Jak się obudzisz, już wiesz — świeże ceny owoców i warzyw na dziś, u nas.

Kup teraz abonament!

Dostawa warzyw w III i IV kwartale roku

2013-05-23 11:02

Nazwa i adres zamawiającego: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Sanatorium Uzdrowiskowe Ministerstwa Spraw Wewnętrznych w Kołobrzegu , ul. Portowa 22, 78-100 Kołobrzeg, woj. zachodniopomorskie, tel. 94 3544620, faks 94 3544621.

Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy świeżych warzyw i owoców:
Kwartał III 2013 roku (lipiec – wrzesień 2013)        
1.  Buraki ćwikłowe świeże kl. I  kg  1500    
2.  Marchew świeża kl. I  kg  3100    
3.  Cebula świeża kl. I  kg  500    
4.  Papryka świeża kl. I (kolorowa)  kg  200    
5.  Pomidory świeże kl. I  kg  2050    
6.  Ogórki świeże kl. I  kg  350    
7.  Ogórki kiszone kl. I  kg  400    
8.  Ogórki małosolne kl. I  kg  400    
9.  Sałata głowiasta kl. I  szt.  1200    
10.  Kapusta biała świeża kl. I  kg  400    
11.  Kapusta biała wczesna kl. I  szt.  400    
12.  Kapusta czerw. świeża kl. I  kg  250    
13.  Kapusta pekińska świeża kl. I  kg  500    
14.  Kapusta kiszona kl. I  kg  450    
15.  Kalafior świeży kl. I  szt.  300    
16.  Rzodkiewka świeża kl. I (pęczki)  szt.  600    
17.  Rzodkiew biała świeża kl. I   kg   500  
18.  Czarna rzepa świeża kl. I   kg   100  
19.  Pietruszka korzeń świeża kl. I   kg   610  
20.  Seler korzeniowy świeży kl. I   kg   1400  
21.  Seler korzen. świeży kl. I wczesny   szt.   100  
22.  Por świeży kl. I   kg   150  
23.  Por świeży wczesny kl. I   szt.   100  
24.  Czosnek świeży kl. I   kg   15  
25.  Rabarbar   kg   50  
26.  Botwina świeża kl. I   kg   100  
27.  Jarmuż świeży kl. I   kg   20  
28.  Natka pietruszki świeża (pęczek )   szt.   1550  
29.  Koper zielony świeży (pęczek)   szt.   1650  
30.  Szczypiorek świeży (pęczki)   szt.   1200  
31.  Ziemniaki jadalne młode   kg   13000  
32.  Ziemniaki jadalne późne   kg   4000  
Sałata ozdobna kl. I   szt.   30   
33.  Pieczarki kl. I   kg   130  
34.  Porzeczka czarna świeża kl. I   kg   50  
35.  Truskawka świeża kl. I   kg   150  
36.  Gruszki świeże kl. I   kg   150  
37.  Brzoskwinie świeże kl. I   kg   50  
38.  Nektaryny świeże kl. I   kg   100  
39.  Śliwki świeże kl. I   kg   100  
40.  Winogrona deser. świeże kl. I (jasne)   kg   70  
41.  Jabłka świeże kl. I   kg   1400  
42.  Arbuz kl. I   kg   100  
43.  Banany kl. I  kg  100    
44.  Owoc kiwi kl. I  kg  100    
45.  Mandarynki kl. I  kg  240    
46.  Cytryna kl. I  kg  920    
47.  Pomarańcze kl. I  kg  500    
       
       
Kwartał IV 2013 roku (październik – grudzień 2013)        
1.   Buraki ćwikłowe świeże kl. I   kg   1500 
2.   Marchew świeża kl. I   kg   3100 
3.   Cebula świeża kl. I   kg   500 
4.   Papryka świeża kl. I (kolorowa)   kg   200 
5.   Pomidory świeże kl. I   kg   2050 
6.   Ogórki świeże kl. I   kg   350 
7.   Ogórki kiszone kl. I   kg   800 
8.  Ogórki małosolne kl. I   kg   0  X
9.   Sałata głowiasta kl. I   szt.   1200 
10.   Kapusta biała świeża kl. I   kg   800 
11.  Kapusta biała wczesna kl. I   szt.   0  X
12.   Kapusta czerw. świeża kl. I   kg   250 
13.   Kapusta pekińska świeża kl. I   kg   500 
14.   Kapusta kiszona kl. I   kg   450 
15.   Kalafior świeży kl. I   szt.   0 
16.   Rzodkiewka świeża kl. I (pęczki)   szt.   500 
17.   Rzodkiew biała świeża kl. I   kg   500 
18.   Czarna rzepa świeża kl. I   kg   200 
19.   Pietruszka korzeń świeża kl. I   kg   610 
20.   Seler korzeniowy świeży kl. I   kg   1400 
21.  Seler korzen. świeży kl. I wczesny   szt.   0  X
22.   Por świeży kl. I   kg   290 
23.  Por świeży wczesny kl. I   szt.   0  X
24.   Czosnek świeży kl. I   kg   15 
25.  Rabarbar   kg   0  X
26.  Botwina świeża kl. I   kg   0  X
27.   Jarmuż świeży kl. I   kg   20 
28.   Natka pietruszki świeża (pęczek )   szt.   1550 
29.   Koper zielony świeży (pęczek)   szt.   1650 
30.   Szczypiorek świeży (pęczki)   szt.   1200 
31.  Ziemniaki jadalne młode   kg   0  X
32.   Ziemniaki jadalne późne   kg   12000 
33.   Pieczarki kl. I   kg   130 
34.  Porzeczka czarna świeża kl. I   kg   0  X
35.  Truskawka świeża kl. I   kg   0  X
36.   Gruszki świeże kl. I   kg   150 
37.   Brzoskwinie świeże kl. I   kg   50 
38.   Nektaryny świeże kl. I   kg   100 
39.  Śliwki świeże kl. I   kg   0  X
40.   Winogrona deser. świeże kl. I (jasne)   kg   70 
41.   Jabłka świeże kl. I   kg   1400 
42.   Arbuz kl. I   kg   100 
43.  Banany kl. I  kg  100    
44.  Owoc kiwi kl. I  kg  100    
45.  Mandarynki kl. I  kg  240    
46.  Cytryna kl. I  kg  920    
47.  Pomarańcze kl. I  kg  500    

Pełna tresć ogłoszenia z załącznikami.

Termin składania wniosków upływa 04.06.2013 godzina 09:00, miejsce: SP ZOZ Sanatorium Uzdrowiskowe MSW w Kołobrzegu, ul. Portowa 22, 78-100 Kołobrzeg - Sekretariat.

Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem