Dostawa owoców i warzyw - woj. świętokrzyskie
Nazwa i adres zamawiającego: Uzdrowisko Busko-Zdrój Spółka Akcyjna , ul. F. Rzewuskiego 1, 28-100 Busko-Zdrój, woj. świętokrzyskie, tel. 041 3703314, 3703314, faks 041 3784154.
Przedmiotem zamówienia jest dostawa owoców i warzyw dla potrzeb Zamawiającego:
OWOCE:
Jabłka deserowe, kl. I np. odmiany Delikates, Lobo, Celesta, Paula Red, Gala kg 15.119 kg
Jabłka kompotowe, kl. I np. odmiany Reneta, Antonówka, Wilhelm kg 7.544 kg
Gruszki, kl. I, np. odmiany Konferencja, Komisówka, Klapsa kg 198 kg
Brzoskwinie, kl. I, na palecie kg 278 kg
Jabłko czerwone, kl. I, odmiana winna, krucha szt. 40 szt.
WARZYWA:
Bakłażan, kl. I kg 2,5 kg
Cukinia świeża, kl. I kg 7,3 kg
Rukola świeża, kl. I szt. 4 szt.
Cebula świeża, kl. I kg 3.053 kg
Kalafior świeży bez liści, kl. I szt. 2.025 szt.
Kapusta biała świeża, kl. I kg 4.768 kg
Kapusta czerwona świeża, kl. I kg 4.700 kg
Kapusta pekińska, kl. I kg 1.465 kg
Koper zielony świeży, kl. I pęczek 7.760 pęczek
Marchew świeża, kl. I kg 16.660 kg
Papryka świeża czerwona, kl. I kg 1.100 kg
Pieczarki świeże, kl. I kg 823 kg
Pietruszka korzeniowa, kl. I kg 1.924 kg
Pietruszka zielona, świeża - natka pęczek 5.900 pęczek
Sałata zielona, kl. I szt. 14.891 szt.
Seler korzeniowy, kl. I kg 5.224 kg
Szczypior drobny kg 27 kg
Ziemniaki jadalne, kl. I, o typie konsumpcyjnym, ogólnoużytkowym do lekko mączystego, po ugotowaniu sypkie o dobrym smaku, jasnożółtym miąższu, który po ugotowaniu nie ciemnieje kg 123.520 kg
Fasolka szparagowa świeża, kl. I kg 172 kg
Koper zielony świeży, kl. I kg 10 kg
Pietruszka zielona, dekoracyjna, karbowana pęczek 50 pęczek
Pory, kl. I kg 110 kg
Sałata karbowana, dekoracyjna, kl. I szt. 100 szt.
Kapusta włoska, kl. I szt. 6 szt.
Pomidory spod osłon, kl. I kg 1.500 kg
Ogórek zielony spod osłon, kl. I kg 250 kg
Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.
Termin składania wniosków upływa 19.11.2012 godzina 10:00, miejsce: sekretariat siedziby Zamawiającego: ul. Gen. F. Rzewuskiego 1, 28-100 Busko - Zdrój.