Dostawa owoców i warzyw - woj. śląskie
Nazwa i adres zamawiającego: Szpital Miejski w Rudzie Śląskiej Sp. z o.o. , ul. W. Lipa 2, 41-703 Ruda Śląska, woj. śląskie, tel. 32 248 24 52, faks 32 779 59 12.
Przedmiotem zamówienia jest dostawa warzyw i owoców dla Działu Kuchni Cateringowej prowadzonej przez Szpital Miejski w Rudzie Śląskiej Sp. z o.o. o wartości szacunkowej poniżej 200 000 euro:
1 |
Agrest |
kg |
2,00 |
2 |
Ananas świeży |
szt. |
3,00 |
3 |
Arbuz (poza sezonem) |
kg |
4,35 |
4 |
Arbuz (w sezonie) |
kg |
25,00 |
5 |
Awokado |
szt. |
2,00 |
6 |
Bakłażany |
kg |
5,00 |
7 |
Banan |
kg |
162,00 |
8 |
Bazylia w doniczce |
szt. |
1,00 |
9 |
Botwinka |
szt. |
260,00 |
10 |
Brokuł |
szt. |
10,00 |
11 |
Brukselka |
kg |
20,00 |
12 |
Brzoskwinia |
kg |
2,00 |
13 |
Buraki |
kg |
932,00 |
14 |
Cebula |
kg |
385,00 |
15 |
Cebula czerwona |
kg |
33,00 |
16 |
Cebulka zielona |
kg |
60,00 |
17 |
Cukinia |
kg |
10,00 |
18 |
Cytryna |
kg |
54,00 |
19 |
Cytryna limonka |
kg |
1,00 |
20 |
Czosnek |
kg |
25,00 |
21 |
Dynia ozdobna |
szt. |
10,00 |
22 |
Fasola Jaś |
kg |
107,00 |
23 |
Fasola szparagowa zielona |
kg |
10,00 |
24 |
Fasola szparagowa żółta |
kg |
10,00 |
25 |
Figi suszone |
kg |
1,00 |
26 |
Granat |
szt. |
5,00 |
27 |
Grejpfrut |
kg |
5,00 |
28 |
Groch cały |
kg |
1,00 |
29 |
Groch łuskany |
kg |
6,00 |
30 |
Gruszki |
kg |
19,00 |
31 |
Grzyby suszone |
kg |
1,00 |
32 |
Jabłka |
kg |
3120,00 |
33 |
Jagody |
kg |
1,00 |
34 |
Kabaczek |
kg |
5,00 |
35 |
Kalafior |
szt. |
10,00 |
36 |
Kalarepa |
szt. |
145,00 |
37 |
Kapusta biała |
kg |
1452,00 |
38 |
Kapusta biała szatkowana (w workach) |
kg |
10,00 |
39 |
Kapusta czerwona |
kg |
852,00 |
40 |
Kapusta kiszona |
kg |
1085,00 |
41 |
Kapusta pekińska |
kg |
769,00 |
42 |
Kapusta włoska |
kg |
540,00 |
43 |
Karambola |
szt. |
5,00 |
44 |
Kiełki rzodkiewki 50-60g |
szt. |
3,00 |
45 |
Kiwi |
kg |
29,00 |
46 |
Kokos wiórki a ok. 100g |
szt. |
5,00 |
47 |
Kolendra w doniczce |
szt. |
1,00 |
48 |
Koperek zielony (50 g) |
pęczek |
1258,00 |
49 |
Lubczyk świeży |
szt. |
2,00 |
50 |
Mak |
kg |
1,00 |
51 |
Mandarynki |
kg |
38,00 |
52 |
Marchew |
kg |
2110,00 |
53 |
Melon |
szt. |
5,00 |
54 |
Mięta w doniczce |
szt. |
2,00 |
55 |
Migdały płaskie a ok. 100g |
szt. |
14,00 |
56 |
Migdały płatki a ok. 100g |
kg |
1,00 |
57 |
Morele suszone |
kg |
1,00 |
58 |
Morele świeże |
kg |
5,00 |
59 |
Nektaryna |
kg |
2,00 |
60 |
Ogórek kiszony |
kg |
429,00 |
61 |
Ogórek zielony |
kg |
116,00 |
62 |
Oregano w doniczce |
szt. |
1,00 |
63 |
Orzech pistacja |
kg |
0,50 |
64 |
Orzech włoski |
kg |
0,50 |
65 |
Orzeszki ziemne a ok. 100g |
kg |
1,00 |
66 |
Papryka czerwona/zielona/żółta |
kg |
140,00 |
67 |
Pestki dyni a ok. 100g |
kg |
5,00 |
68 |
Physalis 100g |
szt. |
6,00 |
69 |
Pieczarka |
kg |
476,00 |
70 |
Pietruszka korzeń |
kg |
925,00 |
71 |
Pietruszka zielona (50g) |
pęczek |
2675,00 |
72 |
Pomarańcze |
kg |
20,00 |
73 |
Pomidor (szklarniowy) |
kg |
101,00 |
74 |
Pomidor Cherry |
kg |
3,00 |
75 |
Por |
kg |
50,00 |
76 |
Porzeczki czarne |
kg |
5,00 |
77 |
Porzeczki czerwone |
kg |
5,00 |
78 |
Rodzynki a ok. 100g |
kg |
6,00 |
79 |
Rozmaryn w doniczce |
szt. |
1,00 |
80 |
Rzodkiew biała |
kg |
5,00 |
81 |
Rzodkiewka |
pęczek |
67,00 |
82 |
Sałata lodowa |
szt. |
74,00 |
83 |
Sałata strzępiasta czerwona/zielona |
szt. |
65,00 |
84 |
Sałata zielona |
szt. |
74,00 |
85 |
Seler |
kg |
1000,00 |
86 |
Seler naciowy |
szt. |
490,00 |
87 |
Szczypiorek (50g) |
pęczek |
32,00 |
88 |
Szpinak świeży |
kg |
10,00 |
89 |
Śliwki suszone bez pestek |
kg |
2,00 |
90 |
Śliwki świeże |
kg |
10,00 |
91 |
Truskawka |
kg |
2,00 |
92 |
Truskawka (w sezonie) |
kg |
20,00 |
93 |
Winogrona białe |
kg |
6,00 |
94 |
Winogrona ciemne |
kg |
8,00 |
95 |
Wiśnie |
kg |
5,00 |
96 |
Ziarna słonecznika łuskanego a ok. 100g |
kg |
3,00 |
97 |
Ziemniaki |
kg |
21960,00 |
Termin składania wniosków upływa 21.01.2013 godzina 09:45, miejsce: Szpital Miejski w Rudzie Śląskiej Sp. z o. o., 41-703 Ruda Śląska, ul. Lipa 2, Dział Zamówień Publicznych i Logistyki.