Zamek kupi około 10 ton owoców i warzyw
Nazwa i adres zamawiającego: Centrum Terapii Nerwic Moszna - Zamek , Moszna ul. Zamkowa 1, 47-370 Zielina, woj. opolskie, tel. 077 4669678, faks 077 4668400.
Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów i wyrobów spożywczych na potrzeby funkcjonowania kuchni w restauracji hotelowej w Zamku w Mosznej.
Część nr 7 - owoce i warzywa:
1 Arbuz kg 17
2 Banany dojrzałe kg 3
3 Cytryna świeża bez cech psucia się dojrzała kg 133
4 Brzoskwinie świeże bez cech psucia się dojrzałe kg 13
5 Czosnek świeży zdrowy, czysty, suchy, nie nadmarznięty – sezon zimowy kg 10
6 Czosnek młody zdrowy - sezon letni szt. 117
7 Grejpfrut czerwony bez cech psucia się dojrzały kg 83
8 Jabłka konsumpcyjne sezon letni, - średnica od 7 do 9 cm zdrowe, nieuszkodzone mechanicznie, nierobaczywe, jednolita odmiana w jednostce opakowania kg 133
9 Jabłka konsumpcyjne sezon zimowy, - średnica od 7 do 9 cm zdrowe, nieuszkodzone mechanicznie, nierobaczywe, jednolita odmiana w jednostce opakowania kg 233
10 Koperek świeży niezwiędnięty pęczek 500
11 Kalafior świeży sezon letni masa głowy od 0,50 do 2,0 kg bez zanieczyszczeń mechanicznych, czysty zdrowy, nierobaczywy szt. 33
12 Kalafior świeży sezon zimowy masa głowy od 1,0 do 2,0 kg bez zanieczyszczeń mechanicznych, czysty zdrowy, nierobaczywy szt. 17
13 Kapusta pekińska masa sztuki od 0,7 do 2,0 kg czysta, nierobaczywa kg 100
14 Kapusta pekińska młoda sezon letni masa sztuki od 0,7 kg nierobaczywa kg 60
15 Kiwi bez cech psucia się dojrzałe kg 3
16 Nektaryny bez cech psucia się dojrzałe kg 33
17 Ogórek świeży młody gruntowy sezon letni sałatkowy, niezwiędnięty bez uszkodzeń kg 67
18 Ogórki świeże szklarnia niezwiędnięty bez uszkodzeń długość od 10 do 20 cm kg 167
19 Papryka świeża - sezon letni, czerwona - żółta, o masie ok. 100 do 250g bez uszkodzeń mechanicznych , niezwiędnięta kg 33
20 Papryka świeża - sezon zimowy, czerwona - żółta, o masie ok. 100 do 250g bez uszkodzeń mechanicznych , niezwiędnięta kg 33
21 Pieczarki świeże - sezon zimowy czyste, nierobaczywe o barwie jasnej kg 117
22 Pieczarki świeże - sezon letni czyste, nierobaczywe o barwie jasnej kg 50
23 Pietruszka natka świeża niezwiędnięta - sezon letni pęczek 217
24 Pietruszka natka świeża niezwiędnięta - sezon zimowy pęczek 233
25 Pomarańcze średnie dojrzałe kg 17
26 Mandarynki kg 17
27 Pomidory gruntowe sezon letni, twarde, nieuszkodzone mechanicznie kg 167
28 Pomidory szklarniowe sezon zimowy, twarde, nieuszkodzone mechanicznie kg 167
29 Por świeży sezon letni bez zanieczyszczeń mechanicznych , zdrowy, czysty szt. 17
30 Por sezon zimowy bez zanieczyszczeń mechanicznych , zdrowy, czysty szt. 17
31 Rzodkiewka - sezon letni niezwiędnięta pęczek 27
32 Rzodkiewka sezon zimowy niezwiędnięta pęczek 97
33 Sałata zielona gruntowa, sezon letni niezwiędnięta szt. 167
