Z naszych danych korzystają instytuty, ministerstwa, sieci handlowe dołacz i Ty!

Kup teraz abonament!

Szpital szuka stałego dostawcy warzyw

2013-01-21 13:27

Nazwa i adres zamawiającego: Szpital im. Stanisława Leszczyńskiego, 40-074 Katowice, ul. Raciborska 26

Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostarczanie artykułów żywnościowych - świeżych warzywa i owoców, których asortyment i szacunkowe ilości przedstawia Załącznik nr 1 do SIWZ - Oferta Cenowa:
Część I
1. BURAKI kg 2400
2. CEBULA kg 270
3. CZOSNEK /główka/ szt. 220
4. FASOLA BIAŁA " JAŚ " kg 300
5. GROCH  ŁUSKANY kg 330
6. JABŁKA kg 1650
7. KAPUSTA BIAŁA kg 1980
8. KAPUSTA CZERWONA kg 900
9. KAPUSTA KISZONA kg 1065
10. KAPUSTA PEKIŃSKA szt. 318
11. KAPUSTA WŁOSKA kg 225
12. MARCHEW kg 3600
13. OGÓRKI  KISZONE kg 540
14. PIECZARKI kg 205
15. PIETRUSZKA  KORZEŃ kg 290
16. POR szt. 250
17. SELER  KORZEŃ kg 470
18. KALAFIOR MROŻONY kg 60
19. MIESZANKA WARZYWNA MROŻONA - min. 7 składników kg 40
20. OWOCE MROŻONE- mieszanka kompotowa kg 60
21. SZPINAK MROŻONY kg 70

Część II - WYKAZ TOWARU, JAKI ZAMAWIAJĄCY BĘDZIE MÓGŁ ZAMAWIAĆ W ZALEŻNOŚCI OD POTRZEB:
1. BOTWINKA pęcz.
2. BRUKSELKA kg
3. FASOLA ZIELONA kg
4. FASOLKA SZPARAGOWA kg
5. JARMUŻ pęcz.
6. KALAFIOR szt.
7. KALAREPA szt.
8. KAPUSTA BIAŁA szt.
9. KAPUSTA CZERWONA  szt.
10. KAPUSTA  PEKIŃSKA szt.
11. KAPUSTA WŁOSKA szt.
12. KOPEREK ZIELONY pęcz.
13. MARCHEW pęcz.
14. OGÓREK ZIELONY kg
15. PAPRYKA CZERWONA kg
16. PAPRYKA ZIELONA kg
17. PAPRYKA ŻÓŁTA kg
18. PIETRUSZKA  ZIELONA pęcz.
19. POMIDORY kg
20. RABARBAR kg
21. RZODKIEWKA pęcz.
22. SAŁATA ZIELONA szt.
23. SELER "nać" pęcz.
24. SZCZAW kg
25. SZCZYPIOR pęcz.
26. SZPINAK kg

 

Oznaczenie we Wspólnym Słowniku Zamówień CPV: 15300000-1 Owoce, warzywa i podobne produkty, 15330000-0 Przetworzone owoce i warzywa, 15331100-8 Warzywa świeże lub mrożone.

1. Zamawiający rozumie przez zakup i dostarczanie artykułów żywnościowych - świeżych warzyw i owoców, sukcesywne dostawy przez cały okres obowiązywania umowy, na wezwanie Zamawiającego.
2. Wykonawca musi zagwarantować niezmienność cen brutto przez cały okres obowiązywania umowy
3. Oferowana cena musi zawierać wszystkie koszty związane z realizacją umowy w tym koszty transportu, wyładunku i wniesienia towaru do magazynu Kuchni Z-1 i Kuchni Z-2.
4. Zamawiający wymaga dokonania każdej dostawy towaru do 2 dni roboczych od złożenia zamówienia telefonicznie.
5. Wykonawca musi zagwarantować dostępność oferowanego towaru przez cały okres obowiązywania umowy.
6. Zamówienia będą dokonywane przez Zamawiającego telefonicznie - raz w tygodniu, przez cały okres obowiązywania umowy.
7. Ilości zamawianych towarów mogą ulec zmianie w czasie obowiązywania umowy w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego związanych z udzielanymi świadczeniami zdrowotnymi i będą wynikały z zamówień, bez możliwości dochodzenia roszczeń przez Wykonawcę z tytułu zmniejszenia ilości zakupionego towaru.

UWAGA
1. Podstawą ustalenia cen towarów z Załącznika nr 1 części II, będzie średnia cena notowań warzyw i owoców z Wielkopolskiej Giełdy Rolno - Ogrodniczej powiększona o 15%.
2. W dniu dostawy towaru wydruk z cenami warzyw i owoców ze strony internetowej www.wgro.com.pl będzie dołączony do faktury.
3. Zamawiający przewiduje wzrost wartości umowy o asortyment wymieniony w Załączniku nr 1 do SIWZ część II - maksymalnie do 20 % wartości podstawowej.
Miejsce realizacji dostawy
- Kuchnia w Zespole nr 1 - Katowice ul. Raciborska 27
- Kuchnia w Zespole nr 2 - Katowice ul. Józefowska 119.

Termin składania wniosków upływa 30.01.2013 godzina 10:00, miejsce: Szpital im. Stanisława Leszczyńskiego, 40-074 Katowice, ul. Raciborska 26 - Kancelaria Dyrektora.

Słowa kluczowe: dostawa, przetarg, owoce, warzywa, śląskie
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem