Dostawa 17 ton owoców i warzyw
Nazwa i adres zamawiającego: Ośrodek Szkoleń Specjalistycznych Straży Granicznej w Lubaniu , ul. Wojska Polskiego 2, 59-800 Lubań, woj. dolnośląskie, tel. 75 725 40 52, 725 41 73, faks 75 725 47 75.
Przedmiotem zamówienia jest dostawa warzyw i owoców dla Ośrodka Szkoleń Specjalistycznych Straży Granicznej w Lubaniu.
BLOKU NR 1 - dostawa nw. warzyw i owoców do punktu żywienia OSS SG w Lubaniu przy ul. Wojska Polskiego 2
"
1.
" Ziemniaki kl. I (myte) 03212100-1 kg 8000
"
2.
" Marchew świeża kl. I (myta) 03221112-4 kg 800
"
3.
" Cebula kl. I 03221113-1 kg 500
"
4.
" Pietruszka świeża korzeń kl. I (myta) 03221110-0 kg 200
"
5.
" Por świeży kl. I 03221110-0 kg 200
"
6.
" Seler świeży korzeń kl. I (myty) 03221110-0 kg 200
"
7.
" Kapusta świeża biała kl. I 03221410-3 kg 500
"
8.
" Kapusta świeża czerwona kl. I 03221410-3 kg 100
"
9.
" Kapusta świeża pekińska kl. I 03221410-3 kg 250
"
10.
" "Burak czerwony ćwikłowy kl. I
średni (myty) " 03221111-7 kg 550
"
11.
" Czosnek - główki kl. I ( w kg) 03221000-6 kg 20
"
12.
" Ogórek kiszony kl. I 15331480-5 kg 200
"
13.
" Kapusta kiszona kl. I 15331142-4 kg 500
"
14.
" Cytryna kl. I 03222210-8 kg 100
"
15.
" Banany kl. I 03222111-4 kg 600
"
16.
" Jabłka krajowe kl. I (kaliber 80+) 03222321-9 kg 1000
"
17.
" Jabłka krajowe kl. I 03222321-9 kg 200
"
18.
" Pieczarki świeże kl. I 03221260-6 kg 250
"
19.
" Papryka czerwona kl. I (kaliber 10) 03221230-7 kg 400
"
20.
" Ogórki świeże kl. I 03221270-9 kg 700
"
21.
" Pomidory świeże kl. I (kaliber BB) 03221240-0 kg 700
"
22.
" Sałata (główki~200g/szt) kl. I 03221310-2 kg 100
"
23.
" Szczypior kl. I (bez cebuli) 03221300-9 kg 60
"
24.
" Koper kl. I 03221300-9 kg 25
"
25.
" Nać pietruszki kl. I 03221300-9 kg 20
"
26.
" Sałata lodowa (główki~400g/szt) kl. I 03221310-2 kg 150
"
27.
" Kalafior kwiat bez liści kl. I 03221420-6 kg 300
"
28.
" Gruszka deserowa kl. I 03222322-6 kg 300
"
29.
" Brokuł kwiat bez liści kl. I 03221430-9 kg 100
"
30.
" Nektarynki kl. I 03222332-9 kg 300
BLOKU NR 2 - dostawa nw. warzyw i owoców do punktu żywienia OSS SG w Szklarskiej Porębie przy ul. Kołłątaja 4
"
1.
" Ziemniaki kl. I (myte) 03212100-1 kg 600
"
2.
" Marchew świeża kl. I (myta) 03221112-4 kg 70
"
3.
" Cebula kl. I 03221113-1 kg 70
"
4.
" Pietruszka świeża korzeń kl. I (myta) 03221110-0 kg 20
"
5.
" Por świeży kl. I 03221110-0 kg 25
"
6.
" Seler świeży korzeń kl. I (myty) 03221110-0 kg 25
"
7.
" Kapusta świeża biała kl. I 03221410-3 kg 50
"
8.
" Kapusta świeża czerwona kl. I 03221410-3 kg 10
"
9.
" Kapusta świeża pekińska kl. I 03221410-3 kg 10
"
10.
" "Burak czerwony ćwikłowy kl. I
średni (myty) " 03221111-7 kg 30
"
11.
" Czosnek - główki kl. I ( w kg) 03221000-6 kg 3
"
12.
" Ogórek kiszony kl. I 15331480-5 kg 30
"
13.
" Kapusta kiszona kl. I 15331142-4 kg 20
"
14.
" Cytryna kl. I 03222210-8 kg 10
"
15.
" Banany kl. I 03222111-4 kg 15
"
16.
" Jabłka krajowe kl. I (kaliber80+) 03222321-9 kg 30
"
17.
" Jabłka krajowe kl. I 03222321-9 kg 10
"
18.
" Pieczarki świeże kl. I 03221260-6 kg 20
"
19.
" Papryka czerwona kl. I (kaliber 10) 03221230-7 kg 20
"
20.
" Ogórki świeże kl. I 03221270-9 kg 50
"
21.
" Pomidory świeże kl. I (kaliber BB) 03221240-0 kg 50
"
22.
" Sałata (główki~200g/szt) kl. I 03221310-2 kg 30
"
23.
" Szczypior kl. I (bez cebuli) 03221300-9 kg 20
"
24.
" Koper kl. I 03221300-9 kg 6
"
25.
" Nać pietruszki kl. I 03221300-9 kg 3
"
26.
" Sałata lodowa (główki~400g/szt) kl. I 03221310-2 kg 15
"
27.
" Kalafior kwiat bez liści kl. I 03221420-6 kg 50
"
28.
" Gruszka deserowa kl. I 03222322-6 kg 10
"
29.
" Brokuł kwiat bez liści kl. I 03221430-9 kg 20
"
30.
" Nektarynki kl. I 03222332-9 kg 10
Pełna treść ogłoszenia: www.oss.strazgraniczna.pl/index.php?option=com_phocadownload&view=category&id=93:17szp13-dostawa-warzyw-i-owocow-dla-oss-sg&Itemid=29
Termin składania wniosków upływa 20.09.2013 godzina 12:00, miejsce: Ośrodek Szkoleń Specjalistycznych Straży Granicznej w Lubaniu, ul. Wojska Polskiego 2, 59-800 Lubań, budynek nr 1-2, pokój nr 4 (parter).