34 Sałata zielona szklarniowa niezwiędnięta szt. 367
35 Sałata lodowa niezwiędnięta szt. 117
36 Szczypiorek świeży sezon letni, niezwiędnięty pęczek 200
37 Cebulka zielona pęczek -sezon zimowy świeża, niezwiędnięta pęczek 267
38 Winogron zielone /czerwone kg 33
39 Bazylia świeża w doniczce szt. 2
40 Śliwka węgierka sezon letni nierobaczywa, świeża kg 10
41 Truskawka sezon letni kg 10
42 Melon kg 7
43 Burak ćwikłowy młody korzeń pozbawiony liści zdrowy i czysty o wadze nie mniejszej niż 0,10 kg kg 67
44 Burak ćwikłowy zimowy korzeń zdrowy i czysty o wadze nie mniejszej niż 0,10 kg kg 233
45 Cebula biała młoda cięta sezon letni bez uszkodzeń mechanicznych kg 33
46 Cebula biała cięta sezon zimowy bez uszkodzeń mechanicznych kg 117
47 Cebula czerwona cięta sezon zimowy bez uszkodzeń mechanicznych kg 3
48 Kapusta biała młoda sezon letni masa główki od 07 do 3,0 kg bez zanieczyszczeń mechanicznych, nierobaczywa szt. 100
49 Kapusta biała sezon zimowy masa główki od 07 do 3,0 kg bez zanieczyszczeń mechanicznych, nierobaczywa, niezamarznięta kg 167
50 Kapusta czerwona młoda sezon letni masa główki od 07 do 3,0 kg, bez zanieczyszczeń, nierobaczywa szt. 33
51 Kapusta czerwona sezon zimowy masa główki od 0,7 kg do 3 kg, bez zanieczyszczeń, nierobaczywa, niezamarznięta kg 100
52 Kapusta kiszona sezon zimowy bez dodatków w opakowaniu - beczka opakowanie zwrotne kg 117
53 Kapusta kiszona młoda sezon letni bez dodatków w opakowaniu 5 kg kg 67
54 Marchew świeża sezon zimowy, czysta sucha, nienadmarznięta długość od 10 do 20 cm kg 333
55 Marchew świeża młoda sezon letni czysta sucha długość od 10 do 20 cm kg 150
56 Ogórki kiszone sezon letni w opakowaniu 5 kg kg 33
57 Ogórki kiszone sezon zimowy bez nalotów pleśni w opakowaniu - beczka opakowanie zwrotne kg 250
58 Pietruszka korzeń sezon letni młoda bez uszkodzeń mechanicznych, sucha, zdrowa długość od 10 do 20 cm kg 10
59 Pietruszka korzeń sezon zimowy bez uszkodzeń mechanicznych, sucha, zdrowa długość od 10 do 20 cm kg 100
60 Seler młody korzeń cięty sezon letni o średnicy do 10 cm bez zanieczyszczeń mechanicznych czysty, suchy szt. 67
61 Seler korzeń cięty sezon zimowy o średnicy do 10 cm bez zanieczyszczeń mechanicznych czysty, suchy kg 117
62 Kapusta włoska sezon zimowy, bez uszkodzeń mechanicznych nierobaczywa bez zanieczyszczeń kg 33
63 Ziemniaki konsumpcyjne, dojrzałe, zdrowe niezielone, czyste suche, nie porośnięte, jednolite odmianowo. Dostawa ziemniaków konsumpcyjnych w okresie:
- od lipca do sierpnia 2011 r. sezon letni /młode ziemniaki/ kg 1000
- od września 2011 r. do końca marca 2012 r. /sezon zimowy/ kg 1667
- od kwietnia 2012 r. do końca czerwca 2012 r. /przedwiośnie/ kg 1000
Pełna treść zamówienia z załącznikami.
Termin składania wniosków upływa: 22.04.2013 godzina 08:30, miejsce: Sekretariat Zamawiającego.