Jak się obudzisz, już wiesz — świeże ceny owoców i warzyw na dziś, u nas.

Kup teraz abonament!

Dostawa owoców i warzyw w 4 pakietach

2013-05-23 11:06

Nazwa i adres zamawiającego: Zakład Opiekuńczo-Leczniczy w Krakowie , ul. Wielicka 267, 30-663 Kraków, woj. małopolskie, tel. 012 6584324, faks 012 6584376.

Przedmiotem zamówienia jest dostawa do Zakładu Opiekuńczo - Leczniczego w Krakowie warzyw i owoców:

Część nr 1 – warzywa:
1. Kalafior świeży I klasa szt. 500
2. Brokuł świeży I klasa szt. 500
3. Ogórek mizeriowy I klasa kg 500
4. Burak czerwony I klasa - pakowany w workach maksymalnie
do 30 kg kg 3 000
5. Burak boćwina I klasa pęczek 150
6. Seler obcinany I klasa kg 1 500
7. Seler z nacią I klasa pęczek 600
8. Marchew obcinana I klasa - pakowana w workach
maksymalnie do 30 kg kg 7 000
9. Pietruszka korzeń I klasa - pakowana w workach
maksymalnie do 30 kg kg 1 500
10. Por I klasa szt. 1 800
11. Cebula I klasa kg 600
12. Cebulka zielona I klasa pęczek 300
13. Czosnek I klasa kg 60
14. Ogórek kiszony I klasa - pakowany w beczkach maksymalnie
do 30 kg kg 1 000
15. Ogórek kiszony małosolny I klasa kg 200
16. Kapusta kiszona I klasa - pakowana w beczkach
maksymalnie po 30 kg kg 600
17. Kapusta biała I klasa kg 800
18. Kapusta biała młoda I klasa kg 150
19. Kapusta czerwona I klasa kg 600
20. Kapusta pekińska I klasa kg 400
21. Kapusta włoska I klasa szt. 350
22. Sałata zielona I klasa szt. 800
23. Sałata lodowa I klasa szt. 500
24. Rzodkiewka I klasa pęczek 1 000
25. Szczypiorek I klasa pęczek 600
26. Koper zielony I klasa pęczek 2 000
27. Pietruszka zielona I klasa pęczek 2 000
28. Pomidor I klasa (zamawiany w miesiącach czerwiec – lipiec) kg 150
29. Pomidor I klasa (zamawiany w miesiącach sierpień –
listopad) kg 1 500
30. Pieczarki świeże I klasa kg 150
31. Papryka świeża mix I klasa kg 50
32. Groch żółty łuskany suchy I klasa kg 70
33. Fasola "Jaś" sucha I klasa kg 150

Część nr 2 – ziemniaki:
1. Ziemniak I klasa sortowany – pakowany
w workach maksymalnie do 30 kg kg 40 000
2. Ziemniak młody I klasa – pakowany w workach maksymalnie
do 30 kg kg 1 500

Część nr 3 – jabłka:
1. Jabłko deserowe I klasa (140-160g/sztuka) kg 2 000
2. Jabłko deserowe I klasa (160-200g/sztuka) kg 2 000

Część nr 4 – owoce cytrusowe:
1. Banan I klasa kg 300
2. Cytryna I klasa kg 100
3. Mandarynka I klasa kg 60
4. Winogrono białe i czerwone I klasa kg 20
5. Kiwi I klasa (opak. 1 kg) opak. 10
6. Ananas I klasa szt. 20
7. Borówki świeże I klasa kg 300
8. Pomarańcze I klasa kg 60
9. Arbuz I klasa (zamawiany w miesiącach lipiec – sierpień) kg 500

Pełna treśc ogłoszenia z załącznikami.

Termin składania wniosków upływa 29.05.2013 godzina 11:00, miejsce: Siedziba Zamawiającego tj. ul. Wielicka 267, 30 - 663 Kraków. Sekretariat pokój nr 122.

Słowa kluczowe: dostawa, przetarg, owoce, warzywa, małopolskie
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem