Teraz oglądasz:
PL | EN | RU

Korzystaj z serwisu bez ograniczeń - porównuj szczegółowe ceny, czytaj pełne artykuły!

Wykup abonament

Szpital szuka dostawcy owoców i warzyw

2013-02-22 10:44

Nazwa i adres zamawiającego: 5 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką Samodzielny Publiczny ZOZ , ul. Wrocławska 1-3, 30-901 Kraków, woj. małopolskie, tel. 12 63 08 099, faks 12 63 08 099.

Przedmiotem zamówienia jest dostawa owoców i warzyw:

PAKIET nr I. Warzywa całoroczne


LP Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia
(charakterystyka, wymiary itp.) Kod CPV Ilość /j.m. (op.) kwota netto
za j.m. (op.) wartość netto

VAT wartość brutto
1. Ziemniaki jadalne (opakowanie zbiorcze 30 kg) 03212100-1 1 960 op.
2. Burak ćwikłowy
(opakowanie zbiorcze 15 kg) 03221111-7 430 op.
3. Marchew świeża
(opakowanie zbiorcze 10 kg) 03221112-4 1700 op.
4. Kapusta biała-świeża
(opakowanie zbiorcze 25 kg) 03221410-3 44 op.
5. Kapusta czerwona-świeża,
(opakowanie zbiorcze 25 kg) 03221410-3 26 op.
6. Kapusta włoska- świeża
(opakowanie zbiorcze 25 kg) 03221410-3 25op.
7. Kapusta pekińska
(opakowanie zbiorcze 15 kg) 03221410-3 38 op.
8. Kapusta brukselka świeża
(opakowanie zbiorcze 5 kg) 03221440-2 20 op.
9. Seler świeży,
(opakowanie zbiorcze 10 kg) 03221120-3
705op.
10. Por świeży,
(opakowanie zbiorcze 5 kg) 03221300-9 215 op.
11. Cebula świeża,
(opakowanie zbiorcze 15 kg) 03221113-1 135 op.
12. Pietruszka świeża-korzeń,
(opakowanie zbiorcze 10 kg) 03221110-0 705 op.
13. Czosnek świeży,
(opakowanie zbiorcze 2 kg) 03221120-3 60 op.
14. Pieczarka uprawna świeża (opakowanie zbiorcze 4kg) 03221260-6 120op.
RAZEM

PAKIET nr II. Warzywa - kiszonki


LP Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia
(charakterystyka, wymiary itp.) Kod CPV Ilość /j.m. (op.) kwota netto
za j.m. (op.) wartość netto

VAT wartość brutto
1. Ogórki kwaszone
(opakowanie zbiorcze - 3 kg) 13221270-9 350 op.
2. Kapusta kwaszona
(opakowanie zbiorcze - 10 kg) 15331142-4 150 op.
RAZEM

PAKIET nr III. Warzywa sezonowe

LP. Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia
(charakterystyka, wymiary itp.) Kod CPV Ilość/j.m. (kg.) kwota netto
za j.m. (kg.) wartość netto
VAT wartość brutto
1. Fasolka szparagowa świeża kl. I 03221212-5 180 kg
2. Pomidory świeże kl. I 03221240-0 460 kg
3. Ogórki świeże kl. I 03221270-9 270 kg
4. Sałata głowiasta kl. I 03221310-2 1350szt
5. Sałata lodowa kl. I 03221310-2 500 szt.
6. Kalafior świeży kl. I 03221420-6 500 szt.
7. Brokuł świeży kl. I 03221420-6 800 szt.
8. Rzodkiewka kl. I 03221110-0 120 kg
9. Natka pietruszki świeża 03221300-9 120 kg
10. Koper zielony świeży 03221300-9 200 kg
11. Szczypior świeży 03221300-9 50 kg
12. Papryka świeża kl. I 03221230-7 25 kg
13. Rabarbar świeży 03221200-8 150 kg
14. Botwinka świeża 03221111-7 150 kg
RAZEM

PAKIET nr IV. Owoce krajowe

Lp. Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia
(charakterystyka, wymiary itp.) Kod CPV Ilość/j.m. (op.) kwota netto
za j.m. (op.) wartość netto
VAT wartość brutto
1. Jabłko deserowe konsumpcyjne,
(opakowanie zbiorcze 15 kg) 03222321-9 840 op.
RAZEM

PAKIET nr V. Owoce cytrusowe

LP. Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia
(charakterystyka, wymiary itp.) Kod CPV Ilość/j.m. (Kg.) kwota netto
za j.m. (Kg.) wartość netto
VAT wartość brutto
1. Pomarańcza /waga 1 szt. = około 250g/, (opakowanie zbiorcze 5-10kg) 03222220-1 600 kg
2. Grapefruit /waga 1 szt. = około 400g/, (opakowanie zbiorcze 9-18 kg 03222230-4 648 kg
3. Mandarynka /waga 1 szt. = około 150 g/, (opakowanie zbiorcze 4.5-12kg) 03222240-7 36 kg
4. Cytryna (opakowanie zbiorcze 1-5 kg) 03222210-8 110 kg

Termin składania wniosków upływa 26.02.2013 godzina 11:00, miejsce: Kancelaria Szpitala, (budynek komendy), ul. Wrocławska 1-3, 30 - 901 Kraków.

Słowa kluczowe: dostawa, przetarg, owoce, warzywa, małopolskie
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem