Jak się obudzisz, już wiesz — świeże ceny owoców i warzyw na dziś, u nas.

Kup teraz abonament!

Dostawa ponad 3 ton owoców i warzyw

2013-09-17 08:00

Nazwa i adres zamawiającego: Zespół Szkół Publicznych Nr 2 w Kobyłce , ul. Elizy Orzeszkowej 3/5, 05-230 Kobyłka, woj. mazowieckie, tel. 22 786 10 26, faks 22 786 10 26 wew.10.

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół Publicznych Nr 2 w Kobyłce w 2013 roku, w następującym zakresie:
Część 3: Warzywa i owoce świeże - CPV 15.00.00.00-8, 15.30.00.00-1.
1 BANANY klasa I lub II wg Rozporządzenia Komisji WE nr 2257/94 odmiana CONSUL, TURBAN, MONITA, CHIQUITTA  kg 5
2 BROKUŁY, różyczki zwarte, barwa intensywna zielona, min. 400g szt. 5
3 BRZOSKWINIE kg 10
4 BURAKI CZERWONE, konsumpcyjne, bez liści, wielkość średnia kg 15
5 CEBULA BIAŁA (bez szczypioru), wielkość średnia kg 30
6 CUKINIA, sezonowo kg 10
7 CYTRYNA (średnia wielkość) kg 20
8 DYNIA, dojrzała, słodka, min. 800g kg 15
9 FASOLA BIAŁA SUCHA, drobna, opakowanie 1000g  kg 6
10 FASOLKA SZPARAGOWA ŻÓŁTA, bez łyka kg 10
11 GROCH ŁUSKANY, opakowanie 1000g kg 2
12 GRUSZKI, krajowe kg 30
13 JABŁKA KOMPOTOWE (np. Reneta, Antonówka, krajowe) kg 50
14 JABŁKA, typu cortland, ligol champion, delikates, rubin, jonagored, średnia wielkość, bez korka kg 100
15 JAJA KONSUMPCYJNE KURZE, świeże (z chowu klatkowego, klasa L duże - 63-73g), zdezynfekowane za pomocą promienia ultrafioletowego szt. 750
16 KALAFIOR (min. 800g) szt. 20
17 KALAREPA kg 10
18 KAPUSTA BIAŁA (główka 2000-3000g) szt. 10
19 KAPUSTA CZERWONA, główka 2000-2500g kg 5
20 KAPUSTA KISZONA BIAŁA, nie przekwaszona, opakowanie wiaderko plastikowe 5000g kg 15
21 KAPUSTA KISZONA CZERWONA, nie przekwaszona, opakowanie wiaderko plastikowe 5000g kg 5
22 KAPUSTA PEKIŃSKA (foliowana) kg 40
23 KOPEREK (natka), pęczek, wielkość sezonowa pęczek 50
24 MARCHEW KAROTKA, wielkość średnia, bez naci kg 90
25 MORELE, zagraniczne kg 10
26 NATKA PIETRUSZKI, pęczki o wadze sezonowej pęczek 60
27 NEKTARYNKA kg 15
28 OGÓREK GRUNTOWY ŚWIEŻY (krajowy) kg 15
29 OGÓREK KISZONY w naturalnym kwasie z koprem i solą (wiaderko, pojemność 3000-6000g) kg 15
30 OGÓREK ZIELONY SZKLARNIOWY ŚWIEŻY kg 25
31 PAPRYKA CZERWONA kg 14
32 PIECZARKI kg 5
33 PIETRUSZKA kg 5
34 PIETRUSZKA (natka, wielkość sezonowa) pęczek 50
35 POMIDORY CZERWONE kg 12
36 POR kg 15
37 RZODKIEW BIAŁA, wielkość sezonowa kg 10
38 RZODKIEWKA, okrągła, pęczki 180-250g pęczek 20
39 SAŁATA ZIELONA, wielkość sezonowa szt. 20
40 SELER KORZENIOWY kg 15
41 SELER NACIOWY (min. 300g) szt. 5
42 SZCZYPIOREK ŚWIEŻY, pęczek, wielkość sezonowa szt. 20
43 ŚLIWKI DESEROWE TYPU WĘGIERKA/PREZYDENT,dojrzałość konsumpcyjna, odchodzące od pestek (krajowa) kg 25
44 WINOGRONA JASNE/CIEMNE, kiście zagraniczne kg 10
45 ZIEMNIAKI, typu Irga, konsumpcyjne, umyte, skórka bez zielonych zabarwień, bez kiełkujących oczek, wielkość średnia, dostawy z produkcji 2013 roku kg 1500
46 ANANAS  ŚWIEŻY, wielkość 1000-1500g (październik) szt. 10

Pełna treść ogłoszenia: www.zsp2kobylka.szkolnastrona.pl/index.php?p=m&idg=zt,70

Termin składania wniosków upływa 20.09.2013 godzina 10:00, miejsce: Zespół Szkół Publicznych Nr 2, ul. Elizy Orzeszkowej 3/5, 05-230 Kobyłka, pokój Sekretariat.

Słowa kluczowe: dostawa, przetarg, owoce, warzywa, mazowieckie
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem