Dostawa owoców i warzyw w trzech pakietach
Nazwa i adres zamawiającego: Specjalistyczny Szpital im. Edwarda Szczeklika , ul. Szpitalna 13, 33-100 Tarnów, woj. małopolskie, tel. 14 63 10 341, faks 14 6310337.
Przedmiotem zamówienia są dostawy świeżych owoców i warzyw oraz owoców i warzyw dostępnych sezonowo dla Specjalistycznego Szpitala im.E.Szczeklika w Tarnowie.
| Pakiet nr 1 - Swiee owoce i warzywa | 
| 1. Buraki czerwone kilogram 3 800 | 
| 2. Cebula kilogram 500 | 
| 3. Czosnek kilogram 70 | 
| 4. Fasola "Jas" kilogram 150 | 
| 5. Groch ółty połówki kilogram 150 | 
| 6. Jabłka kilogram 14 700 | 
| 7. Kapusta biała kilogram 1 800 | 
| 8. Kapusta czerwona kilogram 1 100 | 
| 9. Kapusta kiszona kilogram 600 | 
| 10. Kapusta pekinska sztuka 1 000 | 
| 11. Kapusta włoska kilogram 1 500 | 
| 12. Kapusta włoska sztuka 350 | 
| 13. Koper zielony peczek 2 500 | 
| 14. Marchew kilogram 8 400 | 
| 15. Ogórki kiszone kilogram 200 | 
| 16. Ogórki zielone szklarniowe kilogram 700 | 
| 17. Pieczarka swiea kilogram 450 | 
| 18. Pietruszka korzen kilogram 2 000 | 
| 19. Pietruszka natka peczek 4 500 | 
| 20. Pomidory kilogram 2 000 | 
| 21. Pory kilogram 300 | 
| 22. Rzodkiewka peczek 1 500 | 
| 23. Sałata zielona sztuka 2 500 | 
| 24. Seler korzen kilogram 2 000 | 
| 25. Szczypiorek peczek 2 500 | 
| 26. Ziemniaki kilogram 29 000 | 
| Pakiet nr 2 - Owoce pozostałe | 
| 1. Cytryna kilogram 350 | 
| 2. Mandarynka kilogram 750 | 
| 3. Pomarancze kilogram 1 750 | 
| 4. Sliwki suszone kilogram 3 | 
| 5. Grapefruit kilogram 10 | 
| 6. Banany kilogram 30 | 
| 7. Winogrono kilogram 60 | 
| Pakiet nr 3 - Warzywa-owoce dostepne sezonowo | 
| 1. Brzoskwinie kilogram 150 | 
| 2. Cebula zielona peczek 50 | 
| 3. Fasola szparagowa kilogram 100 | 
| 4. Brokuły sztuka 300 | 
| 5. Kalafior sztuka 600 | 
| 6. Papryka czerwona kilogram 200 | 
| 7. Borówka kilogram 30 | 
| 8. Ogórki gruntowe zielone kilogram 120 | 
| 9. Truskawki kilogram 80 | 
Pełna treść ogłoszenia z załącznikami.
Termin składania wniosków upływa 08.04.2013 godzina 10:00, miejsce: Budynek Dyrekcji, ul.Szpitalna 13, pokój nr 11.




