Fruitnet.com
Awokado Luna w centrum uwagi
2023-10-06 16:00
Luna, pierwsza odmiana awokado wprowadzona na rynek przez platformę Green Motion, zadebiutowała w Europie podczas wydarzenia zorganizowanego przez światowego posiadacza licencji Eurosemillas w Fruit Attraction w tym tygodniu.
czytaj dalej
Aldi najlepszym sprzedawcą brytyjskich jabłek
2023-10-06 16:00
Aldi został uznany za sprzedawcę detalicznego jabłek roku 2023 przez stowarzyszenie handlowe British Apples & Pears (BAPL).
czytaj dalej
Aldi najlepszym sprzedawcą brytyjskich jabłek
2023-10-06 16:00
Aldi został uznany za sprzedawcę detalicznego jabłek roku 2023 przez stowarzyszenie handlowe British Apples & Pears (BAPL).
czytaj dalej
Wysiłki rolnicze Co-op przynoszą nagrodę klimatyczną
2023-10-06 15:00
Co-op podkreślił swoje wysiłki na rzecz wspierania roli rolników w walce z kryzysem klimatycznym.
czytaj dalej
Gruszki Truval zyskują na popularności
2023-10-06 15:00
Pomimo przewidywań, że ilość gruszek w UE spadnie w tej kampanii o około 13 procent, podczas sierpniowego spotkania Prognosfruit prognozowano, że produkcja gruszek w Konferencji wzrośnie o 8 procent. A gdy burza Daniel uderzyła w dużą część południowej Europy, warunki w Belgii pozostały dobre.
czytaj dalej
Gruszki Truval zyskują na popularności
2023-10-06 15:00
Pomimo przewidywań, że ilość gruszek w UE spadnie w tej kampanii o około 13 procent, podczas sierpniowego spotkania Prognosfruit prognozowano, że produkcja gruszek w Konferencji wzrośnie o 8 procent. A gdy burza Daniel uderzyła w dużą część południowej Europy, warunki w Belgii pozostały dobre.
czytaj dalej
Wysiłki rolnicze Co-op przynoszą nagrodę klimatyczną
2023-10-06 15:00
Co-op podkreślił swoje wysiłki na rzecz wspierania roli rolników w walce z kryzysem klimatycznym.
czytaj dalej
Halls wprowadza Naked Avocado, aby walczyć z marnowaniem żywności
2023-10-06 15:00
Firma Halls wprowadziła na rynek nowy półprzygotowany produkt o nazwie The Naked Avocado, aby zmniejszyć ilość odpadów i zaoferować niezmiennie dojrzałe, gotowe do spożycia owoce.
czytaj dalej
Halls wprowadza Naked Avocado, aby walczyć z marnowaniem żywności
2023-10-06 15:00
Firma Halls wprowadziła na rynek nowy półprzygotowany produkt o nazwie The Naked Avocado, aby zmniejszyć ilość odpadów i zaoferować niezmiennie dojrzałe, gotowe do spożycia owoce.
czytaj dalej
Wysiłki rolnicze Co-op przynoszą nagrodę klimatyczną
2023-10-06 15:00
Co-op podkreślił swoje wysiłki na rzecz wspierania roli rolników w walce z kryzysem klimatycznym.
czytaj dalej
Gruszki Truval zyskują na popularności
2023-10-06 15:00
Pomimo przewidywań, że ilość gruszek w UE spadnie w tej kampanii o około 13 procent, podczas sierpniowego spotkania Prognosfruit prognozowano, że produkcja gruszek w Konferencji wzrośnie o 8 procent. A gdy burza Daniel uderzyła w dużą część południowej Europy, warunki w Belgii pozostały dobre.
czytaj dalej
Halls wprowadza Naked Avocado, aby walczyć z marnowaniem żywności
2023-10-06 15:00
Firma Halls wprowadziła na rynek nowy półprzygotowany produkt o nazwie The Naked Avocado, aby zmniejszyć ilość odpadów i zaoferować niezmiennie dojrzałe, gotowe do spożycia owoce.
czytaj dalej
Marka żółtych kiwi KiKoKa debiutuje na targach Fruit Attraction
2023-10-06 14:00
Z kraju, który przyniósł nam tak kultowe projekty jak Ferrari, Gucci i Martini, pochodzi nowy pretendent, który chce odcisnąć swoje piętno na szybko rozwijającym się segmencie żółtych kiwi. KiKoKa, nowa marka Rivoira Group's Yellow Kiwi Project, została zaprezentowana na konferencji prasowej, która odbyła się w tym tygodniu w Warszawie.
czytaj dalej
czytaj dalej
Marka żółtych kiwi KiKoKa debiutuje na targach Fruit Attraction
2023-10-06 14:00
Z kraju, który przyniósł nam tak kultowe projekty jak Ferrari, Gucci i Martini, pochodzi nowy pretendent, który chce odcisnąć swoje piętno na szybko rozwijającym się segmencie żółtych kiwi. KiKoKa, nowa marka Rivoira Group's Yellow Kiwi Project, została zaprezentowana na konferencji prasowej, która odbyła się w tym tygodniu w Warszawie.
czytaj dalej
czytaj dalej
Marka żółtych kiwi KiKoKa debiutuje na targach Fruit Attraction
2023-10-06 14:00
Z kraju, który przyniósł nam tak kultowe projekty jak Ferrari, Gucci i Martini, pochodzi nowy pretendent, który chce odcisnąć swoje piętno na szybko rozwijającym się segmencie żółtych kiwi. KiKoKa, nowa marka Rivoira Group's Yellow Kiwi Project, została zaprezentowana na konferencji prasowej, która odbyła się w tym tygodniu w Warszawie.
czytaj dalej
czytaj dalej
Anecoop uruchamia projekt benchmarku zrównoważonego rozwoju
2023-10-06 11:00
Anecoop przedstawił nową inicjatywę mającą na celu zapewnienie większej przejrzystości i odpowiedzialności za wysiłki na rzecz zrównoważonego rozwoju podejmowane przez jego członków-hodowców i cały hiszpański przemysł rolno-spożywczy.
czytaj dalej
Nufri Group świętuje swoje 50-lecie w Fruit Attraction
2023-10-06 11:00
Hiszpańska Grupa Nufri zaprosiła dostawców, klientów i współpracowników do świętowania 50-lecia istnienia w środę w Fruit Attraction w Madrycie. Z tej okazji firma skorzystała z pomocy nagrodzonego gwiazdką Michelin szefa kuchni Joela Castanyé z restauracji La Boscana w Lleidzie. Castanyé jest
czytaj dalej
czytaj dalej
Anecoop uruchamia projekt benchmarku zrównoważonego rozwoju
2023-10-06 11:00
Anecoop przedstawił nową inicjatywę mającą na celu zapewnienie większej przejrzystości i odpowiedzialności za wysiłki na rzecz zrównoważonego rozwoju podejmowane przez jego członków-hodowców i cały hiszpański przemysł rolno-spożywczy.
czytaj dalej
Anecoop uruchamia projekt benchmarku zrównoważonego rozwoju
2023-10-06 11:00
Anecoop przedstawił nową inicjatywę mającą na celu zapewnienie większej przejrzystości i odpowiedzialności za wysiłki na rzecz zrównoważonego rozwoju podejmowane przez jego członków-hodowców i cały hiszpański przemysł rolno-spożywczy.
czytaj dalej
Nufri Group świętuje swoje 50-lecie w Fruit Attraction
2023-10-06 11:00
Hiszpańska Grupa Nufri zaprosiła dostawców, klientów i współpracowników do świętowania 50-lecia istnienia w środę w Fruit Attraction w Madrycie. Z tej okazji firma skorzystała z pomocy nagrodzonego gwiazdką Michelin szefa kuchni Joela Castanyé z restauracji La Boscana w Lleidzie. Castanyé jest
czytaj dalej
czytaj dalej