Jak się obudzisz, już wiesz — świeże ceny owoców i warzyw na dziś, u nas.

Kup teraz abonament!

Dostawa 30 ton owoców i warzyw

2013-03-07 11:03

Nazwa i adres zamawiającego:  Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy "Kaper" , ul. Mestwina 45, 84-141 Jurata, woj. pomorskie, tel. 58 6752-324, faks 58 6752-164.

Przedmiotem zamówienia jest dostawa świeżych warzyw i owoców dla potrzeb Ośrodka Szkoleniowo - Wypoczynkowego KAPER w Juracie:

1             Ziemniaki            Kg           9500

2             Botwina               Pęczek 300

3             Buraki   Kg           1000

4             Cebula  Kg           700

5             Cebula czerwona            Kg           5

6             Fasola szparagowa żółta              Kg           100

7             Kalafior                Szt          250

8             Kapusta biała    Kg           1000

9             Kapusta biała młoda      Szt          100

10           Kapusta czerwona          Kg           350

11           Koper   Pęczek 400

12           Pieczarka świeża             Kg           200

13           Pietruszka zielona           Pęczek 800

14           Pomidor              Kg           2000

15           Por         Kg           300

16           Rzodkiewka       Pęczek 150

17           Sałata lodowa   Szt          300

18           Seler     Kg           900

19           Szczaw świeży  Pęczek 30

20           Szczypior             Pęczek 800

21           Kapusta pekińska            Kg           250

22           Marchew            Kg           2200

23           Ogórek świeży długi      Kg           1800

24           Papryka świeża czerwona, żółta              Kg           400

25           Pietruszka korzeń           Kg           550

26           Sałata dekoracyjna (karbowane liście zielona lub czerwona)      Szt          20

27           Sałata zielona    Szt          1200

28           Czosnek              Kg           20

29           Arbuz    Kg           400

30           Banan   Kg           500

31           Brzoskwinia       Kg           200

32           Jabłko do przetworów  Szara Reneta     Kg           100

33           Jabłko deserowe  Gala, Champion          Kg           1000

34           Kiwi       Kg           150

35           Mandarynka      Kg           300

36           Nektarynka        Kg           200

37           Truskawka          Kg           20

38           Winogrona białe              Kg           200

39           Winogrona czerwone    Kg           100

40           Pomarańcza       Kg           250

41           Śliwka typu renkloda     Kg           50

42           Cytryna                Kg           650

43           Gruszka deserowa         Kg           160

44           Ogórki kiszone  Kg           400

45           Kapusta kiszona               Kg           600

Pełna treść ogłoszenia.

Termin składania wniosków upływa 19.03.2013 godzina 10:00, miejsce: Ośrodek Szkoleniowo Wypoczynkowy Kaper, ul. Mestwina 45, 84-141 Jurata, Pok. 109.

 

Słowa kluczowe: pomorskie, owoce, warzywa, dostawa, przetarg
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem