Z naszych danych korzystają instytuty, ministerstwa, sieci handlowe dołacz i Ty!

Kup teraz abonament!

Dostawa owoców i warzyw - woj. wielkopolskie

2012-11-28 08:13

Nazwa i adres zamawiającego: Poznańskie Ośrodki Sportu i Rekreacji , ul. Chwiałkowskiego 34, 61-553 Poznań, woj. wielkopolskie, tel. 061 8357901, faks 061 8334651.

Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych dla restauracji RYCERSKA w Poznaniu ul. Krańcowa 98, oraz Ośrodka Przywodnego Rataje w Poznaniu, os. Piastowskie 106 a, w roku 2013.

II część: sukcesywne dostawy warzyw i owoców, zgodnie z załączonym formularzem cenowym- załącznik nr 2 do siwz,
KOD CPV:
15300000-1 owoce warzywa i inne produkty:
Asortyment Ilość
1 ananas świeży sur szt 50
2 arbuz kg. 215
3 awokado szt 20
4 bakłażan św kg. 70
5 banany kg. 315
6 bazylia doniczka szt 450
7 botwinka kg. 20
8 brzoskwinie kg. 30
9 buraki kg. 470
11 cukinia kg. 220
13 cebula kg. 100
14 czosnek kg. 60
15 dynia sur kg. 20
16 estragon doniczka szt 5
17 fasola biała kg. 10
18 grapefruit św kg. 30
19 gruszki kg. 40
20 jabłka kg. 200
21 kalafior świeży kg. 15
22 kapusta biała kg. 90
23 kapusta czerwona kg. 75
24 kapusta kwaszona kg. 250
25 kapusta pekińska kg. 100
26 karambola szt szt 65
27 kiełki lucerny kg. 10
28 rozmaryn doniczka szt 100
29 kg. 5
30 kiełki rzodkiewki kg. 10
31 Kiełki słonecznika kg. 10
32 kiełki soi kg. 5
33 kiwi szt 100
34 kolendra doniczka szt 50
35 Koperek świeży,pęczek kg. 30
36 limonka kg. 30
37 majeranek doniczka szt 5
38 malina kg. 20
39 mandarynki kg. 15
40 marchew kg. 600
41 melisa doniczka szt 5
42 melon kg. 20
43 mięta doniczka szt 50
44 morela świeża kg. 20
45 ogórek zielony w okresie od XII do V kg. 220
46 ogórek zielony w okresie od VI do XI kg. 400
47 ogórek kwaszony kg. 180
48 Ogórek małosolny kg. 20
49 oregano doniczka szt 10
50 papryka świeża w okresie od XII do V kg. 130
51 papryka świeża w okresie od VI do XI kg. 230
52 szt 20
53 pieczarki kg. 35
54 pietruszka korzeń kg. 140
55 pietruszka zielona, pęczek szt 130
56 pomarańcze kg. 150
57 pomidory w okresie od XII do V kg. 700
58 pomidory w okresie od VI do XI kg. 1100
60 kg. 50
63 Rzodkiewka pęczek szt 70
65 sałata szt 700
66 Sałata dekoracyjna szt 100
67 Sałata lodowa szt 200
68 szt 50
69 szt 130
70 sałata roszponka szt 150
72 seler kg. 550
73 szałwia doniczka szt 25
75 szparagi świeże kg. 12
76 śliwka kg. 20
77 truskawki świeże kg. 35
78 tymianek doniczka szt 460
79 winogrono ciemne kg. 15
80 winogrono jasne kg. 100
81 wiśnia sur kg. 15
82 ziemniaki kg. 2000
83 cytryna kg. 100
84 Cebula czerwona kg. 50
85 sałata rukola op 50
86 Por szt 200
87 Szczypiorek świeży, pęczek szt 72
88 sałata roszponka szt 44
89 Por kg. 15
90 Brokuły świeże kg. 10
91 Seler naciowy kg. 12

Termin składania wniosków upływa 10.12.2012 godzina 11:00, miejsce: Oferty należy składać w sekretariacie zamawiającego, Poznań (61-553), ul. Chwiałkowskiego 34.

Słowa kluczowe: dostawa, owoce, warzywa, przetarg, wielkopolskie
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem