Dostawa owoców i warzyw - woj. zachodniopomorskie
Nazwa i adres zamawiającego: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Sanatorium Uzdrowiskowe Ministerstwa Spraw Wewnętrznych w Kołobrzegu , ul. Portowa 22, 78-100 Kołobrzeg, woj. zachodniopomorskie, tel. 94 3544620, faks 94 3544621.
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy świeżych warzyw i owoców transportem na koszt i ryzyko Wykonawcy, od dnia podpisania umowy do 31 czerwca 2013r.
Kwartał I 2013 roku (styczeń - marzec 2013)
1. Buraki ćwikłowe świeże kl. I kg 1.500
2. Marchew świeża kl. I kg 3.100
3. Cebula świeża kl. I kg 500
4. Papryka świeża kl. I (kolorowa) kg 320
5. Pomidory świeże kl. I kg 2.100
6. Ogórki świeże kl. I kg 500
7. Ogórki kiszone kl. I kg 700
8. Ogórki małosolne kl. I kg x
9. Sałata głowiasta kl. I szt. 1.200
10. Kapusta biała świeża kl. I kg 900
11. Kapusta biała wczesna kl. I szt. x
12. Kapusta czerw. świeża kl. I kg 130
13. Kapusta pekińska świeża kl. I kg 500
14. Kapusta kiszona kl. I kg 500
15. Kalafior świeży kl. I szt. x
16. Rzodkiewka świeża kl. I (pęczki) szt. 720
17. Rzodkiew biała świeża kl. I kg 400
18. Czarna rzepa świeża kl. I kg 100
19. Pietruszka korzeń świeża kl. I kg 650
20. Seler korzeniowy świeży kl. I kg 1.400
21. Seler korzen. świeży kl. I wczesny szt. x
22. Por świeży kl. I kg 200
23. Por świeży wczesny kl. I szt. x
24. Czosnek świeży kl. I kg 16
25. Rabarbar kg x
26. Botwina świeża kl. I kg x
27. Jarmuż świeży kl. I kg 50
28. Natka pietruszki świeża (pęczek ) szt. 1.500
29. Koper zielony świeży (pęczek) szt. 1.400
30. Szczypiorek świeży (pęczki) szt. 1.300
31. Ziemniaki jadalne młode kg x
32. Ziemniaki jadalne późne kg 14.000
33. Pieczarki kl. I kg 170
34. Porzeczka czarna świeża kl. I kg x
35. Truskawka świeża kl. I kg x
36. Gruszki świeże kl. I kg 250
37. Brzoskwinie świeże kl. I kg 70
38. Nektaryny świeże kl. I kg 150
39. Śliwki świeże kl. I kg x
40. Winogrona deser. świeże kl. I (jasne) kg 100
41. Jabłka świeże kl. I kg 1.500
42. Arbuz kl. I kg 200
43. Banany kl. I kg 150
44. Owoc kiwi kl. I kg 170
45. Mandarynki kl. I kg 150
46. Cytryna kl. I kg 950
47. Pomarańcze kl. I kg 600
Kwartał II 2013 roku (kwiecień - czerwiec 2013)
1. Buraki ćwikłowe świeże kl. I kg 1.500
2. Marchew świeża kl. I kg 3.100
3. Cebula świeża kl. I kg 500
4. Papryka świeża kl. I (kolorowa) kg 320
5. Pomidory świeże kl. I kg 2.100
6. Ogórki świeże kl. I kg 700
7. Ogórki kiszone kl. I kg 600
8. Ogórki małosolne kl. I kg 300
9. Sałata głowiasta kl. I szt. 1.200
10. Kapusta biała świeża kl. I kg 800
11. Kapusta biała wczesna kl. I szt. 200
12. Kapusta czerw. świeża kl. I kg 250
13. Kapusta pekińska świeża kl. I kg 500
14. Kapusta kiszona kl. I kg 500
15. Kalafior świeży kl. I szt. 100
16. Rzodkiewka świeża kl. I (pęczki) szt. 700
17. Rzodkiew biała świeża kl. I kg 420
18. Czarna rzepa świeża kl. I kg 200
19. Pietruszka korzeń świeża kl. I kg 600
20. Seler korzeniowy świeży kl. I kg 1.200
21. Seler korzen. świeży kl. I wczesny szt. 100
22. Por świeży kl. I kg 220
23. Por świeży wczesny kl. I szt. 100
24. Czosnek świeży kl. I kg 16
25. Rabarbar kg 50
26. Botwina świeża kl. I kg 100
27. Jarmuż świeży kl. I kg 50
28. Natka pietruszki świeża (pęczek ) szt. 1.500
29. Koper zielony świeży (pęczek) szt. 1.500
30. Szczypiorek świeży (pęczki) szt. 1.300
31. Ziemniaki jadalne młode kg 0 x
32. Ziemniaki jadalne późne kg 14.000
33. Pieczarki kl. I kg 150
34. Porzeczka czarna świeża kl. I kg 0 x
35. Truskawka świeża kl. I kg 100
36. Gruszki świeże kl. I kg 200
37. Brzoskwinie świeże kl. I kg 70
38. Nektaryny świeże kl. I kg 200
39. Śliwki świeże kl. I kg 0 x
40. Winogrona deser. świeże kl. I (jasne) kg 100
41. Jabłka świeże kl. I kg 1.600
42. Arbuz kl. I kg 200
43. Banany kl. I kg 100
44. Owoc kiwi kl. I kg 170
45. Mandarynki kl. I kg 100
46. Cytryna kl. I kg 920
47. Pomarańcze kl. I kg 600
Termin składania wniosków upływa 05.12.2012 godzina 09:00, miejsce: Samodzielny Publiczny ZOZ Sanatorium MSW w Kołobrzegu, ul. Portowa 22, 78-100 Kołobrzeg - sekretariat.