Dostawa ponad 20 ton warzyw
Nazwa i adres zamawiającego: Zespół Opieki Zdrowotnej w Dębicy , ul. Krakowska 91, 39-200 Dębica, woj. podkarpackie, tel. 014 6808224, faks 014 6808224.
Przedmiotem zamówienia jest dostawa warzyw i żurku do kuchni szpitalnej:
PAKIET I - OWOCE I WARZYWA - poz. 1 - 29:
1. BURAKI ĆWIKŁOWE (oczyszczone z podłoża gruntowego *) 3 500 kg
2. CEBULA 1 000 kg
3. CZOSNEK 10 kg
4. FASOLA „JAŚ” 350 kg
5. JABŁKA „RUBIN” KL. I 6 000 kg
6. JABŁKA „SZARA RENETA” KL. I 1 000 kg
7. JABŁKA „IDARED” KL. I 1 000 kg
8. KAPUSTA BIAŁA 2 500 kg
9. KAPUSTA CZERWONA 600 kg
10. KAPUSTA KISZONA 1 000 kg
11. KAPUSTA PEKIŃSKA 700 kg
12. KALAFIOR ŚWIEŻY 150 szt.
13. MARCHEW (oczyszczone z podłoża gruntowego *) 7 000 kg
14. OGÓRKI ŚWIEŻE 600 kg
15. PIETRUSZKA KORZEŃ (oczyszczone z podłoża gruntowego *) 1 800 kg
16. PIECZARKI 200 kg
17. POMIDORY 2 500 kg
18. RZODKIEWKA 200 pęczków
19. SELER KORZEŃ (oczyszczone z podłoża gruntowego *) 1 500 kg
20. PORY 700 kg
21. SAŁATA ZIELONA MASŁOWA 2 500 szt.
22. SZCZYPIOREK ŚWIEŻY ZIELONY 300 pęczków
23. JABŁKA SUSZONE 20 kg
24. ŚLIWKI SUSZONE 10 kg
25. ŚLIWKI WĘGIERKI 100 kg
26. KOPER ZIELONY 500 pęczków
27. FASOLKA SZPARAGOWA 80 kg
28. KAPUSTA ŚWIEŻA /”MŁODA”/ 150 szt.
29. TRUSKAWKI 200 kg
PAKIET II - ŻUREK - poz. 1.
Pełna treść ogłoszenia.
Termin składania wniosków upływa 27.05.2013 godzina 10:00, miejsce: Zespół Opieki Zdrowotnej w Dębicy, 39-200 Dębica, ul. Krakowska 91 - Sekretariat Dyrektora.