idea polega na przechowywaniu owoców w komorze próżniowej pod ultra-niskim ciśnieniem, zmniejszając ilość tlenu, którą otrzymują" - mówi Brendon Anthony.
Freshplaza.com
FreshPlaza jest jedną z najbardziej znanych na swiecie, globalną platformą medialną dla branży owoców i warzyw świeżych, dostarczającą swoim czytelnikom najnowsze informacje o rozwoju rynku i trendach. Zespół pisarzy i redaktorów pozyskuje wiadomości z całego świata, a codziennie wysyłany jest newsletter z dedykowanymi wydaniami dla Ameryki Północnej, Ameryki Łacińskiej, Europy, Azji, Oceanii i Afryki.
FreshPlaza jest po swojej naturze interaktywnym konceptem, który opiera się na udziale swoich czytelników, gdzie czytelnicy są zachęcani do wykorzystania platformy do publikacji bezpłatnych informacji prasowych (500 słów lub mniej) i ogłoszeń o pracę.
Zobacz więcej: Awokado
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem




