Dostawa świeżych oraz mrożonych owoców i warzyw
Nazwa i adres zamawiającego: Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej , ul. Sienkiewicza 52, 34-300 Żywiec, woj. śląskie, tel. 033 8613916, faks 033 8613916.
Przedmiotem zamówienia są dostawy w pakietach:
Część - 3 dostawa owoców - warzyw, przetworów owocowo-warzywnych:
1. Buraki czerwone 1 kg 3300 kg
2. Buraki / suszone / 1 kg 10 kg
3. Cebula 1 kg 500 kg
4. Czosnek 1 kg 12 kg
5. Seler 1 kg 700 kg
6. Seler zielony 1 szt 100 szt
7. Pietruszka 1 kg 600 kg
8 Pietruszka / zielona/ 1 szt 3500 szt
9. Pietruszka / suszona / 1 kg 1 kg
10. Pieczarki 1 kg 150 kg
11. Kapusta / biała / 1 kg 1200 kg
12. Kapusta /czerwona/ 1 kg 200 kg
13. Kapusta / pekińska / 1 szt 600 kg
14. Kapusta / włoska / 1 kg 180 kg
15. Marchewka 1 kg 4200 kg
16. Koper zielony 1 szt 1500 szt
17. Koper suszony 1 kg 1 kg
18. Sałata zielona 1 szt 1000 szt
19. Fasola „ Jaś „ 1 kg 80 kg
20. Fasolka /drobna/ biała 1 kg 10 kg
21. Fasola drobna czerwona 1 kg 10 kg
22. Fasolka szparagowa / świeża /
1 kg 40 kg
23. Kalafior / świeży / 1 szt 180 szt
24. Grach / łuskany/ 1 kg 15 kg
25. Cytryny 1 kg 200 kg
26. Pomarańcze 1 kg 80 kg
27. Mandarynki 1 kg 60 kg
28. Jabłka 1 kg 2200 kg
29. Banany 1 kg 10 kg
30. Truskawka 1 kg 20 kg
31. Brokuły świeże 1 kg 100 szt
32. Szczypiorek zielony 1 szt 120 szt
33. Pora 1 kg 50 kg
34. Przecier ogórkowy 300g 1 szt 50 szt
35. Przecier ogórkowy 900 g 1 szt 10 szt
36. Rabarbar 1 kg 20 kg
37. Kapusta czerwona / pasteryzowana/ 900g
1 szt 20 szt
38. Kapusta kiszona / luzem 1 kg 300 kg
39. Sałatka obiadowa 900g 1 szt 20 szt
40. Sałatka staropolska 900 g 1 szt 20 szt
41. Sałatka wielowarzywna
900g 1 szt 20 szt
42. Groszek konserwowy 400g 1 szt 600 szt
43. Szpinak świeży 1 kg 10 kg
Brzoskwinie w syropie / puszka / 850 g
44. 1 szt 30 szt
45. Chrzan tarty 200g 1 szt 80 szt
Papryka konserwowa 900g
46. 1 szt 60 szt
47. Ogórki konserwowe 900g 1 szt 300 szt
48. Pomidory 1 kg 750 kg
49. Śliwka 1 kg 60 kg
50. Ogórki zielone/gruntowe/ 1 kg 60 kg
51. Wiśnie 1 kg 50 kg
Ogórki zielone
52. szklarniowe 1 kg 60 kg
53. Brzoskwinie świeże 1 kg 50 kg
54. Botwinka 1 kg 20 kg
55. Papryka świeża 1 kg 50 kg
56. Rzodkiewka Pęczek 20 op
57. Ogórki kiszone 1 kg 10 kg
Kukurydza konserwowa
58. 0,40 kg 1 szt 150 szt
Koncentrat pomidorowy
59. 800g 1szt 70 szt
60. Susz warzywny 100 g 1 szt 100 szt
61. Susz warzywny a 25 kg 1 szt. 250 kg
Susz warzywny suszony dietetyczny a 25 kg
62. 1 op. 25 kg
63. Sałatka grecka a 900 g 1 op. 20op.
Część - 4 dostawa ziemniaków
1. Ziemniaki młode 1 kg 4000 kg
2. Ziemniaki stare 1 kg 30 000kg
Część - 5 dostawa mrożonek warzywnych i owocowych.
Mieszanka warzywna mrożona 6 – składnikowa a 2,5kg
1
Op. 80 op 80 op
Mieszanka warzywna mrożona 5 – składnikowa a 2,5kg
2
Op. 80 op 80 op
Mieszanka kompotowa a 2,5 kg
3 Op. 120 op. 120 op.
Kalafior mrożony
4 a 2,5 kg Op. 50 op. 50 op.
Brokuły mrożone
5 a 2,5 kg Op. 50 op. 50 op.
Truskawki mrożone a 2,5 kg
6 Op. 50 op. 50 op.
Fasola szparagowa mrożona a 2,5 kg
7 Op. 20 op. 20 op.
Szpinak mrożony
8 a 1 kg Op. 100 op. 100 op.
Marchew mrożona
9 a 2,5 kg Op. 40 op 40 op
10 Śliwki mrożone a 2,5 kg
Op. 10 op. 10 op.
11 Marchew z groszkiem
a 2,5 kg Op. 40 op. 40 op.
Termin składania wniosków upływa: 19.07.2013 godzina 09:00, miejsce: Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej 34 - 300 Żywiec
ul. Sienkiewicza 52 sekretariat Dyrektora pok. nr 2.