Dostawa 8 ton owoców i warzyw
Nazwa i adres zamawiającego: Ochotnicze Hufce Pracy - Małopolska Wojewódzka Komenda w Krakowie , al. J. Słowackiego 44, 30-018 Kraków, woj. małopolskie, tel. 012 6330706, faks 012 6330706.
Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych do Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Lanckoronie, ul. Krakowska 513. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2:
15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty:
1. arbuz 1 kg 88
2. banan 1 kg 20
3. brzoskwinia 1 kg 20
4. jabłka 1 kg 120
5. kiwi kosz 1kg 1 szt 3
6. mandarynka 1 kg 28
7. owoce na kompot 1 kg 97
8. pomarańcze 1 kg 20
9. truskawka /świeża/ 1 kg 45
10. winogron ciemny 1 kg 3
11. winogron biały 1 kg 6
12. botwinka 1 szt 4
13. brokuły 1 szt 15
14. burak czerwony 10kg 1 kg 143
15. cebula 10kg 1 kg 252
16. cukinia 1 kg 4
17. cytryna 1 kg 92
18. czosnek 1 szt 22
19. grzyby suszone 20g 1 szt 6
20. jabłka 1 kg 135
21. kapusta biała 1 kg 197
22. kalafior 1 szt 51
23. kapusta młoda 1 szt 69
24. koper 1 szt 115
25. kapusta pekińska 1 szt 25
26. marchew 1 kg 330
27. natka pietruszki 1 szt 118
28. ogórek zielony 1 kg 159
29. papryka świeża 1 kg 41
30. pieczarka świeża 1 kg 77
31. pietruszka korzeń 1 kg 89
32. pomidor 1 kg 197
33. por 1 szt 23
34. papryka zielona 1 kg 15
35. papryka żółta 1 kg 13
36. rzodkiewka pęczek 1 szt 16
37. sałata zielona 1 szt 106
38. sałata dekoracyjna 1 szt 17
39. seler 1 kg 93
40. sałata lodowa 1 szt 14
41. szparaga 1 kg 17
42. szczypiorek 1 szt 96
43. fasola biała 500g 1 kg 29
44. Groch omielany 500g 1 szt 58
45. Śliwka kalifornijska 200g 1 szt 36
46. Morela suszona 200g 1 szt 19
47. Fasola czerwona 400g 1 szt 32
48. ziemniaki 15kg 1 kg 1864
49. ziemniak młody 1 kg 74
50. Ananas konserwowy 400g 1 szt 23
51. Brzoskwinia w syropie 500g 1 szt 20
52. Buraki tarte 1 l 1 szt 153
53. Krem chrzanowy 180g 1 szt 57
54. Dżem malinowy 280g 1 szt 104
55. Dżem leśny 280g 1 szt 207
56. Dżem morelowy 280g 1 szt 48
57. Dżem truskawkowy 280g 1 szt 611
58. Groszek konserwowy 400g 1 szt 51
59. Kapusta czerwona 1 l 1 szt 144
60. Kapusta kwaszona 1 l 1 szt 187
61. Kompot czarna porzeczka 1 l 1 szt 301
62. Kukurydza konserwowa 400g 1 szt 81
63. Kompot wiśnia 1 l 1 szt 262
64. Marmolada 500g 1 szt 12
65. Mieszanka trzy warzywa 500g 1 szt 47
66. Ogórek konserwowy 1 l 1 szt 203
67. Ogórek kiszony 2kg 1 szt 4
68. Oliwki czarne 300g 1 szt 4
69. Papryka konserwowa 1 l 1 szt 73
70. Pieczarka konserwowa 1 l 1 szt 34
71. Sałatka warzywna 1 l 1 szt 19
72. Sałatka obiadowa 1 l 1 szt 15
73. Seler konserwowy 1 l 1 szt 170
74. Orzechy włoskie 250g 1 szt 30
75. Frytki mrożone 5 kg 1 kg 50
76. Truskawka mrożona 1 kg 1 kg 31
77. Warzywa mrożone 500g 1 szt 50
78. Warzywa na patelnię 500g 1 szt 33
Pełna treść ogłoszenia razem z załącznikami.
Termin składania wniosków upływa 06.03.2013 godzina 12:00, miejsce: Małopolska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy, Al. Słowackiego 44, 30-018 Kraków, III p, pok. 308.