Z naszych danych korzystają instytuty, ministerstwa, sieci handlowe dołacz i Ty!

Kup teraz abonament!

Dostawa owoców i warzyw - woj. zachodniopomorskie

2012-11-26 07:00

Nazwa i adres zamawiającego: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Sanatorium Uzdrowiskowe Ministerstwa Spraw Wewnętrznych w Kołobrzegu , ul. Portowa 22, 78-100 Kołobrzeg, woj. zachodniopomorskie, tel. 94 3544620, faks 94 3544621.

Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy świeżych warzyw i owoców transportem na koszt i ryzyko Wykonawcy, od dnia podpisania umowy do 31 czerwca 2013r.

Kwartał I 2013 roku (styczeń - marzec 2013)

1.             Buraki ćwikłowe świeże kl. I                kg           1.500

2.             Marchew świeża kl. I             kg           3.100

3.             Cebula świeża kl. I                kg           500

4.             Papryka świeża kl. I (kolorowa)          kg           320

5.             Pomidory świeże kl. I           kg           2.100

6.             Ogórki świeże kl. I                kg           500

7.             Ogórki kiszone kl. I              kg           700

8.             Ogórki małosolne kl. I         kg           x

9.             Sałata głowiasta kl. I            szt.          1.200

10.           Kapusta biała świeża kl. I    kg           900

11.           Kapusta biała wczesna kl. I                 szt.          x

12.           Kapusta czerw. świeża kl. I kg           130

13.           Kapusta pekińska świeża kl. I             kg           500

14.           Kapusta kiszona kl. I            kg           500

15.           Kalafior świeży kl. I              szt.          x

16.           Rzodkiewka świeża kl. I (pęczki)        szt.          720

17.           Rzodkiew biała świeża kl. I kg           400

18.           Czarna rzepa świeża kl. I      kg           100

19.           Pietruszka korzeń świeża kl. I             kg           650

20.           Seler korzeniowy świeży kl. I              kg           1.400

21.           Seler korzen. świeży kl. I wczesny      szt.          x

22.           Por świeży kl. I      kg           200

23.           Por świeży wczesny kl. I       szt.          x

24.           Czosnek świeży kl. I             kg           16

25.           Rabarbar                kg           x

26.           Botwina świeża kl. I              kg           x

27.           Jarmuż świeży kl. I                kg           50

28.           Natka pietruszki świeża (pęczek )      szt.          1.500

29.           Koper zielony świeży (pęczek)            szt.          1.400

30.           Szczypiorek świeży (pęczki)                szt.          1.300

31.           Ziemniaki jadalne młode      kg           x

32.           Ziemniaki jadalne późne      kg           14.000

33.           Pieczarki kl. I         kg           170

34.           Porzeczka czarna świeża kl. I               kg           x

35.           Truskawka świeża kl. I         kg           x

36.           Gruszki świeże kl. I               kg           250

37.           Brzoskwinie świeże kl. I       kg           70

38.           Nektaryny świeże kl. I          kg           150

39.           Śliwki świeże kl. I kg           x

40.           Winogrona deser. świeże kl. I (jasne)                kg           100

41.           Jabłka świeże kl. I                kg           1.500

42.           Arbuz kl. I              kg           200

43.           Banany kl. I            kg           150

44.           Owoc kiwi kl. I       kg           170

45.           Mandarynki kl. I    kg           150

46.           Cytryna kl. I           kg           950

47.           Pomarańcze kl. I    kg           600

 

Kwartał II 2013 roku (kwiecień - czerwiec 2013)

1.             Buraki ćwikłowe świeże kl. I                kg           1.500

2.             Marchew świeża kl. I             kg           3.100

3.             Cebula świeża kl. I                kg           500

4.             Papryka świeża kl. I (kolorowa)          kg           320

5.             Pomidory świeże kl. I           kg           2.100

6.             Ogórki świeże kl. I                kg           700

7.             Ogórki kiszone kl. I              kg           600

8.             Ogórki małosolne kl. I         kg           300

9.             Sałata głowiasta kl. I            szt.          1.200

10.           Kapusta biała świeża kl. I    kg           800

11.           Kapusta biała wczesna kl. I                 szt.          200

12.           Kapusta czerw. świeża kl. I kg           250

13.           Kapusta pekińska świeża kl. I             kg           500

14.           Kapusta kiszona kl. I            kg           500

15.           Kalafior świeży kl. I              szt.          100

16.           Rzodkiewka świeża kl. I (pęczki)        szt.          700

17.           Rzodkiew biała świeża kl. I kg           420

18.           Czarna rzepa świeża kl. I      kg           200

19.           Pietruszka korzeń świeża kl. I             kg           600

20.           Seler korzeniowy świeży kl. I              kg           1.200

21.           Seler korzen. świeży kl. I wczesny      szt.          100

22.           Por świeży kl. I      kg           220

23.           Por świeży wczesny kl. I       szt.          100

24.           Czosnek świeży kl. I             kg           16

25.           Rabarbar                kg           50

26.           Botwina świeża kl. I              kg           100

27.           Jarmuż świeży kl. I                kg           50

28.           Natka pietruszki świeża (pęczek )      szt.          1.500

29.           Koper zielony świeży (pęczek)            szt.          1.500

30.           Szczypiorek świeży (pęczki)                szt.          1.300

31.           Ziemniaki jadalne młode      kg           0              x

32.           Ziemniaki jadalne późne      kg           14.000

33.           Pieczarki kl. I         kg           150

34.           Porzeczka czarna świeża kl. I               kg           0              x

35.           Truskawka świeża kl. I         kg           100

36.           Gruszki świeże kl. I               kg           200

37.           Brzoskwinie świeże kl. I       kg           70

38.           Nektaryny świeże kl. I          kg           200

39.           Śliwki świeże kl. I kg           0              x

40.           Winogrona deser. świeże kl. I (jasne)                kg           100

41.           Jabłka świeże kl. I                kg           1.600

42.           Arbuz kl. I              kg           200

43.           Banany kl. I            kg           100

44.           Owoc kiwi kl. I       kg           170

45.           Mandarynki kl. I    kg           100

46.           Cytryna kl. I           kg           920

47.           Pomarańcze kl. I    kg           600

Termin składania wniosków upływa 05.12.2012 godzina 09:00, miejsce: Samodzielny Publiczny ZOZ Sanatorium MSW w Kołobrzegu, ul. Portowa 22, 78-100 Kołobrzeg - sekretariat.

Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem