Jak się obudzisz, już wiesz — świeże ceny owoców i warzyw na dziś, u nas.

Kup teraz abonament!

Dostawa ponad 20 ton owoców i warzyw

2013-06-28 07:00

Nazwa i adres zamawiającego: Zespół Szkół i Placówek Kształcenia Zawodowego , ul. Botaniczna 66, 65-392 Zielona Góra, woj. lubuskie, tel. 068 4513888, faks 068 4513890.

Przedmiotem zamówienia jest dostawa żywności do Zespołu Szkół i Placówek Kształcenia
Zawodowego w Zielonej Górze przy ul. Botanicznej 66 z podziałem na zadania
- liczba zadań 8:
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: dostawa owoców i warzyw.
1.         Banany, kl I kg 100
2.         Burak ćwikłowy, świeży, kl. I, średniej wielkości kg 100
3.         Cebula świeża, kl. I kg 50
4.         Gruszki, kl. I kg 100
5.         Jabłko deserowe, kl. I kg 2 000
6.         Kalafior świeży główka, o średnicy min. 15 cm (bez łodygi i liści, masa 500-800g) szt. 100
7.         Kapusta świeża biała, główka, kl. I kg 500
8.         Kapusta świeża czerwona, głowa, kl. I kg 100
9.         Kapusta kiszona, bez konserwantów, kl. I, pakowana w wiaderku kg 300
10.     Kapusta pekińska świeża, kl. I kg 200
11.     Kapusta włoska świeża, kl. I kg 50
12.     Kiwi, kl. I kg 100
13.     Koper świeży, kl. I, pęczki o masie 15-20g pęczek 200
14.     Mandarynka, kl. I, soczysta bezpestkowa kg 100
15.     Marchew, kl. I, pakowana w worki po 10 kg kg 500
16.     Nać pietruszki, kl. I (w pęczkach o masie 20-30 g), bez łodyg pęczek 300
17.     Ogórek konserwowy, bez konserwantów, słoik 900 ml szt. 200
18.     Ogórek kiszony, bez konserwantów, kl. I, opak. w wiaderku kg 200
19.     Ogórek zielony świeży, kl. I szklarniowy kg 200
20.     Papryka czerwona świeża, kl. I kg 100
21.     Pieczarka świeża, kl. I kg 100
22.     Pietruszka korzeń, kl. I kg 200
23.     Pomidor świeży, kl. I kg 250
24.     Por świeży, kl. I szt. 200
25.     Czosnek świeży kg 10
26.     Rzodkiewka bez liści, świeża, kl. I, (w pęczkach o masie 250g) pęczek 100
27.     Sałata liściasta zwykła, świeża, kl. I główka 100
28.     Seler korzeniowy świeży, kl. I kg 200
29.     Ziemniaki żółte jadalne, kl. I, pakowane w worki po 15 kg kg 20 000
30.     Szczypior świeży kl. I pęczek 100
31.     Papryka żółta kl. I kg 20
32.     Nektaryna kl. I kg 100
33.     Śliwka deserowa Węgierka kl. I kg 100
34.     Pomarańcze kl. I średnie kg 100
35.     Cytryna kl. I kg 200
36.     Brokuł kl. I szt. 100
37.     Kapusta surówkowa kg 100
38.     Czarna rzepa kl. I kg 50
39.     Sałata lodowa kl. I szt. 100
40.     Cebula czerwona kl. I kg 20
41.     Ziemniaki młode polskie kl. I kg 500

Pełna treść ogłoszenia.

Termin składania wniosków upływa: 04.07.2013 godzina 09:00, miejsce: siedziba Zamawiającego, Zespół Szkół i Placówek Kształcenia Zawodowego , 65-392 Zielona Góra, ul. Botaniczna 66, sekretariat szkoły.

Słowa kluczowe: dostawa, przetarg, owoce, warzywa, lubuskie
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem