Dostawa 90 ton ziemników i kilku ton innych warzyw
2013-11-26 17:52
Źródło:
www.fresh-market.pl(mt)
Nazwa i adres zamawiającego: Wielospecjalistyczny Szpital Wojewódzki w Gorzowie Wlkp. Spółka z o.o. , ul. Dekerta 1, 66-400 Gorzów Wielkopolski, woj. lubuskie, tel. 95 7331222, 7331173, faks 95 7331222, 7331173.
Przedmiotem zamówienia jest dostawa warzyw (w tym ziemniaków obieranych).
Pakiet nr 1 Warzywa
1 "Kapusta czerwona
cała, świeża, czysta, zdrowa, jędrna, z liśćmi przyciętymi, prawidłowo wykształcona, o świeżym wyglądzie z usuniętymi zwiędniętymi liśćmi, zbliżone pod względem wielkości i średnicy, średnica nie mniejsza niż 20cm." kg 800
2 "Buraki
czyste, bez uszkodzeń, kształt kulisty lub lekko spłaszczony charakterystyczny dla danej odmiany, średnica od 6 cm." kg 20 000
3 "Marchew
(bez naci), zdrowa, cała, czysta, jędrna, nie popękana, bez bocznych rozgałęzień lub rozwidleń, wolna od nadmiernego zawilgocenia powierzchniowego, średnica mierzona w najszerszym przekroju od 4 cm." kg 20 000
4 "Kapusta biała
cała, świeża, czysta, zdrowa, jędrna, z liśćmi przyciętymi, prawidłowo wykształcona, o świeżym wyglądzie z usuniętymi zwiędniętymi liśćmi, zbliżone pod względem wielkości i średnicy, średnica nie mniejsza niż 20cm." kg 1 000
5 "Kapusta kiszona
barwa: biała do kremowej – jednolita, nie dopuszcza się kapusty o żółtym zabarwieniu; kształt zewnętrzny na przekroju – skrawki nitkowate, podłużne, jędrne i chrupkie; smak – kwaskowy, charakterystyczny dla kapusty kiszonej.
Opakowanie posiadające atest PZH na możliwość kontaktu z żywnością. " kg 3 500
6 "Ogórek kiszony
cały, pełny w środku;
Opakowanie posiadające atest PZH na możliwość kontaktu z żywnością. " kg 3 500
7 "Por
cały, świeży, czysty, zdrowy, jędrny, z liśćmi przyciętymi do długości nie przekraczającej 2 długości części wybielonej (cebuli rzekomej), prawidłowo wykształcony, prosty i ścisły, o świeżym wyglądzie z usuniętymi zwiędniętymi lub uschniętymi liśćmi, średnica części wybielonej nie mniejsza niż 2 cm." kg 1 000
8 "Seler korzeń
cały, czysty, zdrowy, kształtny, niezwiędnięty, nie sparciały, z krótko przyciętymi korzeniami bocznymi, o miąższu białym lub kremowo - białym bez pustych komór wewnętrznych, średnica od 10 cm." kg 2 000
9 "Pietruszka korzeń
cała, czysta, zdrowa, kształtna, niezwiędnięta, nie sparciała, bez rozgałęzień i narośli, średnica w najszerszym miejscu od 3 cm." kg 2 000
10 "Cebula
czysta, zdrowa, bez uszkodzeń, jędrna, dojrzała, z szyjką zaschniętą, okryta co najmniej dwiema warstwami suchej łuski, w tym jednej nie popękanej, średnica nie mniejsza niż 4 cm." kg 2 500
11 "Pieczarki
czyste, świeże, bez uszkodzeń mechanicznych. " kg 300
12 "Kapusta pekińska
świeża, nienadmarznięta, bez oznak uszkodzeń mechanicznych. " kg 500
13 "Jabłka średniej wielkości
zdrowe, całe, czyste, jędrne, nie popękane, dojrzałe, nie przemarznięte, kształtne, niezwiędnięte o gładkim i świeżym wyglądzie, owoce wolne od nadmiernego zawilgocenia powierzchniowego, waga 1 sztuki od 150 do 250g." kg 6 000
Pakiet nr 2 Ziemniaki obierane
1 Ziemniaki świeżo obierane, surowe, przeznaczone do gotowania, pakowane próżniowo, z terminem przydatności do spożycia (od dnia obierania) nie dłuższym niż 10 dni, w opakowaniach po 10 kg kg 90 000
Pełna treść ogłoszenia: www.szpital.gorzow.pl/archiwum/index.php?k=192
Termin składania wniosków upływa: 04.12.2013 godzina 10:00, miejsce: SEKRETARIAT Wielospecjalistycznego Szpitala Wojewódzkiego w Gorzowie Wlkp. Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, ul Jana Dekerta 1, 66-400 Gorzów Wlkp.
Przedmiotem zamówienia jest dostawa warzyw (w tym ziemniaków obieranych).
Pakiet nr 1 Warzywa
1 "Kapusta czerwona
cała, świeża, czysta, zdrowa, jędrna, z liśćmi przyciętymi, prawidłowo wykształcona, o świeżym wyglądzie z usuniętymi zwiędniętymi liśćmi, zbliżone pod względem wielkości i średnicy, średnica nie mniejsza niż 20cm." kg 800
2 "Buraki
czyste, bez uszkodzeń, kształt kulisty lub lekko spłaszczony charakterystyczny dla danej odmiany, średnica od 6 cm." kg 20 000
3 "Marchew
(bez naci), zdrowa, cała, czysta, jędrna, nie popękana, bez bocznych rozgałęzień lub rozwidleń, wolna od nadmiernego zawilgocenia powierzchniowego, średnica mierzona w najszerszym przekroju od 4 cm." kg 20 000
4 "Kapusta biała
cała, świeża, czysta, zdrowa, jędrna, z liśćmi przyciętymi, prawidłowo wykształcona, o świeżym wyglądzie z usuniętymi zwiędniętymi liśćmi, zbliżone pod względem wielkości i średnicy, średnica nie mniejsza niż 20cm." kg 1 000
5 "Kapusta kiszona
barwa: biała do kremowej – jednolita, nie dopuszcza się kapusty o żółtym zabarwieniu; kształt zewnętrzny na przekroju – skrawki nitkowate, podłużne, jędrne i chrupkie; smak – kwaskowy, charakterystyczny dla kapusty kiszonej.
Opakowanie posiadające atest PZH na możliwość kontaktu z żywnością. " kg 3 500
6 "Ogórek kiszony
cały, pełny w środku;
Opakowanie posiadające atest PZH na możliwość kontaktu z żywnością. " kg 3 500
7 "Por
cały, świeży, czysty, zdrowy, jędrny, z liśćmi przyciętymi do długości nie przekraczającej 2 długości części wybielonej (cebuli rzekomej), prawidłowo wykształcony, prosty i ścisły, o świeżym wyglądzie z usuniętymi zwiędniętymi lub uschniętymi liśćmi, średnica części wybielonej nie mniejsza niż 2 cm." kg 1 000
8 "Seler korzeń
cały, czysty, zdrowy, kształtny, niezwiędnięty, nie sparciały, z krótko przyciętymi korzeniami bocznymi, o miąższu białym lub kremowo - białym bez pustych komór wewnętrznych, średnica od 10 cm." kg 2 000
9 "Pietruszka korzeń
cała, czysta, zdrowa, kształtna, niezwiędnięta, nie sparciała, bez rozgałęzień i narośli, średnica w najszerszym miejscu od 3 cm." kg 2 000
10 "Cebula
czysta, zdrowa, bez uszkodzeń, jędrna, dojrzała, z szyjką zaschniętą, okryta co najmniej dwiema warstwami suchej łuski, w tym jednej nie popękanej, średnica nie mniejsza niż 4 cm." kg 2 500
11 "Pieczarki
czyste, świeże, bez uszkodzeń mechanicznych. " kg 300
12 "Kapusta pekińska
świeża, nienadmarznięta, bez oznak uszkodzeń mechanicznych. " kg 500
13 "Jabłka średniej wielkości
zdrowe, całe, czyste, jędrne, nie popękane, dojrzałe, nie przemarznięte, kształtne, niezwiędnięte o gładkim i świeżym wyglądzie, owoce wolne od nadmiernego zawilgocenia powierzchniowego, waga 1 sztuki od 150 do 250g." kg 6 000
Pakiet nr 2 Ziemniaki obierane
1 Ziemniaki świeżo obierane, surowe, przeznaczone do gotowania, pakowane próżniowo, z terminem przydatności do spożycia (od dnia obierania) nie dłuższym niż 10 dni, w opakowaniach po 10 kg kg 90 000
Pełna treść ogłoszenia: www.szpital.gorzow.pl/archiwum/index.php?k=192
Termin składania wniosków upływa: 04.12.2013 godzina 10:00, miejsce: SEKRETARIAT Wielospecjalistycznego Szpitala Wojewódzkiego w Gorzowie Wlkp. Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, ul Jana Dekerta 1, 66-400 Gorzów Wlkp.
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem