OHF kupi 7 ton owoców i warzyw
Nazwa i adres zamawiającego: Ochotnicze Hufce Pracy - Małopolska Wojewódzka Komenda w Krakowie , al. J. Słowackiego 44, 30-018 Kraków, woj. małopolskie, tel. 012 6330706, faks 012 6330706.
Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych do Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Trzebini, ul. 22 Lipca 5. Ilość zamawianych produktów jest orientacyjna (wyliczona w oparciu dostawy z ubiegłego roku), może ulec zmniejszeniu lub zwiększeniu w zależności od potrzeb zamawiającego i nie wpłynie na zmianę cen ustalonych w niniejszym postępowaniu.
Miejsce dostawy - Ośrodek Szkolenia i Wychowania w Trzebini, ul. 22 Lipca 5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 8.
Część 3. Owoce, warzywa i podobne produkty
2. Lp. Nazwa, opis produktu 3. Jednostka miary
1. Brokuły mrożone 1 kg 35
2. Burak czerwony 1 kg 350
3. Cebula 1 kg 375
4. Chrzan tarty – polonaise 180g 1 szt. 80
5. Cytryna 1 kg 15
6. Czosnek świeży 1 kg 7
7. Dżem 280g 1 szt. 240
8. Fasola Jaś Piękny 1 kg 75
9. Fasolka konserwowa czerwona 400/220g 1 szt. 40
10. Frytki mrożone 1 kg 10
11. Groch łuskany 1 kg 75
12. Groszek konserwowy 400/240g 1 szt. 60
13. Grzyby suszone 40g 1szt. 25
14. Jabłka 1 kg 525
15. Kalafior mrożony 1 kg 25
16. Kalafior świeży 1 szt. 20
17. Kapusta biała 1 kg 300
18. Kapusta czerwona 1 kg 100
19. Kapusta kiszona 1 kg 200
20. Kapusta pekińska 1 szt. 20
21. Kapusta włoska 1 kg 35
22. Kartacze 1 kg 10
23. Kluski śląskie 1 kg 62
24. Knedle z truskawkami 1 kg 25
25. Koncentrat pomidorowy 1 kg 33
26. Koperek zielony pęczek 1 szt. 20
27. Kukurydza konserwowa 400/220g 1 szt. 40
28. Marchew korzeń 1 kg 300
29. Ogórek kiszony 1 kg 120
30. Ogórek konserwowy 850/430g 1 szt. 56
31. Ogórek zielony 1 kg 150
32. Papryka konserwowa 840/450g 1 szt. 40
33. Papryka świeża 1 kg 35
34. Pieczarka świeża 1 kg 75
35. Pieczarki konserwowe 320/150g 1 szt. 40
36. Pierogi z kapustą i grzybami 1 kg 10
37. Pierogi z mięsem 1 kg 30
38. Pietruszka korzeń 1 kg 125
39. Pomarańcza świeża 1 kg 20
40. Pomidor świeży 1 kg 180
41. Por 1szt. 30
42. Rzodkiewka pęczek 1 szt. 25
43. Sałata zielona 1 szt. 75
44. Seler korzeń 1 kg 125
45. Sok owocowy 420ml 1 szt. 640
46. Syrop truskawka 6500g 1 szt. 5
47. Śliwka suszona 1 kg 10
48. Truskawki mrożone 1 kg 50
49. Zielona pietruszka pęczek 1 szt. 25
50. Ziemniak 1 kg 2250
Pełna treść ogłoszenia razem z załącznikami.
Termin składania wniosków upływa 06.03.2013 godzina 12:45, miejsce: Małopolska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy, Al. Słowackiego 44, 30-018 Kraków, III p, pok. 308.