Kontaktujemy się w sprawie cen z kilkuset skupami w całej Polsce. Korzystaj z naszych informacji.

Kup teraz abonament!

Dostawa owoców, warzyw i produktów przetworzonych

2013-02-05 09:15

Nazwa i adres zamawiającego:  Ochotnicze Hufce Pracy - Małopolska Wojewódzka Komenda w Krakowie , al. J. Słowackiego 44, 30-018 Kraków, woj. małopolskie, tel. 012 6330706, faks 012 6330706.

Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych do Środowiskowego Hufca Pracy w Nowym Sączu, ul. Rejtana 18.

Część 4 Owoce, warzywa i podobne produkty:

1.                            Brokuły mrożone            1 kg        40

2.                            Buraczki konserwowe 0,9l          1 szt.     30

3.                            Chrzan tarty-słoik 350g 1 szt.     200

4.                            Dżem brzoskwiniowy 300g         1 szt.     100

5.                            Dżem czarna porzeczka 300g     1 szt.     100

6.                            Dżem truskawkowy 300g            1 szt.     120

7.                            Dżem wiśniowy 300g     1 szt.     120

8.                            Fasolka konserwowa biała 400g               1 szt.     60

9.                            Fasolka konserwowa czerwona 400g     1 szt.     80

10.                         Fasolka szparagowa mrożona    1 kg        160

11.                         Groszek konserwowy 400g        1 szt.     160

12.                         Kalafior mrożony             1 kg        30

13.                         Kapusta czerwona słoik 0,9l       1 szt.     40

14.                         Kapusta kiszona               1 kg        500

15.                         Koncentrat pomidorowy             1 kg        100

16.                         Kukurydza konserwowa              1 kg        10

17.                         Marchewka mrożona    1 kg        90

18.                         Marmolada owocowa   1 kg        15

19.                         Mieszana jarzynowa      1 kg        300

20.                         Mieszanka kompotowa               1 kg        200

21.                         Ogórek kiszony 0,9l        1 szt.     100

22.                         Ogórek konserwowy 0,9l            1 szt.     300

23.                         Papryka konserwowa 0,9l           1 szt.     120

24.                         Pieczarki konserwowe 0,9l         1 szt.     50

25.                         Seler konserwowy 0,9l 1 szt.     50

26.                         Sok grejfrutowy 2l          1 szt.     100

27.                         Sok jabłkowy 2l                1 szt.     100

28.                         Sok z czarnej porzeczki 2l            1 szt.     100

29.                         Syrop malinowy- koncentrat 6,5l             1 szt.     10

30.                         Syrop pomarańczowy koncentrat 6,5l   1 szt.     6

31.                         Syrop wiśniowy- koncentrat 6,5l              1 szt.     6

32.                         Śliwki kalifornijskie         1 kg        3

33.                         Truskawki mrożone       1 kg        60

34.                         Wiśnie mrożone              1 kg        10

35.                         Groszek zielony mrożony            1 kg        20

36.                         Frytki mrożone 1 kg        300

37.                         Winogrona         1 kg        20

38.                         Por świeży          1 szt.    56

39.                         Mandarynka      1 kg        30

40.                         Brokuł świeży   1 szt.     30

41.                         Sałata   1 szt.     100

42.                         Cytryny                1 kg        40

43.                         Pieczarki świeże              1 kg        80

44.                         Ziemniaki            1 t           4

45.                         Marchew świeża             1 kg        350

46.          .              Czosnek świeży               1 szt.     300

47.                         Koperek świeży               1 szt.     200

48.                         Pietruszka natka              1 szt.     250

49.                         Ogórek świeży  1 kg        80

50.                         Pomidor świeży               1 kg        60

51.                         Papryka świeża                1 kg        40

52.                         Kapusta czerwona          1 kg        70

53.                         Pietruszka korzeń           1 kg        100

54.                         Seler     1 kg        70

55.                         Cebula czerwona            1 kg        25

56.                         Buraki   1 kg        300

57.                         Fasola Jaś            1 kg        35

58.                         Groch omielany               1 kg        35

59.                         Kapusta biała    1 t           1

60.                         Cebula biała       1 kg        400

61.                         Szczypiorek        1 szt.     100

62.                         Kapusta pekińska            1 szt.     100

63.                         Cukinia 1 kg        25

64.                         Kapusta włoska               1 szt.     30

65.                         Banany 1 kg        120

66.                         Jabłka   1 kg        200

Termin składania wniosków upływa 11.02.2013 godzina 12:00, miejsce: Małopolska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy, Al. Słowackiego 44, 30-018 Kraków, III p, pok. 308.

 

Słowa kluczowe: dostawa, przetarg, owoce, warzywa, małopolskie
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem