Dostawa warzyw i owoców - woj. dolnośląskie
Nazwa i adres zamawiającego: Wrocławskie Centrum Opieki i Wychowania , ul. Lekcyjna 29, 51-169 Wrocław, woj. dolnośląskie, tel. 71 78 44 702, faks 71 78 44 702.
Przedmiotem zamówienia jest dostawa żywności dla Wrocławskiego Centrum Opieki i Wychowania podziałem na 6 zadań tj:
Zadanie nr 2 - Warzywa, owoce i warzywa przetworzone:
1. Ziemniaki kg 7000
2. Marchewka kg 700
3. Pietruszka korzeń kg 250
4. Seler korzeń kg 250
5. Cebula kg 600
6. Por kg 160
7. Szczypior - min. 10 gałązek – 0,07g Pęcz. 600
8. Pietruszka natka min. 10 gałązek – Pęcz. 600
0,07g
9. Koperek min. 10 gałązek – 0,07g Pęcz. 600
10. Kapusta biała kg 350
11. Kapusta pekińska kg 300
12. Ogórek zielony kg 560
13. Ogórek konserwowy 0,9l Szt. 250
14. Pieczarka świeża kg 250
15. Pieczarka konserwowa 0,9l Szt. 150
16. Burak czerwony kg 400
17. Rzodkiewka - min. 10 korzeni Pęcz. 250
18. Pomidory kg 600
19. Sałata zielona krucha masłowa Szt. 450
20. Papryka konserwowa 0,9l szt. 250
21. Papryka świeża kg 100
22. Kalafior świeży Kg 150
23. Kapusta czerwona kg 100
24. Kapusta kiszona 1000g opk 400
25. Ogórki kwaszone 450g opk 250
26. Cytryny kg 150
27. Jabłka kg 1500
28. Banany kg 800
29. Truskawki świeże kg 250
30. Mandarynki kg 600
31. Śliwki węgierki świeże Kg 250
32. Pomarańcze kg 500
33. Brzoskwinia Kg 250
34. Kiwi koszyk - 1000g szt 300
35. Cukinia Kg 30
36. Winogron biały, czerwony kg 200
37. Brokuły świeże kg 50
38. Fasolka szparagowa świeża kg 250
39. Gruszki świeże kg 200
40. Botwinka –pęczek - min. 10 korzeni Szt. 50
41. Czosnek świeży – główka nie
mniejsza niż 50g Szt. 450
42. Kapusta włoska kg 50
43. Sałata lodowa nie mniejsza niż
450g szt 200
44. Morele suszone 100 g szt. 250
45. Śliwki suszone 100g szt. 250
46. Kapusta biała młoda kg. 150
47. Rabarbar kg. 30
48. Susz owocowy 250 g Opk. 50
Termin składania wniosków upływa 20.11.2012 godzina 09:00, miejsce: Wrocławskie Centrum Opieki i Wychowania przy ul. Lekcyjnej 29, we Wrocławiu, sekretariat.