Dostawa warzyw i owoców - woj. pomorskie
Nazwa i adres zamawiającego: Ochotnicze Hufce Pracy - Pomorska Wojewódzka Komenda , ul. J. Uphagena 27, 80-237 Gdańsk, woj. pomorskie, tel. 58 3017916, faks 58 3017916.
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna bezgotówkowa dostawa artykułów żywnościowych dla OSiW w Człuchowie od 1 stycznia 2013 r. do dnia 31 grudnia 2013 roku do: Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Człuchowie, ul. Kusocińskiego 4. Przedmiot zamówienia podzielono na siedemnaście zadań częściowych:
Zadanie 1. owoce świeże:
1 arbuz 149 kg
2 banany 150 kg
3 brzoskwinie 50 kg
4 cytryny 20 kg
5 czereśnie 5 kg
6 gruszki 30 kg
7 jabłka 250 kg
8 kiwi 10 kg
9 kiwi 90 szt
10 nektaryny 43 kg
11 mandarynki 50 kg
12 pomarancza 30 kg
13 pomarańcza siatka 30 kg
14 śliwki 14 kg
15 truskawki 20 kg
16 wisnie 10 kg
Zadanie 2. owoce przetworzone
1 ananas konserwowany450g 55 szt
2 brzoskwinie kons.0.9 30 szt
3 Dżem 7 kg 10 szt
4 Dżem 270 g 120 szt
5 kompot agrestowy 0,9l 26 szt
6 kompot wiśniowy 0,9 l 26 szt
7 owoce do ciasta 3 kg(puszka) 2 szt
8 sok owocowy 2l ( różne smaki - pomarańczowy, grejfrut, jabułko, cz. Pożeczka, mix itp.. 30 szt
9 sok owocowy 1l( różne smaki- pomarań, gruszka, wiśnia, grejfrut, mix.itp.) 40 szt
10 sok typu owocowo, warzywon- owocowe( marchew-trusk-banan,marchew-malina-banan, marchew-banan, itp..) 220ml 215 szt
11 syrop owocowy 0,5l 120 l
12 syrop owocowy 6,5l 13 l
13 syrop owocowy 1l 6 l
14 rodzynki suszone 100g 10 szt
15 rodzynki suszone 0.5 kg 2 szt
Zadanie 3. warzywa świeże
1 burak młody 25 kg
2 burak 350 kg
3 brokuł 10 szt
4 cebula 450 kg
5 cebula młoda 50 kg
6 cebula czerwona 5 kg
7 czosnek 30 szt
8 czosnek 5 kg
9 fasola jaś 0,4kg 14 szt
10 fasola drobna 5kg 15 kg
11 fasola drobna 0,4 kg 12 szt
12 fasola jaś 35 kg
13 fasola szparagowa 20 kg
14 groch cały 400g 10 kg
15 groch łuska 0,4kg 36 szt
16 groch łuskany 5kg 20 kg
17 kabaczek 25 kg
18 kapusta czerwona 60 kg
19 kapusta młoda 70 szt
20 kapusta 650 kg
21 kapusta pekińska 150 kg
22 kapusta pekińska 40 szt
23 kapusta włoska 20 kg
24 kalafior 15 szt
25 koper 100 szt
26 koper duży 10 szt
27 marchew młoda 100 kg
28 marchew myta 450 kg
29 ogórek gruntowy 20 kg
30 ogórek świeży 120 kg
31 papryka świeża 20 kg
32 pietruszka korzeń 250 kg
33 pomidor 250 kg
34 por 30 szt
35 por 110 kg
36 rzodkiewka pęczki 100 szt
37 sałata 20 szt
38 sałata dekoracyjna 15 szt
39 seler 210 kg
40 seler naciowa 5 szt
41 szczypiorek 60 szt
42 zielenina natka 450 szt
43 ziemniaki młode 1500 kg
44 ziemniaki 4000 kg
Zadanie 4. warzywa przetworzone
1 chrzan tarty 160g 36 szt
2 cebulka konserwowa 300g 5 szt
3 fasolka czerwona konserw. 10 szt
4 groszek konserwowy 400g 40 szt
5 groszek z marchewką 0,9l 16 szt
6 kapusta kiszona 5kg 36 szt
7 koncentrat pomidorowy 0,9l 40 szt
8 koncentrat pomidorowy 1l 10 szt
9 kukurydza konserwowa 36 szt
10 kukurydza kons. 0,9 l 18 szt
11 oliwki 200ml 3 szt
12 ogórki kiszone 3kg 90 kg
13 ogórki małosolne 16 kg
14 ogórki konserwowe 0,9l 56 szt
15 papryka konserwowa 0,9l 24 szt
16 pieczarka 18 kg
17 pieczarka konserwowa 0,9l 30 szt
18 pieczarka solona 0.9 24 szt
19 pieczarka solona 3000ml 3 szt
20 szczaw konserwowy 0,9l 36 szt
Zadanie 5. mrożonki
1 brukselka mroż 0.5 kg 10 szt
2 brukselka mroż. 2,5 kg 10 kg
3 brokuły mroż. 2,5 kg 10 kg
4 frytki 1kg 18 szt
5 Frytki 1,5 kg 6 kg
6 Frytki 2 kg 8 kg
7 groszek mrozony 15 kg
8 groszek mrozony 2,5 kg 10 kg
9 hamburger mrozony 150 szt
10 kalafior mroz 2,5 kg 2 szt
11 kalafior mroż 25 kg
12 marchew mini 2,5 kg 2 szt
13 marchew kostka 2,5 kg 2 szt
14 marchew kostka mroż 100 kg
15 marchew z groszkiem 2,5 kg 2 szt
16 marchew z groszkiem mroż 25 kg
17 mieszanka kompotowa 5 kg
18 pizza 250g 90 szt
19 pyzy z mięsem 80 kg
20 pyzy z owocami (knedle) 20 kg
21 szpinak 5 kg
22 truskawki mrozone 2 kg
23 warzywa na patelnię 10 kg
24 warzywa na pat.chinskie 5 kg
25 zapiekanka 200g 120 szt
26 zupa wiosenna 25 kg
Termin składania wniosków upływa 19.11.2012 godzina 11:00, miejsce: Ofertę należy złożyć w siedzibie Zamawiającego, ul. J. Uphagena 27, 80-237 Gdańsk (sekretariat) 6 piętro, pokój 605.