Dostawa 15 ton owoców i warzyw
2013-11-26 17:51
Źródło:
www.fresh-market.pl(mt)
Nazwa i adres zamawiającego: Pozaszkolna Placówka Specjalistyczna - Szkolny Ośrodek Wypoczynkowy "Orle Gniazdo" , ul. Nad Zalew 7, 34-443 Sromowce Wyżne, woj. małopolskie, tel. 18 2629788, faks 18 2629788.
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Ośrodka Orle Gniazdo w Sromowcach Wyżnych ul. Nad Zalew 7. Zamawiający podzielił zamówienie na 8 pakietów w następującej kolejności.
PAKIET NR 5 - WARZYWA I OWOCE CPV 03220000-9
1. ARBUZ zdrowy, czysty, dojrzały, nie wyrośnięty (dostarczany w okresie V - IX ) kg 130
2. BANAN zdrowe, czyste, średniej wielkości, bez przebarwień, dojrzałe, jędrne. kg 500
3. BRZOSKWINIE zdrowe, dojrzałe, czyste (dostarczana w okresie VI-IX ) kg 100
4. BURAK ĆWIKŁOWY zdrowe, czyste, średniej wielkości, smaczne,słodkie, bez goryczy, kg 600
5. CEBULA zdrowa, średniej wielkości, nie wyrośnięta, kg 100
6. CEBULA MŁODA - zielona luz (dostarczana w okresie V - VII) kg 60
7. CEBULA ZIELONA czysta, ładna, świeża, zdrowa szt 10
8. CYTRYNA świeża, dojrzała, zdrowa kg 250
9. PORZECZKA CZARNA zdrowa, dojrzała, bez liści, bez szypułek kg 20
10. PORZECZKA CZERWONA zdrowa, dojrzała, bez liści, bez szypułek kg 20
11. CZEREŚNIA zdrowa, dojrzała, bez szypułek kg 10
12. CZOSNEK zdrowy, średni, krajowy, szt 10
13. CZARNA RZEPA zdrowa, czysta, średniej wielkości, jędrna, kg 5
14. PIETRUSZKA KORZEŃ zdrowa, czysta, średniej wielkości, jędrna, kg 250
15. PIETRUSZKA NATKA czysta, świeża, ładna, zdrowa, pęczek 80
16. POMARANCZA dojrzała, soczysty miękisz (dostarczane w okresie I - IV, IX - XII) kg 350
17. POMIDOR - nowalijka ( dostarczany w okresie III - VI ) kg 250
18. POMIDOR świeży, zdrowy, dobrze ubarwiony,( dostarczany w okresie VII - X ) kg 320
19. POMIDOR świeży, zdrowy, dobrze ubarwiony ( dostarczany w okresie I - II, XI - XII ) kg 150
20. POR zdrowe, ładne, czyste szt 100
21. MANDARYNKI zdrowe, dojrzałe, soczyste, jędrne (dostarczana w okresie I-IV , IX-XII) kg 100
22. MARCHEWKA MŁODA, luz, (dostarczana w okresie VI - VII) kg 200
23. MARCHEW soczysta, czysta, jędrna, dobrze ubarwiona, słodka, kg 600
24. NEKTARYNKA zdrowa, dojrzała, ( dostarczana w okresie VI-IX ) kg 100
25. OGÓREK ZIELONY - nowalijka (dostarczany w okresie III- V ) kg 130
26. OGÓREK ZIELONY - krajowy szklarniowy, gruntowy (dostarczany w okresie VI - X ) kg 100
27. OGÓREK ZIELONY zdrowy, jędrny (dostarczany w okresie I - II , XI - XII) kg 10
28. PAPRYKA ŚWIEŻA świeża, zdrowa, jędrna (dostarczana w okresie IX-XII) kg 30
29. PAPRYKA ŚWIEŻA świeża, zdrowa, jędrna,( dostarczana w okresie I - VIII) kg 50
30. PIECZARKI świeże, białe, zdrowe, kg 10
31. WINOGRONA zdrowe, świeże, dojrzałe, jędrne kg 30
32. WIŚNIA zdrowa, dojrzała, bez szypułek kg 30
33. ZIEMNIAKI czyste, zdrowe, jadalne, średniej wielkości, jednogatunkowe, smaczne, nie ciemniejące po ugotowaniu kg 5000
34. ZIEMNIAKI MŁODE czyste, zdrowe, jadalne, średniej wielkości, jednogatunkowe, smaczne, nie ciemniejące po ugotowaniu kg 1500
35. ŚLIWKA DESEROWA dojrzała, zdrowa, kg 50
36. RZODKIEWKA świeża, jędrna pęczek 70
37. SAŁATA zdrowa, ładna (VI - VIII) szt 600
38. SAŁATA zdrowa, ładna szt 390
39. SZCZYPIOREK świeży, zdrowy, czysty pęczek 30
40. KIWI zdrowe, dojrzałe kg 130
41. KOPEREK świeży, zdrowy pęczek pęczek 50
42. GRUSZKA zdrowa, dojrzała, soczysta kg 180
43. JABŁKA - I gatunek, szara reneta kg 200
44. JABŁKA- I gatunek, deserowe, soczyste, kwaskowate, kg 1000
45. KALAFIOR zdrowy, ładny, świeży. kg 100
46. KAPUSTA KISZONA dobrze ukiszona, bez dodatku innych kwasów, nie gorzka, opakowania 0,5, 1, 5 kg kg 150
47. KAPUSTA BIAŁA główka średniej wielkości, ok. 2 kg, zdrowa, dobrze ubita kg 180
48. KAPUSTA BIAŁA młoda główka średniej wielkości, ok. 2 kg, zdrowa, dobrze ubita (V- VI ) szt 110
49. KAPUSTA CZERWONA zdrowa, dobrze ubarwiona, ubita kg 120
50. KAPUSTA PEKIŃSKA średnia, zdrowa, świeża, szt 150
51. OGÓREK KISZONY dobrze ukiszony, twardy,bez dodatku obcych kwasów opakowania 0,5, 1, 3 kg kg 80
52. OGÓREK MAŁOSOLNY , twardy,bez dodatku obcych kwasów kg 90
53. KAPUSTA WŁOSKA zdrowa, dobrze ubita szt 120
54. CEBULA CZERWONA zdrowa, średniej wielkości, nie wyrośnięta kg 10
55. SELER KORZEŃ średniej wielkości, zdrowy, czysty kg 20
56. FASOLKA SZPARAGOWA zdrowa, czysta, świeża ( dostarczana w okresie IV-IX ) kg 120
57. BRUKSELKA zdrowa, czysta, świeża kg 5
58. TRUSKAWKI (od VI - VII) kg 50
59. PIETRUSZKA OZDOBNA kg 1
60. POMIDOR KOKTAJLOWY kg 2
61. SAŁATA LODOWA szt 5
62. SAŁATA OZDOBNA szt 5
63. BROKUŁY zdrowe, czyste, świeże kg 5
Pełna treść ogłoszenia: www.orlegniazdo.eu/bip/index.php?id=101
Termin składania wniosków upływa: 02.12.2013 godzina 10:00, miejsce: Pozaszkolna Placówka Specjalistyczna Orle Gniazdo ul. Nad Zalew 7 34-443 Sromowce Wyzne pokój nr 16.
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Ośrodka Orle Gniazdo w Sromowcach Wyżnych ul. Nad Zalew 7. Zamawiający podzielił zamówienie na 8 pakietów w następującej kolejności.
PAKIET NR 5 - WARZYWA I OWOCE CPV 03220000-9
1. ARBUZ zdrowy, czysty, dojrzały, nie wyrośnięty (dostarczany w okresie V - IX ) kg 130
2. BANAN zdrowe, czyste, średniej wielkości, bez przebarwień, dojrzałe, jędrne. kg 500
3. BRZOSKWINIE zdrowe, dojrzałe, czyste (dostarczana w okresie VI-IX ) kg 100
4. BURAK ĆWIKŁOWY zdrowe, czyste, średniej wielkości, smaczne,słodkie, bez goryczy, kg 600
5. CEBULA zdrowa, średniej wielkości, nie wyrośnięta, kg 100
6. CEBULA MŁODA - zielona luz (dostarczana w okresie V - VII) kg 60
7. CEBULA ZIELONA czysta, ładna, świeża, zdrowa szt 10
8. CYTRYNA świeża, dojrzała, zdrowa kg 250
9. PORZECZKA CZARNA zdrowa, dojrzała, bez liści, bez szypułek kg 20
10. PORZECZKA CZERWONA zdrowa, dojrzała, bez liści, bez szypułek kg 20
11. CZEREŚNIA zdrowa, dojrzała, bez szypułek kg 10
12. CZOSNEK zdrowy, średni, krajowy, szt 10
13. CZARNA RZEPA zdrowa, czysta, średniej wielkości, jędrna, kg 5
14. PIETRUSZKA KORZEŃ zdrowa, czysta, średniej wielkości, jędrna, kg 250
15. PIETRUSZKA NATKA czysta, świeża, ładna, zdrowa, pęczek 80
16. POMARANCZA dojrzała, soczysty miękisz (dostarczane w okresie I - IV, IX - XII) kg 350
17. POMIDOR - nowalijka ( dostarczany w okresie III - VI ) kg 250
