Dostawa ponad 20 ton owoców i warzyw
Nazwa i adres zamawiającego: Zespół Szkół i Placówek Kształcenia Zawodowego , ul. Botaniczna 66, 65-392 Zielona Góra, woj. lubuskie, tel. 068 4513888, faks 068 4513890.
Przedmiotem zamówienia jest dostawa żywności do Zespołu Szkół i Placówek Kształcenia
Zawodowego w Zielonej Górze przy ul. Botanicznej 66 z podziałem na zadania
- liczba zadań 8:
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: dostawa owoców i warzyw.
1. Banany, kl I kg 100
2. Burak ćwikłowy, świeży, kl. I, średniej wielkości kg 100
3. Cebula świeża, kl. I kg 50
4. Gruszki, kl. I kg 100
5. Jabłko deserowe, kl. I kg 2 000
6. Kalafior świeży główka, o średnicy min. 15 cm (bez łodygi i liści, masa 500-800g) szt. 100
7. Kapusta świeża biała, główka, kl. I kg 500
8. Kapusta świeża czerwona, głowa, kl. I kg 100
9. Kapusta kiszona, bez konserwantów, kl. I, pakowana w wiaderku kg 300
10. Kapusta pekińska świeża, kl. I kg 200
11. Kapusta włoska świeża, kl. I kg 50
12. Kiwi, kl. I kg 100
13. Koper świeży, kl. I, pęczki o masie 15-20g pęczek 200
14. Mandarynka, kl. I, soczysta bezpestkowa kg 100
15. Marchew, kl. I, pakowana w worki po 10 kg kg 500
16. Nać pietruszki, kl. I (w pęczkach o masie 20-30 g), bez łodyg pęczek 300
17. Ogórek konserwowy, bez konserwantów, słoik 900 ml szt. 200
18. Ogórek kiszony, bez konserwantów, kl. I, opak. w wiaderku kg 200
19. Ogórek zielony świeży, kl. I szklarniowy kg 200
20. Papryka czerwona świeża, kl. I kg 100
21. Pieczarka świeża, kl. I kg 100
22. Pietruszka korzeń, kl. I kg 200
23. Pomidor świeży, kl. I kg 250
24. Por świeży, kl. I szt. 200
25. Czosnek świeży kg 10
26. Rzodkiewka bez liści, świeża, kl. I, (w pęczkach o masie 250g) pęczek 100
27. Sałata liściasta zwykła, świeża, kl. I główka 100
28. Seler korzeniowy świeży, kl. I kg 200
29. Ziemniaki żółte jadalne, kl. I, pakowane w worki po 15 kg kg 20 000
30. Szczypior świeży kl. I pęczek 100
31. Papryka żółta kl. I kg 20
32. Nektaryna kl. I kg 100
33. Śliwka deserowa Węgierka kl. I kg 100
34. Pomarańcze kl. I średnie kg 100
35. Cytryna kl. I kg 200
36. Brokuł kl. I szt. 100
37. Kapusta surówkowa kg 100
38. Czarna rzepa kl. I kg 50
39. Sałata lodowa kl. I szt. 100
40. Cebula czerwona kl. I kg 20
41. Ziemniaki młode polskie kl. I kg 500
Termin składania wniosków upływa: 04.07.2013 godzina 09:00, miejsce: siedziba Zamawiającego, Zespół Szkół i Placówek Kształcenia Zawodowego , 65-392 Zielona Góra, ul. Botaniczna 66, sekretariat szkoły.