Condifresco: "Przesuńmy alejkę z zakłócającymi wyświetlaczami" #hortfruitvoice
Czosnek Polesano Dop, czosnek Slow Food Val di Chiana, organiczny czarny czosnek, cebula Igp Tropea, cebula Igp Margherita, cebula Slow Food Giarratana, cebula Slow Food Certaldo, cebula Slow Food Acquaviva delle Fonti, szalotka Igp Romagna, czarna szalotka. To tylko niektóre ze specjalności oferowanych przez Condifresco,
.Fresh Point Magazine jest magazynem skierowanym do profesjonalistów rynku owoców i warzyw. Porusza tematy związane z przepływami rynku, od pola do handlu detalicznego, bada oczekiwania rynku oraz promuje jego rozwój z perspektywy śródziemnomorskiej, ale uwzględniając również rynki i produkty z innych krajów.
Magazyn jest dostępny w dwóch językach: angielskim i włoskim. Wydanie cyfrowe, Fresh Point Digital Magazine, jest nowatorską wersją drukowanego Magazynu, która porusza tematy innowacji, promocji, logistyki oraz pakowania.
Zobacz więcej: Cebula?preview=1