Dostawa 30 ton warzyw
Nazwa i adres zamawiającego: Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. Janusza Korczaka w Słupsku , ul. Profesora Lotha 26, 76-200 Słupsk, woj. pomorskie, tel. 59 8460620, 8460621, faks 59 8460621.
Przedmiotem zamówienia jest dostawa żywności (m.in. warzywa, jaja, ryby, mrożonki, przyprawy, artykuły spożywcze, przetwory spożywcze, konserwy, produkty zbożowe) w asortymencie.
CZ.I Warzywa
Marchew myta, o długości ok.20 cm. pakowana w worki siatkowe po 10 kg 12 000 kg
Burak myty, o średnicy ok.10 cm, pakowany w worki siatkowe po 10 kg 6 000 kg
Cebula sucha, o średnicy ok. 6 cm, pakowana w worki siatkowe po 10 kg 1 500 kg
Kapusta biała, waga główki 2-3 kg 3000 kg
Por 500 kg
Seler myty, pakowany w worki siatkowe po 5 kg 1000 kg
Pietruszka korzeń myta, pakowana w worki siatkowe po 5 kg 800 kg
Kapusta czerwona 600 kg
Kapusta pekińska 1 000 kg
"Kapusta kiszona pakowana w wiadrach
po 5 kg " 1000 kg
Rzodkiew biała 300 kg
"Ogórek kiszony pakowany w wiadrach
po 3 kg" 700 kg
Koper pęczek 6 gram 4 000 pęczków
Pietruszka nać pęczek 6 gram 4 000 pęczków
Szczypior 1 000 pęczków
Cebula czerwona 50 kg
Ogórek świeży 200 kg
Pomidor 200 kg
Rzodkiewka 200 pęczków
Papryka czerwona 50 kg
Sałata masłowa 1000 szt
Pieczarki 1 000 kg
Cytryna 20 kg
Pełna treść ogłoszenia: www.szpital.slupsk.pl/bip/index.php?id=14&id2=23&look=1536
Termin składania wniosków upływa: 17.10.2013 godzina 10:00, miejsce: Siedziba Zamawiającego tj. ul. Prof Lotha 26, 76-200 Słupsk pokój nr 32.