Dostawa owoców i warzyw w trzech pakietach
Nazwa i adres zamawiającego: Specjalistyczny Szpital im. Edwarda Szczeklika , ul. Szpitalna 13, 33-100 Tarnów, woj. małopolskie, tel. 14 63 10 341, faks 14 6310337.
Przedmiotem zamówienia są dostawy świeżych owoców i warzyw oraz owoców i warzyw dostępnych sezonowo dla Specjalistycznego Szpitala im.E.Szczeklika w Tarnowie.
Pakiet nr 1 - Swiee owoce i warzywa |
1. Buraki czerwone kilogram 3 800 |
2. Cebula kilogram 500 |
3. Czosnek kilogram 70 |
4. Fasola "Jas" kilogram 150 |
5. Groch ółty połówki kilogram 150 |
6. Jabłka kilogram 14 700 |
7. Kapusta biała kilogram 1 800 |
8. Kapusta czerwona kilogram 1 100 |
9. Kapusta kiszona kilogram 600 |
10. Kapusta pekinska sztuka 1 000 |
11. Kapusta włoska kilogram 1 500 |
12. Kapusta włoska sztuka 350 |
13. Koper zielony peczek 2 500 |
14. Marchew kilogram 8 400 |
15. Ogórki kiszone kilogram 200 |
16. Ogórki zielone szklarniowe kilogram 700 |
17. Pieczarka swiea kilogram 450 |
18. Pietruszka korzen kilogram 2 000 |
19. Pietruszka natka peczek 4 500 |
20. Pomidory kilogram 2 000 |
21. Pory kilogram 300 |
22. Rzodkiewka peczek 1 500 |
23. Sałata zielona sztuka 2 500 |
24. Seler korzen kilogram 2 000 |
25. Szczypiorek peczek 2 500 |
26. Ziemniaki kilogram 29 000 |
Pakiet nr 2 - Owoce pozostałe |
1. Cytryna kilogram 350 |
2. Mandarynka kilogram 750 |
3. Pomarancze kilogram 1 750 |
4. Sliwki suszone kilogram 3 |
5. Grapefruit kilogram 10 |
6. Banany kilogram 30 |
7. Winogrono kilogram 60 |
Pakiet nr 3 - Warzywa-owoce dostepne sezonowo |
1. Brzoskwinie kilogram 150 |
2. Cebula zielona peczek 50 |
3. Fasola szparagowa kilogram 100 |
4. Brokuły sztuka 300 |
5. Kalafior sztuka 600 |
6. Papryka czerwona kilogram 200 |
7. Borówka kilogram 30 |
8. Ogórki gruntowe zielone kilogram 120 |
9. Truskawki kilogram 80 |
Pełna treść ogłoszenia z załącznikami.
Termin składania wniosków upływa 08.04.2013 godzina 10:00, miejsce: Budynek Dyrekcji, ul.Szpitalna 13, pokój nr 11.