Szpital kupi owoce i warzywa
Nazwa i adres zamawiającego: Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych "Dziekanka" im. A. Piotrowskiego , ul. Poznańska 15, 62-200 Gniezno, woj. wielkopolskie, tel. 61 423 85 00, faks 61 4261118.
Przedmiotem zamówienia są dostawy owoców i warzyw.
PAKIETY:
Warzywa kapustne:
1 Kapusta biała (główka nie mniej niż 1,5 kg) Kg 500 6000
2 Kapusta kwaszona (w woreczkach foliowych 5kg.) Kg 500 6000
3 Kapusta modra (główka nie mniej niż 1,5 kg.) Kg 200 2400
4 Ogórek kwaszony Kg 150 1800
5 Kapusta włoska (główka nie mniej niż 1,5 kg.) kg 100 1200
6 Kapusta pekińska (główka nie mniej niż 0,8 kg.) Szt 200 2400
Warzywa:
1 Koperek świeży ( pęczek 25 g ) p. 300 3600
2 Pietruszka zielona (pęczek nie mniej niż 25 g ) p. 400 4800
3 Kalafior (średni , śr. 15 cm ) Szt 150 1800
4 Pomidory ( średnie) Kg 300 3600
5 Sałata Szt 300 3600
6 Brokuły (średnie , śr.15 cm ) Szt 100 1200
7 Botwinka Pęcz 800
8 Fasolka szparagowa Kg 400
9 Kalarepa Szt 1200
10 Kabaczek Kg 100
11 Ogórki zielone Kg 100 1200
12 Papryka świeża Kg 50 600
13 Rzodkiewka Pęcz. 2500
14 Szczypiorek (pęczek 25 g ) Pęcz 200 2400
15 Szparagi białe Pęcz 100
16 Szpinak Kg 500
17 Brukselka Kg 500
18 Seler naciowy Szt. 10 120
19 Czosnek świeży Kg 2 24
20 Sałata lodowa ( nie mniej niż 0,5 kg) Szt 25 300
Owoce:
1 Agrest Kg 200
2 Banany Kg 50
3 Cytryny Kg 30
4 Czereśnie Kg 200
5 Dynia Kg 1000
6 Podgrzybek suszony Kg 20
7 Gruszki Kg 300
8 Kiwi Szt. 200
9 Mandarynki Kg 40
10 Porzeczka Kg 100
11 Śliwki Kg 1500
12 Truskawki Kg 1500
13 Wiśnie Kg 800
14 Winogrono Kg 30
15 Arbuzy Kg 100
16 Rabarber Kg 600
17 Morele Kg 100
18 Brzoskwinie Kg 100
Jabła:
Jabłka (średnie śr. 7cm) Kg 600 7200
Pełna treść ogłoszenia z załącznikami.
Termin składania wniosków upływa 04.04.2013 godzina 09:00, miejsce: SPOZ- Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Gnieźnie, ul. Poznańska 15, budynek administracji, dział zamówień publicznych.