Szpital kupi 49 ton warzyw i jabłek
Nazwa i adres zamawiającego: Wojewódzki Szpital Specjalistyczny w Legnicy , ul. J. Iwaszkiewicza 5, 59-220 Legnica, woj. dolnośląskie, tel. (076) 721 11 26, faks (076) 721 11 27.
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych. Zamawiający pogrupował przedmiotowe zamówienie publiczne w pięć Pakietów od nr 1 do 5, przy czym Pakiet nr 3 jest Pakietem, na który Wykonawcy mogą składać oferty na wybrane przez siebie pozycje:
1)WARZYW I JABŁEK:
1. Burak ćwikłowy kg 4 500
2 . Brokuł świeży min 600 g (dostawa w miesiącach VI -VIII) szt 200
3 . Cebula kg 600
4 . Cebula zielona - szczypior szt 350
5 . Czosnek kg 25
6 . Cukina świeża (dostawa w miesiącach VII – VIII) kg 200
7 . Grzyby - pieczarki kg 150
8 . Jabłka kg 2 500
9 . Kapusta biała kg 1 500
10. Kapusta czerwona kg 300
11. Kapusta pekińska kg 250
12. Kapusta kiszona kg 230
13. Koper zielony (waga 1 szt min. 50 g) szt 750
14. Kalafior min 900 g, dostawa VI – VIII szt 300
15. Marchew korzeń kg 8 500
16. Ogórek kiszony kg 180
17. Ogórek zielony kg 125
18. Pietruszka korzeń kg 480
19. Pietruszka nać- waga min 50 g. szt 1 000
20. Pomidor świeży ,dostawa VII -VIII kg 200
21. Por kg 40
22. Papryka czerwona, dostawa VII -VIII kg 20
23. Seler korzeń kg 650
24. Sałata zielona -waga min 1 szt. 300 g., dostawa V- VIII szt 800
25. Ziemniaki kg 25 000
Termin składania wniosków upływa 21.02.2013 godzina 11:00, miejsce: WOJEWÓDZKI SZPITAL SPECJALISTYCZNY W LEGNICY ul. Iwaszkiewicza 5 59-220 Legnica Sekretariat szpitala.