Z naszych danych korzystają instytuty, ministerstwa, sieci handlowe dołacz i Ty!

Kup teraz abonament!

Dostawa owoców i warzyw mrożonych - woj. świętokrzyskie

2012-12-12 11:27

Nazwa i adres zamawiającego: 21 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ , ul. Gen. F. Rzewuskiego 8, 28-100 Busko-Zdrój, woj. świętokrzyskie, tel. 041 3780919, 3780348, faks 041 3780332.

Przedmiotem zamówienia jest dostawa ryb, owoców i warzyw mrożonych dla 21 Wojskowego Szpitala  Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjnego SP ZOZ w Busku-Zdroju.

Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.

OWOCE I WARZYWA:

1             Brokuły mrożone (różyczki brokuła 50/80mm), opak. 2-2,5 kg)                 kg           2000

2             Bakłażan grillowany, opak. 1-1,5 kg                        kg           20

3             Borowik mrożony kostka, opak. 2-2,5 kg                             kg           15

4             Dynia mrożona kostka (opak.2-2,5 kg)                  kg           100

5             Fasolka szparagowa zielona (cała, opak. 2-2.5 kg)                           kg           800

6             Fasolka szparagowa żółta cała (opak. 2-2.5 kg)                 kg           800

7             Groszek zielony mrożony (opak. 2-2,5 kg)                          kg           700

8             Groszek cukrowy, strączkowy, młode strąki o jednolitym kolorze, nie włóknisty i nie mączysty (opak. 2-2,5 kg)                               kg           750

9             Kapusta brukselka mrożona (opak. 2-2,5 kg)                     kg           400

10           Kalafior mrożony, różyczki kalafiora 50/80 mm, opak. 2-2,5 kg)                 kg           1400

11           Kalafior zielony (opak. 2-2,5 kg)                               kg           400

12           Kurki mrożone kruszone   (opak. 2-2,5 kg)                          kg           20

13           Mieszanka warzywna 7-składnikowa mrożona (fasolka szparagowa zielona cięta, różyczki kalafiora, marchewka kostka, korzeń pietruszki kostka, seler kostka, por w plastrach,  opak. 2-2,5 kg)                              kg           200

14           Marchewka mini mrożona (opak. 2-2,5 kg)                         kg           800

15           Marchewka z groszkiem mieszanka mrożona (młody zielony groszek do 40% + marchewka kostka do 60%, opak 2-2,5 kg)                  kg           550

16           Mieszanka warzywna, skład: około40% różyczek kalafiora, około 35% różyczek brokuła, około35% marchewki ryflowanej, wszystkie składniki odpowiednio blanszowane, opak.2-2,5 kg)                       kg           1000

17           Mieszanka warzywna, skład: marchew i biała kapusta w paskach, krojone mini kolby kukurydzy, groszek strączkowy młody, papryka czerwona a paskach, grzyby chińskie, wszystkie składniki odpowiednio blanszowane, opak.2-2,5 kg)                  kg           120

18           Marchewka ryflowana w plastrach mroż. (opak. 2-2,5 kg)                           kg           800

19           Mieszanka warzywna, skład:  kiełki fasoli mung, marchewka w słupkach, czerwona papryka w paski, por w paski, grzyby chińskie mun, kiełki bambusa, opak. 1-1,5 kg)                    kg           250

20           Mieszanka warzywna w sosie bazyliowo-czosnkowym, skład: fasolka szparagowa zielona cięta, kalafior zielony, szpinak w liściach, marchewka w kostkę, boczniak, olej słonecznikowy, zioła, opak. 2-2,5 kg)                   kg           50

21           Pieczarki mrożone krojone w plastry, opak. 2-2,5 kg                      kg           30

22           Papryka paski mix, skład: papryka czerwona, zielona i żółta w różnych proporcjach pokrojona w paski, opak 2-2,5 kg                               kg           200

23           Podgrzybki mrożone, opak. 2-2,5 kg                      kg           50

24           Szpinak mrożony brykiet, opakowanie jednostkowe do 1 kg                     kg           300

25           Sałatka jarzynowa, tradycyjna, skład: około 40% marchewki, około 30% groszku zielonego, około 15% korzenia selera, około 20% korzenia pietruszki, wszystkie składniki pokrojone w kostkę nie większą niż 10x10 mm, opak. 2-2,5 kg                               kg           75

26           Warzywa na patelnię z ziemniakami, skład: różyczki brokuła, ziemniaki w plastrach, marchew ryflowana w plastrach, fasolka szparagowa cięta, kukurydza, cebula cięta w półksiężyce, wszystkie składniki odpowiednio blanszowane do równoczesnego przygotowania, opak. 2-2,5 kg                                kg           400

27           Żurawina mrożona cała, polska, opak. 2-3 kg                     kg           50

28           Mieszanka kompotowa z truskawkami, opak. Do 10kg                 kg           2500

29           Szparagi mrożone                           kg           24

30           kukurydza słodka w kolbach                      kg           60

31           Borowiki mrożone kostka, opakowanie jednostkowe torba do 2,5 kg                   kg           30

Termin składania wniosków upływa 19.12.2012 godzina 11:00, miejsce: - sekretariat 21 Wojskowego Szpitala Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjnego SP ZOZ w Busku-Zdroju, ul Rzewuskiego 8, 28-100 Busko-Zdrój, budynek KORAL, pokój nr 52.

Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem