Dostawa owoców i warzyw - woj. pomorskie
Nazwa i adres zamawiającego: Zespół Szkół w Parchowie , ul. Kartuska 19a, 77-124 Parchowo, woj. pomorskie, tel. 0-59 82114467, faks 0-59 82114467.
Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych do stołówki Zespołu Szkół w Parchowie, ul. Kartuska 19A w okresie od podpisania umowy do 31.12.2013 z możliwością składania ofert częściowych:
OWOCE I WARZYWA:
1. Banany kg - 100
2. Buraki czerwone świeże kg - 200
3. Cebula kg - 250
4. Cytryny kg - 20
5. Czosnek główka - 10
6. Dżem 611 kJ; białko 0,4 g; węglowodany 34,9 g w tym cukry 34,9 g; tłuszcz 0,2 g słoik 220g-270g 200
7. Fasola drobna kg 150
8. Fasola szparagowa, konserwowa słoik 0,9 l-1l 10
9. Groch łuskany, połówki kg 60
10. Groszek konserwowy puszka 400 g 200
11. Jabłka, kg - 200
12. Kalafior sztuka - 50
13. Kapusta młoda główka - 100
14. Kapusta biała kg - 340
15. Kapusta kiszona kg - 300
16. Kapusta pekińska główka - 30
17. Kompot ananasowy puszki 300g-500g 30
18. Kompot wiśniowy (wiśnia drążona) słoik 0,9l-1l 20
19. Kompot agrestowy słoik 0,9 l-1l 20
20. Kompot brzoskwiniowy puszka 300g-500 g 10
21. Kompot śliwkowy/renklodowy słoik 0,9 l-1l 20
22. Kompot truskawka słoik 0,9 l-1l 30
23. Ketchup bez konserwantów 113 kcal; białko 1,1 g; tłuszcz 0,3 g; węglowodany 26,5 g; 450g -750g łagodny sztuka 400g-1l 80
24. Koncentrat pomidorowy 30 % słoik 200 g-1l 200
25. Koper suszony kg 5 g-250g 0,5
26. Kukurydza konserwowa puszka 250 g-500g 60
27. Liść laurowy kg 5 g-15g 0,5
28. Majeranek kg 5 g-250g 1
29. Marchew świeża kg - 1000
31. Mandarynki kg - 50
32. Ogórek świeży kg - 70
33. Ogórki kiszone kg - 320
34. Papryka konserwowa litr 0,8-1 l 40
35. Papryka żółta, czerwona, zielona-świeża kg - 10
36. Papryka mielona (ostra, słodka) kg 5 g – 25 g 0,60
37. Pieczarki kg 100
38. Pieprz czarny mielony kg 20 g – 25 g 8
39. Pietruszka natka pęczek - 40
40. Pietruszka korzeń kg - 120
41. Pomarańcze kg - 20
42. Pomidory kg - 25
43. Por szt. - 50
44. Por kg - 100
45. Rodzynki kg 50 g- 250 g 2
46. Seler korzeń kg - 150
47. Sałatka szwedzka litr 0,5 L – 1L 120
48. Szczypior pęczek - 25
49 Truskawki mrożone kg - 20
50 Ziele angielskie kg 15g – 25g 1 kg
ZIEMNIAKI:
Ziemniaki jadalne(irga, bryza) kg 15kg-50 kg 6000
Termin składania wniosków upływa 03.01.2013 godzina 10:00, miejsce: Zespół Szkół w Parchowie, 77-124 Parchowo, ul. Kartuska 19A, pokój 17 (sekretariat).