Dostawa 30 ton owoców i warzyw
Nazwa i adres zamawiającego: Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy "Kaper" , ul. Mestwina 45, 84-141 Jurata, woj. pomorskie, tel. 58 6752-324, faks 58 6752-164.
Przedmiotem zamówienia jest dostawa świeżych warzyw i owoców dla potrzeb Ośrodka Szkoleniowo - Wypoczynkowego KAPER w Juracie:
1 Ziemniaki Kg 9500
2 Botwina Pęczek 300
3 Buraki Kg 1000
4 Cebula Kg 700
5 Cebula czerwona Kg 5
6 Fasola szparagowa żółta Kg 100
7 Kalafior Szt 250
8 Kapusta biała Kg 1000
9 Kapusta biała młoda Szt 100
10 Kapusta czerwona Kg 350
11 Koper Pęczek 400
12 Pieczarka świeża Kg 200
13 Pietruszka zielona Pęczek 800
14 Pomidor Kg 2000
15 Por Kg 300
16 Rzodkiewka Pęczek 150
17 Sałata lodowa Szt 300
18 Seler Kg 900
19 Szczaw świeży Pęczek 30
20 Szczypior Pęczek 800
21 Kapusta pekińska Kg 250
22 Marchew Kg 2200
23 Ogórek świeży długi Kg 1800
24 Papryka świeża czerwona, żółta Kg 400
25 Pietruszka korzeń Kg 550
26 Sałata dekoracyjna (karbowane liście zielona lub czerwona) Szt 20
27 Sałata zielona Szt 1200
28 Czosnek Kg 20
29 Arbuz Kg 400
30 Banan Kg 500
31 Brzoskwinia Kg 200
32 Jabłko do przetworów Szara Reneta Kg 100
33 Jabłko deserowe Gala, Champion Kg 1000
34 Kiwi Kg 150
35 Mandarynka Kg 300
36 Nektarynka Kg 200
37 Truskawka Kg 20
38 Winogrona białe Kg 200
39 Winogrona czerwone Kg 100
40 Pomarańcza Kg 250
41 Śliwka typu renkloda Kg 50
42 Cytryna Kg 650
43 Gruszka deserowa Kg 160
44 Ogórki kiszone Kg 400
45 Kapusta kiszona Kg 600
Termin składania wniosków upływa 19.03.2013 godzina 10:00, miejsce: Ośrodek Szkoleniowo Wypoczynkowy Kaper, ul. Mestwina 45, 84-141 Jurata, Pok. 109.