18. POMIDOR świeży, zdrowy, dobrze ubarwiony,( dostarczany w okresie VII - X ) kg 320
19. POMIDOR świeży, zdrowy, dobrze ubarwiony ( dostarczany w okresie I - II, XI - XII ) kg 150
20. POR zdrowe, ładne, czyste szt 100
21. MANDARYNKI zdrowe, dojrzałe, soczyste, jędrne (dostarczana w okresie I-IV , IX-XII) kg 100
22. MARCHEWKA MŁODA, luz, (dostarczana w okresie VI - VII) kg 200
23. MARCHEW soczysta, czysta, jędrna, dobrze ubarwiona, słodka, kg 600
24. NEKTARYNKA zdrowa, dojrzała, ( dostarczana w okresie VI-IX ) kg 100
25. OGÓREK ZIELONY - nowalijka (dostarczany w okresie III- V ) kg 130
26. OGÓREK ZIELONY - krajowy szklarniowy, gruntowy (dostarczany w okresie VI - X ) kg 100
27. OGÓREK ZIELONY zdrowy, jędrny (dostarczany w okresie I - II , XI - XII) kg 10
28. PAPRYKA ŚWIEŻA świeża, zdrowa, jędrna (dostarczana w okresie IX-XII) kg 30
29. PAPRYKA ŚWIEŻA świeża, zdrowa, jędrna,( dostarczana w okresie I - VIII) kg 50
30. PIECZARKI świeże, białe, zdrowe, kg 10
31. WINOGRONA zdrowe, świeże, dojrzałe, jędrne kg 30
32. WIŚNIA zdrowa, dojrzała, bez szypułek kg 30
33. ZIEMNIAKI czyste, zdrowe, jadalne, średniej wielkości, jednogatunkowe, smaczne, nie ciemniejące po ugotowaniu kg 5000
34. ZIEMNIAKI MŁODE czyste, zdrowe, jadalne, średniej wielkości, jednogatunkowe, smaczne, nie ciemniejące po ugotowaniu kg 1500
35. ŚLIWKA DESEROWA dojrzała, zdrowa, kg 50
36. RZODKIEWKA świeża, jędrna pęczek 70
37. SAŁATA zdrowa, ładna (VI - VIII) szt 600
38. SAŁATA zdrowa, ładna szt 390
39. SZCZYPIOREK świeży, zdrowy, czysty pęczek 30
40. KIWI zdrowe, dojrzałe kg 130
41. KOPEREK świeży, zdrowy pęczek pęczek 50
42. GRUSZKA zdrowa, dojrzała, soczysta kg 180
43. JABŁKA - I gatunek, szara reneta kg 200
44. JABŁKA- I gatunek, deserowe, soczyste, kwaskowate, kg 1000
45. KALAFIOR zdrowy, ładny, świeży. kg 100
46. KAPUSTA KISZONA dobrze ukiszona, bez dodatku innych kwasów, nie gorzka, opakowania 0,5, 1, 5 kg kg 150
47. KAPUSTA BIAŁA główka średniej wielkości, ok. 2 kg, zdrowa, dobrze ubita kg 180
48. KAPUSTA BIAŁA młoda główka średniej wielkości, ok. 2 kg, zdrowa, dobrze ubita (V- VI ) szt 110
49. KAPUSTA CZERWONA zdrowa, dobrze ubarwiona, ubita kg 120
50. KAPUSTA PEKIŃSKA średnia, zdrowa, świeża, szt 150
51. OGÓREK KISZONY dobrze ukiszony, twardy,bez dodatku obcych kwasów opakowania 0,5, 1, 3 kg kg 80
52. OGÓREK MAŁOSOLNY , twardy,bez dodatku obcych kwasów kg 90
53. KAPUSTA WŁOSKA zdrowa, dobrze ubita szt 120
54. CEBULA CZERWONA zdrowa, średniej wielkości, nie wyrośnięta kg 10
55. SELER KORZEŃ średniej wielkości, zdrowy, czysty kg 20
56. FASOLKA SZPARAGOWA zdrowa, czysta, świeża ( dostarczana w okresie IV-IX ) kg 120
57. BRUKSELKA zdrowa, czysta, świeża kg 5
58. TRUSKAWKI (od VI - VII) kg 50
59. PIETRUSZKA OZDOBNA kg 1
60. POMIDOR KOKTAJLOWY kg 2
61. SAŁATA LODOWA szt 5
62. SAŁATA OZDOBNA szt 5
63. BROKUŁY zdrowe, czyste, świeże kg 5
Pełna treść ogłoszenia: www.orlegniazdo.eu/bip/index.php?id=101
Termin składania wniosków upływa: 02.12.2013 godzina 10:00, miejsce: Pozaszkolna Placówka Specjalistyczna Orle Gniazdo ul. Nad Zalew 7 34-443 Sromowce Wyzne pokój nr 16.
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem