Jak się obudzisz, już wiesz — świeże ceny owoców i warzyw na dziś, u nas.

Kup teraz abonament!

Stała dostawa owoców i warzyw

2013-04-15 07:00

Nazwa i adres zamawiającego: Miejska Jadłodajnia "U Świętego Antoniego" , ul. Św. Antoniego 11, 87-800 Włocławek, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 54 4110380, faks 54 4110380.

Przedmiotem zamówienia jest dostawy warzyw i owoców dla Miejskiej Jadłodajni U Świętego Antoniego we Włocławku (znak sprawy: MJ.AZ.2420-07/2013).

Część I zamówienia (ziemniaki):

a) Ziemniaki - świeże, średniej wielkości, tzn. o przeciętnej średnicy od 4 cm i przeciętnej długości od 6 cm, jednego gatunku, niemieszane, dopuszczalne odmiany: Irga, Sante, Irys, Bryza, Satina, Lord, Bitnia, jadalne z 2012 r.; jednostka miary: kilogram, ilość: 35.000 kilogramów,

Część II zamówienia (warzywa i owoce):

a) Marchew - bez naci, świeża, oczyszczona, nieobrana, średniej długości i grubości, tzn. o średnicy od 3 cm do 4 cm i długości od 12 cm do 15 cm; jednostka miary: kilogram, ilość: 1.200 kilogramów,
b) Kapusta czerwona - świeża, w główkach, o wadze główki od 1 kg; jednostka miary: kilogram, ilość: 1.400 kilogramów,
c) Groch - łuskany, połówki; jednostka miary: kilogram, ilość: 600 kilogramów,
d) Fasola drobna - biała; jednostka miary: kilogram, ilość: 320 kilogramów,
e) Fasola typu Jaś - duża; jednostka miary: kilogram, ilość: 600 kilogramów,
f) Cebula - świeża, twarda, średniej wielkości, tzn. o średnicy od 6 cm do 8 cm; jednostka miary: kilogram, ilość: 1.600 kilogramów,
g) Burak ćwikłowy - średniej wielkości, tzn. o średnicy od 6 cm do 10 cm lub podłużny o długości od 8 cm do 16 cm i średnicy od 6 cm do 8 cm; jednostka miary: kilogram, ilość: 2.500 kilogramów,
h) Nać pietruszki - świeża, o przeciętnej wadze pęczka ok. 100 g i maksymalnej długości 15 cm; jednostka miary: kilogram, ilość: 130 kilogramów,
i) Koper - świeży, o przeciętnej wadze pęczka ok. 100 g i maksymalnej długości 25 cm; jednostka miary: kilogram, ilość: 130 kilogramów,
j) Ogórek zielony - twardy, średniej wielkości, tzn. o długości od 15 cm do 19 cm i średnicy od 3 cm do 5 cm, w całości, szklarniowy; jednostka miary: kilogram, ilość: 60 kilogramów,
k) Ogórek zielony - twardy, średniej wielkości, tzn. o długości od 10 cm do 16 cm i średnicy od 3 cm do 5 cm, w całości, polny; realizacja dostaw od dnia 01.08.2013r.; jednostka miary: kilogram, ilość: 960 kilogramów,
l) Papryka surowa - czerwona, świeża, cała; jednostka miary: kilogram, ilość: 50 kilogramów,
m) Pieczarka - świeża, średniej wielkości, tzn. zamknięte kapelusze o średnicy od 3 cm do 5 cm; jednostka miary: kilogram, ilość: 140 kilogramów,
n) Pietruszka korzeń - świeża, bez naci, oczyszczona, nieobrana, średniej długości i grubości, tzn. o średnicy od 3 cm do 4 cm i długości od 12 cm do 15 cm; jednostka miary: kilogram, ilość: 50 kilogramów,
o) Pomidor - świeży, twardy, niepoobijany, czerwony, cały, średniej wielkości, tzn. o średnicy od 5 cm do 8 cm, polny, realizacja dostaw od dnia 01.08.2013r.; jednostka miary: kilogram, ilość: 1.000 kilogramów,
p) Pomidor - świeży, twardy, niepoobijany, czerwony, cały, średniej wielkości, tzn. o średnicy od 5 cm do 8 cm, szklarniowy; jednostka miary: kilogram, ilość: 110 kilogramów,
q) Por - świeży, oczyszczony, gruby, tzn. o średnicy od 2 cm do 4 cm, w całości; jednostka miary: kilogram, ilość: 200 kilogramów,
r) Sałata - świeża, cała, o średnicy główki od 18 cm do 22 cm, nieprzerośnięta, polna; realizacja dostaw od dnia 01.08.2013r.; jednostka miary: kilogram, ilość: 130 kilogramów,
s) Sałata - świeża, cała, o średnicy główki od 18 cm do 22 cm, nieprzerośnięta, szklarniowa; jednostka miary: kilogram, ilość: 30 kilogramów,
t) Cukinia - twarda, nieprzerośnięta, średniej wielkości, tzn. o długości od 18 cm do 22 cm i średnicy od 7 cm do 9 cm; realizacja dostaw od dnia 01.08.2013r.; jednostka miary: kilogram, ilość: 500 kilogramów,
u) Seler - świeży, duży, tzn. o przeciętnej średnicy od 10 cm do 12 cm, oczyszczony, bez liści; jednostka miary: kilogram, ilość: 600 kilogramów,
v) Kapusta włoska - świeża w główkach, o wadze główki od 1,0 kg- 4,0 kg; jednostka miary: kilogram, ilość: 1.000 kilogramów,
w) Jabłka - świeże, całe, średniej wielkości, tzn. o średnicy od 6 cm do 8 cm; jednostka miary: kilogram, ilość: 300 kilogramów,
x) Kapusta biała - świeża w główkach, o wadze główki od 1,0 kg do 4,0 kg bez liści bocznych; jednostka miary: kilogram, ilość: 5.000 kilogramów,
y) Kapusta pekińska - świeża w główkach, o minimalnej średnicy 9 cm i minimalnej długości 20 cm; jednostka miary: kilogram, ilość: 800 kilogramów,
z) Czosnek - w główkach średniej wielkości, tzn. o przeciętnej średnicy od 3 cm do 5 cm, o przeciętnej wadze główki od 35 g do 50 g; jednostka miary: kilogram, ilość: 5 kilogramów,

Termin składania wniosków upływa: 22.04.2013 godzina 11:30, miejsce: Miejska Jadłodajnia U Świętego Antoniego, ul. Św. Antoniego 11, 87-800 Włocławek Biuro I piętro.

Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem