Dostawa warzyw w III i IV kwartale roku
Nazwa i adres zamawiającego: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Sanatorium Uzdrowiskowe Ministerstwa Spraw Wewnętrznych w Kołobrzegu , ul. Portowa 22, 78-100 Kołobrzeg, woj. zachodniopomorskie, tel. 94 3544620, faks 94 3544621.
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy świeżych warzyw i owoców:
Kwartał III 2013 roku (lipiec – wrzesień 2013)
1. Buraki ćwikłowe świeże kl. I kg 1500
2. Marchew świeża kl. I kg 3100
3. Cebula świeża kl. I kg 500
4. Papryka świeża kl. I (kolorowa) kg 200
5. Pomidory świeże kl. I kg 2050
6. Ogórki świeże kl. I kg 350
7. Ogórki kiszone kl. I kg 400
8. Ogórki małosolne kl. I kg 400
9. Sałata głowiasta kl. I szt. 1200
10. Kapusta biała świeża kl. I kg 400
11. Kapusta biała wczesna kl. I szt. 400
12. Kapusta czerw. świeża kl. I kg 250
13. Kapusta pekińska świeża kl. I kg 500
14. Kapusta kiszona kl. I kg 450
15. Kalafior świeży kl. I szt. 300
16. Rzodkiewka świeża kl. I (pęczki) szt. 600
17. Rzodkiew biała świeża kl. I kg 500
18. Czarna rzepa świeża kl. I kg 100
19. Pietruszka korzeń świeża kl. I kg 610
20. Seler korzeniowy świeży kl. I kg 1400
21. Seler korzen. świeży kl. I wczesny szt. 100
22. Por świeży kl. I kg 150
23. Por świeży wczesny kl. I szt. 100
24. Czosnek świeży kl. I kg 15
25. Rabarbar kg 50
26. Botwina świeża kl. I kg 100
27. Jarmuż świeży kl. I kg 20
28. Natka pietruszki świeża (pęczek ) szt. 1550
29. Koper zielony świeży (pęczek) szt. 1650
30. Szczypiorek świeży (pęczki) szt. 1200
31. Ziemniaki jadalne młode kg 13000
32. Ziemniaki jadalne późne kg 4000
Sałata ozdobna kl. I szt. 30
33. Pieczarki kl. I kg 130
34. Porzeczka czarna świeża kl. I kg 50
35. Truskawka świeża kl. I kg 150
36. Gruszki świeże kl. I kg 150
37. Brzoskwinie świeże kl. I kg 50
38. Nektaryny świeże kl. I kg 100
39. Śliwki świeże kl. I kg 100
40. Winogrona deser. świeże kl. I (jasne) kg 70
41. Jabłka świeże kl. I kg 1400
42. Arbuz kl. I kg 100
43. Banany kl. I kg 100
44. Owoc kiwi kl. I kg 100
45. Mandarynki kl. I kg 240
46. Cytryna kl. I kg 920
47. Pomarańcze kl. I kg 500
Kwartał IV 2013 roku (październik – grudzień 2013)
1. Buraki ćwikłowe świeże kl. I kg 1500
2. Marchew świeża kl. I kg 3100
3. Cebula świeża kl. I kg 500
4. Papryka świeża kl. I (kolorowa) kg 200
5. Pomidory świeże kl. I kg 2050
6. Ogórki świeże kl. I kg 350
7. Ogórki kiszone kl. I kg 800
8. Ogórki małosolne kl. I kg 0 X
9. Sałata głowiasta kl. I szt. 1200
10. Kapusta biała świeża kl. I kg 800
11. Kapusta biała wczesna kl. I szt. 0 X
12. Kapusta czerw. świeża kl. I kg 250
13. Kapusta pekińska świeża kl. I kg 500
14. Kapusta kiszona kl. I kg 450
15. Kalafior świeży kl. I szt. 0
16. Rzodkiewka świeża kl. I (pęczki) szt. 500
17. Rzodkiew biała świeża kl. I kg 500
18. Czarna rzepa świeża kl. I kg 200
19. Pietruszka korzeń świeża kl. I kg 610
20. Seler korzeniowy świeży kl. I kg 1400
21. Seler korzen. świeży kl. I wczesny szt. 0 X
22. Por świeży kl. I kg 290
23. Por świeży wczesny kl. I szt. 0 X
24. Czosnek świeży kl. I kg 15
25. Rabarbar kg 0 X
26. Botwina świeża kl. I kg 0 X
27. Jarmuż świeży kl. I kg 20
28. Natka pietruszki świeża (pęczek ) szt. 1550
29. Koper zielony świeży (pęczek) szt. 1650
30. Szczypiorek świeży (pęczki) szt. 1200
31. Ziemniaki jadalne młode kg 0 X
32. Ziemniaki jadalne późne kg 12000
33. Pieczarki kl. I kg 130
34. Porzeczka czarna świeża kl. I kg 0 X
35. Truskawka świeża kl. I kg 0 X
36. Gruszki świeże kl. I kg 150
37. Brzoskwinie świeże kl. I kg 50
38. Nektaryny świeże kl. I kg 100
39. Śliwki świeże kl. I kg 0 X
40. Winogrona deser. świeże kl. I (jasne) kg 70
41. Jabłka świeże kl. I kg 1400
42. Arbuz kl. I kg 100
43. Banany kl. I kg 100
44. Owoc kiwi kl. I kg 100
45. Mandarynki kl. I kg 240
46. Cytryna kl. I kg 920
47. Pomarańcze kl. I kg 500
Pełna tresć ogłoszenia z załącznikami.
Termin składania wniosków upływa 04.06.2013 godzina 09:00, miejsce: SP ZOZ Sanatorium Uzdrowiskowe MSW w Kołobrzegu, ul. Portowa 22, 78-100 Kołobrzeg - Sekretariat.