Dostawa owoców i warzyw mrożonych - woj. świętokrzyskie
Nazwa i adres zamawiającego: 21 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ , ul. Gen. F. Rzewuskiego 8, 28-100 Busko-Zdrój, woj. świętokrzyskie, tel. 041 3780919, 3780348, faks 041 3780332.
Przedmiotem zamówienia jest dostawa ryb, owoców i warzyw mrożonych dla 21 Wojskowego Szpitala Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjnego SP ZOZ w Busku-Zdroju.
Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.
OWOCE I WARZYWA:
1 Brokuły mrożone (różyczki brokuła 50/80mm), opak. 2-2,5 kg) kg 2000
2 Bakłażan grillowany, opak. 1-1,5 kg kg 20
3 Borowik mrożony kostka, opak. 2-2,5 kg kg 15
4 Dynia mrożona kostka (opak.2-2,5 kg) kg 100
5 Fasolka szparagowa zielona (cała, opak. 2-2.5 kg) kg 800
6 Fasolka szparagowa żółta cała (opak. 2-2.5 kg) kg 800
7 Groszek zielony mrożony (opak. 2-2,5 kg) kg 700
8 Groszek cukrowy, strączkowy, młode strąki o jednolitym kolorze, nie włóknisty i nie mączysty (opak. 2-2,5 kg) kg 750
9 Kapusta brukselka mrożona (opak. 2-2,5 kg) kg 400
10 Kalafior mrożony, różyczki kalafiora 50/80 mm, opak. 2-2,5 kg) kg 1400
11 Kalafior zielony (opak. 2-2,5 kg) kg 400
12 Kurki mrożone kruszone (opak. 2-2,5 kg) kg 20
13 Mieszanka warzywna 7-składnikowa mrożona (fasolka szparagowa zielona cięta, różyczki kalafiora, marchewka kostka, korzeń pietruszki kostka, seler kostka, por w plastrach, opak. 2-2,5 kg) kg 200
14 Marchewka mini mrożona (opak. 2-2,5 kg) kg 800
15 Marchewka z groszkiem mieszanka mrożona (młody zielony groszek do 40% + marchewka kostka do 60%, opak 2-2,5 kg) kg 550
16 Mieszanka warzywna, skład: około40% różyczek kalafiora, około 35% różyczek brokuła, około35% marchewki ryflowanej, wszystkie składniki odpowiednio blanszowane, opak.2-2,5 kg) kg 1000
17 Mieszanka warzywna, skład: marchew i biała kapusta w paskach, krojone mini kolby kukurydzy, groszek strączkowy młody, papryka czerwona a paskach, grzyby chińskie, wszystkie składniki odpowiednio blanszowane, opak.2-2,5 kg) kg 120
18 Marchewka ryflowana w plastrach mroż. (opak. 2-2,5 kg) kg 800
19 Mieszanka warzywna, skład: kiełki fasoli mung, marchewka w słupkach, czerwona papryka w paski, por w paski, grzyby chińskie mun, kiełki bambusa, opak. 1-1,5 kg) kg 250
20 Mieszanka warzywna w sosie bazyliowo-czosnkowym, skład: fasolka szparagowa zielona cięta, kalafior zielony, szpinak w liściach, marchewka w kostkę, boczniak, olej słonecznikowy, zioła, opak. 2-2,5 kg) kg 50
21 Pieczarki mrożone krojone w plastry, opak. 2-2,5 kg kg 30
22 Papryka paski mix, skład: papryka czerwona, zielona i żółta w różnych proporcjach pokrojona w paski, opak 2-2,5 kg kg 200
23 Podgrzybki mrożone, opak. 2-2,5 kg kg 50
24 Szpinak mrożony brykiet, opakowanie jednostkowe do 1 kg kg 300
25 Sałatka jarzynowa, tradycyjna, skład: około 40% marchewki, około 30% groszku zielonego, około 15% korzenia selera, około 20% korzenia pietruszki, wszystkie składniki pokrojone w kostkę nie większą niż 10x10 mm, opak. 2-2,5 kg kg 75
26 Warzywa na patelnię z ziemniakami, skład: różyczki brokuła, ziemniaki w plastrach, marchew ryflowana w plastrach, fasolka szparagowa cięta, kukurydza, cebula cięta w półksiężyce, wszystkie składniki odpowiednio blanszowane do równoczesnego przygotowania, opak. 2-2,5 kg kg 400
27 Żurawina mrożona cała, polska, opak. 2-3 kg kg 50
28 Mieszanka kompotowa z truskawkami, opak. Do 10kg kg 2500
29 Szparagi mrożone kg 24
30 kukurydza słodka w kolbach kg 60
31 Borowiki mrożone kostka, opakowanie jednostkowe torba do 2,5 kg kg 30
Termin składania wniosków upływa 19.12.2012 godzina 11:00, miejsce: - sekretariat 21 Wojskowego Szpitala Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjnego SP ZOZ w Busku-Zdroju, ul Rzewuskiego 8, 28-100 Busko-Zdrój, budynek KORAL, pokój nr 52.