Teraz oglądasz:
PL | EN | RU

Korzystaj z serwisu bez ograniczeń - porównuj szczegółowe ceny, czytaj pełne artykuły!

Wykup abonament

Warunki przechowywania i transportu partii jednorodnych oraz wrażliwość i produkcja etylenu poszczególnych produktów.

2010-11-08 21:44

Warzywa

PRODUKT TEMPERATURA
Stopnie Celsjusza WILGOTNOŚĆ
względna 
powietrza % OKRES
PRZECHOWY-
WANIA PRODUKCJA
ETYLENU WRAZLIWOŚĆ NA ETYLEN Bakłażan 8-12 90-95 1-2 tygodni N ŚR Brokuły 0 90-95 7-14
Pełny wersja artykułu dostępna tylko dla posiadaczy
abonamentu Fresh-market.pl
  • Statystyki dotyczące produkcji, eksportu i importu
  • Przyczyny i analizy zmian rynkowych
  • Dane dotyczące cen skupu owoców i warzyw
  • Bieżące notowania cen z ponad 50 rynków hurtowych z Polski i zagranicy
  • Codziennie dodawane ponad 3500 cen owoców i warzyw
Tylko 83,33 zł miesięcznie Przy prenumeracie rocznej
To się opłaca!
Wykup abonament już teraz
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem