Dostawa przetworów i koncentratów - woj. śląskie
Nazwa i adres zamawiającego: Szpital Miejski w Rudzie Śląskiej Sp. z o.o. , ul. W. Lipa 2, 41-703 Ruda Śląska, woj. śląskie, tel. 32 248 24 52, faks 32 779 59 12.
Przedmiotem zamówienia jest dostawa przetworów i koncentratów dla Szpitala Miejskiego w Rudzie Ślaskiej Sp. z o.o.:
1 |
Chrzan tarty na kwasku cytrynowym a ok. 170 g |
|
szt. |
44 |
2 |
Fasolka konserwowa biała a 400 g |
|
szt. |
10 |
3 |
Fasolka konserwowa czerwona a 400 g
|
|
szt. |
53 |
4 |
Groszek konserwowy a 400 g |
|
szt. |
79 |
5 |
Koncentrat buraczany 30 % a 380 ml |
|
szt. |
68 |
6 |
Koncentrat pomidorowy 30% 900 g |
|
szt. |
842 |
7 |
Koncentrat pomidorowy 30% 180 g |
|
szt. |
34 |
8 |
Kukurydza konserwowa 400g |
|
szt. |
174 |
9 |
Musztarda (kremska /stołowa/chrzanowa/ francuska/sarepska) ok. 200 g |
|
szt. |
87 |
10 |
Musztarda (kremska /stołowa/chrzanowa/ francuska/sarepska) 0,9 l |
|
szt. |
26 |
11 |
Ogórek konserwowy 0,9 l |
|
szt. |
744 |
12 |
Papryka konserwowa 0,9l |
|
szt. |
157 |
13 |
Dżem owocowy w opakowaniu jednorazowym a ok. 25g |
|
szt. |
1974 |
14 |
Miód wielokwiatowy w opakowaniu jednorazowym a ok. 25g |
|
szt. |
1522 |
15 |
Dżem owocowy (truskawka/wiśnia/ brzoskwinia a 300 g, skład: 48g owoców na 100 g dżemu |
|
szt. |
1143 |
16 |
Majonez dekoracyjny Winiary lub równoważny a 850g |
|
szt. |
19 |
17 |
Majonez dekoracyjny Winiary lub równoważny a 450 g |
|
szt. |
178 |
18 |
Cebulka konserwowa a ok. 300 g |
|
szt. |
13 |
19 |
Oliwka czarna w słoiku 0,9 l |
|
szt. |
6 |
20 |
Oliwka zielona w słoiku 0,9 l |
|
szt. |
6 |
21 |
Oliwka nadziewana z papryką a 0,9 l |
|
szt. |
2 |
22 |
Brzoskwinia konserwowa a 820 g |
|
szt. |
58 |
23 |
Ananas konserwowy a ok. 580 g |
|
szt. |
20 |
24 |
Truskawki w syropie w puszce (1 puszka = ok. 400 g) |
|
szt. |
5 |
25 |
Patison konserwowy a 0,9 l |
|
szt. |
64 |
26 |
Żurawina do mięsa a ok. 280 g, skład: 48g owoców na 100g produktu |
|
szt. |
52 |
27 |
Ketchup(pikantny, łagodny, do pizzy) 0,5 l ( zawartość pomidorów: 196 g na 100 g ketchupu) |
|
szt. |
90 |
28 |
Mandarynka konserwowa a 312 g |
|
szt. |
49 |
29 |
Pieczarka marynowana a 800 g |
|
szt. |
10 |
30 |
Szparagi w całości konserwowe a 330 g |
|
szt. |
5 |
31 |
Sałatka szwedzka w zalewie octowej a 0,9 l |
|
szt. |
10 |
32 |
Seler konserwowy a 300 g |
|
szt. |
20 |
33 |
Miód wielokwiatowy naturalny a 400 g |
|
szt. |
26 |
34 |
Kiełki soi w puszce a 425 g |
|
szt. |
2 |
35 |
Pędy bambusa a 314 ml |
|
szt. |
2 |
36 |
Pomidory w puszce a 400 g |
|
szt. |
178 |
37 |
Sos (czekoladowy /truskawkowy/toffi) w butelce z dozownikiem a 200 g |
|
szt. |
60 |
38 |
Syrop w butelce (malinowy /truskawkowy/wiśniowy/ pomarańczowy) a 0,5 l |
|
szt. |
82 |
39 |
Zaprawa cytrynowa a 1l |
|
szt. |
5 |
40 |
Kapary marynowane a ok. 140-160 g
|
|
szt. |
2 |
41 |
Mieszanka (owoce) koktajlowa w puszce (1puszka = ok. 400 g) |
|
szt. |
5 |
42 |
Jabłka prażone a ok. 950 ml |
|
szt. |
5 |
43 |
Wiśnie kandyzowane w syropie w słoiku a ok. 200-250 g |
|
szt. |
5 |
44 |
Krem czekoladowo-orzechowy do pieczywa (1szt. = 400g) |
|
szt. |
31 |
45 |
Kompot (śliwka/ truskawka/wiśnia) a 0,9 l |
|
szt. |
5 |
46 |
Ocet spirytusowy a ok. 0,5 l |
|
szt. |
23 |
47 |
Ocet balsamiczny a ok. 0,25 l |
|
szt. |
2 |
48 |
Skórka pomarańczowa kandyzowana a 100 g |
|
szt. |
2 |
49 |
Sos (czosnkowy/curry/gyros/barbecue/do hamburgerów/1000 wysp) w butelce a 950 g |
|
szt. |
5 |
50 |
Aromat do ciast – (różne rodzaje) 1 but = ok. 10 ml |
|
szt. |
5 |
51 |
Polewa do ciast – czekoladowa ciemna/biała (GOTOWA – do podgrzania wraz z opakowaniem w gorącej wodzie) |
|
szt. |
2 |
52 |
Suszone pomidory w zalewie a ok. 300 g |
|
szt. |
2 |
53 |
Przyprawa do zup w płynie Maggi lub równoważna 980 ml |
|
l |
600 |
54 |
Przyprawa do zup w płynie Maggi lub równoważna 200 ml |
|
szt. |
20 |
Termin składania wniosków upływa 21.01.2013 godzina 09:45, miejsce: Szpital Miejski w Rudzie Śląskiej Sp. z o. o., 41-703 Ruda Śląska, ul. Lipa 2, Dział Zamówień Publicznych i Logistyki.