Z naszych danych korzystają instytuty, ministerstwa, sieci handlowe dołacz i Ty!

Kup teraz abonament!

Dostawa owoców i warzyw - woj. zachodniopomorskie

2012-11-28 08:11

Nazwa i adres zamawiającego: Zespół Szkół nr 6 im. M. Reja , ul. Sowińskiego 3, 70-236 Szczecin, woj. zachodniopomorskie, tel. 091 4333504 w. 114, faks 091 4489541.

Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół nr 6 im Mikołaja Reja w Szczecinie. a) warzywa i owoce świeże:
1 03222112-1 ananas świeży szt 30
2 15332180-9 arbuz  kg 150
3 03222117-6 awokado szt 50
4 03221120-3 bakłażan kg 5
5 03222111-4 banany kg 250
6 03121100-6 bazylia świeża doniczka szt 20
7 03222310-9 borówki  kg 20
8 03221300-9 botwinka pęczek 150
9 03221430-9 brokuły szt 150
10 03221111-7 burak ćwikłowy kg 1000
11 03221113-1 cebula biała, czerwona kg 1000
12 03221113-1 cebula czosnkowa kg 10
13 03221250-3 cukinia młoda kg 30
14 03221300-9 cykoria kg 5
15 03222210-8 cytryna kg 160
16 03222330-5 czereśnie kg 20
17 03221120-3 czosnek kg 60
18 03221210-1 fasola sucha jaś kg 200
19 03221212-5 fasola szparagowa kg 200
20 03222110-7 granat kg 5
21 03222230-4 grapeifruit kg 10

22 03221220-4 groch łuskany połówki kg 200
23 03222322-6 gruszki kg 500
24 15872500-6 imbir świeży kg 0,5
25 03222321-9 jabłka chempion lub równoważne kg 3000
26 03222321-9 jabłka zielone kg 20
27 03222310-9 jagoda kg 10
28 03221300-9 jarmuż kg 10
29 03222314-7 jeżyny świeże kg 0,5
30 03221420-6 kalafior biały szt 180
31 03221420-6 kalafior zielony (rzymski) szt 10
32 03221110-0 kalarepa kg 10
33 03221410-3 kapusta biała kg 1500
34 03221440-2 kapusta brukselka kg 30
35 03221410-3 kapusta czerwona kg 400
36 15331461-6 kapusta kiszona kg 1200
37 03221410-3 kapusta młoda kg 200
38 03221410-3 kapusta pekińska  kg 700
39 03221410-3 kapusta włoska kg 100
40 03222110-7 karambole kg 5
41 15331137-6 kiełki różne (mix) kg 10
42 03222118-3 kiwi kg 60
43 03221300-9 koper pęczek 3000
44 03222110-7 kumkwaty kg 5
45 03222110-7 liczi kg 1
46 03222210-8 limonka kg 25
47 03222314-7 malina świeża kg 35
48 03222240-7 mandarynki kg 300
49 03222113-8 mango szt 15
50 03221112-4 marchew kg 2500
51 03121100-6 melisa świeża doniczka szt 80
52 15332180-9 melon miodowy złoty, żółty szt 60
53 03121100-6 mięta świeża doniczka szt 80
54 03222331-2 morele kg 40

55 03221300-9 nać pietruszki pęczek 3500
56 03221300-9 nać pietruszki dekoracyjna pęczek 100
57 03222332-9 nektarynka kg 100
58 03221270-9 ogórek kiszony kg 500
59 03221270-9 ogórek małosolny kg 50
60 03221270-9 ogórek świeży kg 1000
61 03121100-6 oregano szt 10
62 03221230-7 papryczka ostra ,, chili'' kg 0,5
63 03221230-7 papryka świeża kg 500
64 03221120-3 Physalis – miechunka op 15
65 03221260-6 pieczarki kg 800
66 3221110-0 pietruszka korzeń kg 300
67 03222110-7 pitahaja (smoczy owoc) szt 4
68 03222220-1 pomarańcza kg 100
69 03222230-4 pomelo szt 5
70 03221240-0 pomidor kg 1000
71 03221240-0 pomidor koktajlowy kg 30
72 03221110-0 por kg 500
73 03222311-6 porzeczki świeże kg 0,5
74 03221300-9 rabarbar kg 50
75 03221300-9 roszponka op 10
76 03121100-6 rozmaryn świeży doniczka szt 10
77 03221300-9 rukola op 10
78 03221110-0 rzodkiew sopel lodu kg 50
79 03221110-0 rzodkiewka pęczek 600
80 03221310-2 sałata karbowana czerwona szt 70
81 03221310-2 sałata karbowana zielona szt 70
82 03221310-2 sałata lodowa główka szt 500
83 03221310-2 sałata masłowa główka szt 2000
84 03221310-2 sałata radicchio szt 20
85 03221110-0 seler kg 700
86 03221300-9 seler naciowy szt 50
87 03221300-9 szczaw kg 30

88 03221300-9 szczypior pęczek 1000
89 03221110-0 szparagi świeże kg 5
90 03221340-1 szpinak młody kg 20
91 03222334-3 śliwki węgierki kg 400
92 03222313-0 truskawki świeże kg 90
93 03121100-6 tymianek świeży doniczka szt 30
94 03222340-8 winogrona ciemne kg 30
95 03222340-8 winogrona jasne kg 30
96 03222333-6 wiśnie kg 50
97 03121100-6 rzeżucha doniczka szt 10
98 0322114-8 rzepa kg 20
100 03222332-9 brzoskwinia świeża  kg 50
101 03222120-0 kokos szt 10

Termin składania wniosków upływa 07.12.2012 godzina 11:00, miejsce: Zespół Szkół nr 6 im Mikołaja Reja w Szczecinie. ul Sowińskiego 3. Sekretariat pok nr 19.

Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem