Kontaktujemy się w sprawie cen z kilkuset skupami w całej Polsce. Korzystaj z naszych informacji.

Kup teraz abonament!

Dostawa w pakietach owoców i warzyw do więzienia

2013-07-17 07:00

Nazwa i adres zamawiającego: Zakład Karny Nr 1 , ul. Karola Miarki 1, 47-100 Strzelce Opolskie, woj. opolskie, tel. 077 4400420-25.

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa warzyw i owoców do Zakładu Karnego Nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz do Oddziału Zewnętrznego Przywary w Sierakowie Śląskim.

Część I warzywa do ZK Nr 1 w Strzelcach Opolskich:
1. Burak czerwony, powinien być: zdrowy, czysty, suchy, bez uszkodzeń, nie zwiędnięty, workowany od 10kg do 30kg. w ilości 1600 kg,- dostawy sukcesywne po około 200kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
2. Marchew jadalna, powinna być: zdrowa, czysta, sucha, cała, nie zwiędnięta, wolna od szkodników i ich uszkodzeń, workowana od 10 kg do 30kg. w ilości 2400kg, - dostawy sukcesywne po około 300kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
3. Pietruszka korzeń, powinna być: zdrowa, czysta, sucha, cała, nie zwiędnięta, wolna od szkodników i ich uszkodzeń, workowana od 10kg do 30kg. w ilości 1600kg, - dostawy sukcesywne po około 200kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
4. Seler korzeń, powinien być: zdrowy, czysty, suchy, cały, nie zwiędnięty, wolny od szkodników i ich uszkodzeń, workowany od 10kg do 30kg. w ilości 1600kg, - dostawy sukcesywne po około 200kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
5. Cebula biała, powinna być: cała, zdrowa, czysta bez uszkodzeń, wystarczająco sucha, bez pustej i twardej szyjki, wolna od szkodników, bez nadmiernego zawilgocenia powierzchownego, workowana od 10kg do 30kg. w ilości 2400kg, - dostawy sukcesywne po około 300kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
6. Por, powinien być: zdrowy, prawidłowo wykształcony, prosty świeży, czysty, liście przycięte do 2-ch długości części wybielonej. w ilości 800kg - dostawy sukcesywne po około 100kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
7. Kapusta biała powinna być: zdrowa, cała, czysta, o świeżym wyglądzie, wolna od nadmiernego zawilgocenia powierzchniowego, nie pęknięta, bez odgnieceń i uszkodzeń, wolna od szkodników, workowana od 10kg do 30kg w ilości 1600kg, - dostawy sukcesywne po około 200kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
8. Kapusta czerwona powinna być: zdrowa, cała, czysta, o świeżym wyglądzie, wolna od nadmiernego zawilgocenia powierzchniowego, nie pęknięta, bez odgnieceń i uszkodzeń, wolna od szkodników, workowana od 10kg do 30kg w ilości 1600kg, - dostawy sukcesywne po około 200kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
9. Ziemniaki jadalne: bulwy: zdrowe, czyste, suche, nie dopuszcza się: nadmiernie zawilgoconych na powierzchni, zapleśniałych, zanieczyszczonych środkami ochrony roślin. Wielkość bulw: minimalna średnica 40 mm, tej samej odmiany, workowane od 10kg do 30kg. w ilości 24000kg, dostawy sukcesywne po około 3000kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.

Część II owoce do ZK Nr 1 w Strzelcach Opolskich:
1. Jabłko: powinno być: całe, zdrowe, czyste bez, suche, bez uszkodzeń, dostawy o jednakowych średnicach, waga pojedyncza sztuki od 80g do 150g, dostawy w skrzynkach drewnianych lub plastikowych do 20kg. w ilości 1600kg, dostawy sukcesywne po około 200kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.

Część III warzywa do Oddziału Zewnętrznego Przywary w Sierakowie Śląskim:
1. Burak czerwony, powinien być: zdrowy, czysty, suchy, bez uszkodzeń, nie zwiędnięty, workowany od 10kg do 30kg. w ilości 1 200kg,- dostawy sukcesywne po około 120kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
2. Marchew jadalna, powinna być: zdrowa, czysta, sucha, cała, nie zwiędnięta, wolna od szkodników i ich uszkodzeń, workowana od 10 kg do 30kg. w ilości 2 150kg - dostawy sukcesywne po około 220kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
3. Pietruszka korzeń, powinna być: zdrowa, czysta, sucha, cała, nie zwiędnięta, wolna od szkodników i ich uszkodzeń, workowana od 10kg do 30kg. w ilości 1 100kg - dostawy sukcesywne po około 110kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
4. Seler korzeń, powinien być: zdrowy, czysty, suchy, cały, nie zwiędnięty, wolny od szkodników i ich uszkodzeń, workowany od 10kg do 30kg. w ilości 1 235kg, - dostawy sukcesywne po około 120kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
5. Cebula biała, powinna być: cała, zdrowa, czysta bez uszkodzeń, wystarczająco sucha, bez pustej i twardej szyjki, wolna od szkodników, bez nadmiernego zawilgocenia powierzchownego, workowana od 10kg do 30kg. w ilości 1 100kg, - dostawy sukcesywne po około 110kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
6. Por, powinien być: zdrowy, prawidłowo wykształcony, prosty świeży, czysty, liście przycięte do 2-ch długości części wybielonej. w ilości 860kg,- dostawy sukcesywne po około 85kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
7. Kapusta biała powinna być: zdrowa, cała, czysta, o świeżym wyglądzie, wolna od nadmiernego zawilgocenia powierzchniowego, nie pęknięta, bez odgnieceń i uszkodzeń, wolna od szkodników, workowana od 10kg do 30kg w ilości 1 100kg, - dostawy sukcesywne po około 120kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
8. Kapusta czerwona powinna być: zdrowa, cała, czysta, o świeżym wyglądzie, wolna od nadmiernego zawilgocenia powierzchniowego, nie pęknięta, bez odgnieceń i uszkodzeń, wolna od szkodników, workowana od 10kg do 30kg w ilości 660kg, - dostawy sukcesywne po około 110kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
9. Ziemniaki jadalne: bulwy: zdrowe, czyste, suche, nie dopuszcza się: nadmiernie zawilgoconych na powierzchni, zapleśniałych, zanieczyszczonych środkami ochrony roślin. Wielkość bulw: minimalna średnica 40 mm, tej samej odmiany, workowane od 10kg do 30kg. w ilości 13 200kg, dostawy sukcesywne po około 1 500kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.

Część IV warzywa do Oddziału Zewnętrznego Przywary w Sierakowie Śląskim:
1. Jabłko: powinno być: całe, zdrowe, czyste bez, suche, bez uszkodzeń, dostawy o jednakowych średnicach, waga pojedyncza sztuki od 80g do 150g, dostawy w skrzynkach drewnianych lub plastikowych do 20kg. w ilości 1 900kg, dostawy sukcesywne po około 190kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.

Termin składania wniosków upływa: 22.07.2013 godzina 08:00, miejsce: Zakład Karny Nr 1, ul. Karola Miarki 1, 47-100 Strzelce Opolskie, pok. 42.

Słowa kluczowe: dostawa, przetarg, owoce, warzywa, opolskie
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem