Dostawa około 10 ton owoców i warzyw
2014-05-08 11:54
Źródło:
www.fresh-market.pl(tt)
Nazwa i adres zamawiającego: Ośrodek Szkolno-Wychowawczy Dzieci Niesłyszących we Wrocławiu , ul. Dworska 8, 54-144 Wrocław, woj. dolnośląskie, tel. 0-71 3536469, faks 0-71 3534877.
Przedmiotem zamówienia jest dostawa żywności do kuchni D.S.O.S.W.NR12 D.N.i S w podziale na zadania - liczba zadań -6 zadanie będzie realizowane sukcesywnie wg. zapotrzebowania Zamawiającego.
Zadanie nr. 2 Dostawa warzyw, owoców, jajek
arbuz kg 500
banany kg 1000
brzoskwinie kg 510
kiwi kg 500
jabłka kg 800
mandarynki kg 400
nektarynki kg 400
cytryny kg 20
gruszki kg 400
śliwki kg 340
pomarańcze kg 400
rabarbar kg 100
dynia kg 150
marchew kg 1000
pietruszka kg 300
seler kg -300
por kg -300
cebula kg 600
kapusta biała kg 500
kapusta czerwona kg 400
kapusta pekińska kg 390
kapusta kwaszona kg 700
szczypior pęcz. 800
natka pietruszki pęcz. 1000
koper pęcz. 600
rzodkiewka pęcz. 400
pomidory kg 800
ogórki kg 680
ogórki kwaszone kg 400
groch susz. łuskany kg 170
fasola susz. kg 180
papryka świeża różne kolory kg 300
pieczarki kg 200
jajka szt. 14400
sałata szt. 500
ziemniaki kg 12000
papryka konserwowa 900ml szt. 160
czosnek kg 50
chrzan tarty 900 ml szt. 100
brokuły szt. 100
rzodkiew biała kg 300
"szczaw konserwowy
900ml" szt. 150
kalafior świeży szt. 170
"ogórki konserwowe
3,5l" szt. 110
cukinia kg 200
"pomidory pellati
2,5kg" szt. 130
sałata lodowa szt. 100
groszek konserwowy400\380g szt. 130
kukurydza konserwowa400g\380g szt. 300
Pesto 0,9 l szt. 40
buraki kg 600
cebulka prażona kg 85
fasola czerwona 400g szt. 130
fasola szparagowa kg 170
koncentrat pomidorowy 0,9 L szt. 260
"brzoskwinie w syropie
840g" szt. 170
"ananas w syropie
840g" szt. 90
szczaw świeży kg 35
kiełki brokuł 100g szt. 80
kiełki rzodkiewki100g szt. 80
keczup L szt. 150
sos ogrodowy kg 35
sos winegret kg 35
sos słodko kwaśny L 250
"pestki słonecznika
" kg 30
pestki z dyni kg 30
Pełna treść ogłoszenia: www.oswdn.wroclaw.pl
Termin składania wniosków upływa: 15.05.2014 godzina 10:00, miejsce: DSOSW nr 12 Dworska 8, 54-144 Wrocław, Sekretariat.
Przedmiotem zamówienia jest dostawa żywności do kuchni D.S.O.S.W.NR12 D.N.i S w podziale na zadania - liczba zadań -6 zadanie będzie realizowane sukcesywnie wg. zapotrzebowania Zamawiającego.
Zadanie nr. 2 Dostawa warzyw, owoców, jajek
arbuz kg 500
banany kg 1000
brzoskwinie kg 510
kiwi kg 500
jabłka kg 800
mandarynki kg 400
nektarynki kg 400
cytryny kg 20
gruszki kg 400
śliwki kg 340
pomarańcze kg 400
rabarbar kg 100
dynia kg 150
marchew kg 1000
pietruszka kg 300
seler kg -300
por kg -300
cebula kg 600
kapusta biała kg 500
kapusta czerwona kg 400
kapusta pekińska kg 390
kapusta kwaszona kg 700
szczypior pęcz. 800
natka pietruszki pęcz. 1000
koper pęcz. 600
rzodkiewka pęcz. 400
pomidory kg 800
ogórki kg 680
ogórki kwaszone kg 400
groch susz. łuskany kg 170
fasola susz. kg 180
papryka świeża różne kolory kg 300
pieczarki kg 200
jajka szt. 14400
sałata szt. 500
ziemniaki kg 12000
papryka konserwowa 900ml szt. 160
czosnek kg 50
chrzan tarty 900 ml szt. 100
brokuły szt. 100
rzodkiew biała kg 300
"szczaw konserwowy
900ml" szt. 150
kalafior świeży szt. 170
"ogórki konserwowe
3,5l" szt. 110
cukinia kg 200
"pomidory pellati
2,5kg" szt. 130
sałata lodowa szt. 100
groszek konserwowy400\380g szt. 130
kukurydza konserwowa400g\380g szt. 300
Pesto 0,9 l szt. 40
buraki kg 600
cebulka prażona kg 85
fasola czerwona 400g szt. 130
fasola szparagowa kg 170
koncentrat pomidorowy 0,9 L szt. 260
"brzoskwinie w syropie
840g" szt. 170
"ananas w syropie
840g" szt. 90
szczaw świeży kg 35
kiełki brokuł 100g szt. 80
kiełki rzodkiewki100g szt. 80
keczup L szt. 150
sos ogrodowy kg 35
sos winegret kg 35
sos słodko kwaśny L 250
"pestki słonecznika
" kg 30
pestki z dyni kg 30
Pełna treść ogłoszenia: www.oswdn.wroclaw.pl
Termin składania wniosków upływa: 15.05.2014 godzina 10:00, miejsce: DSOSW nr 12 Dworska 8, 54-144 Wrocław, Sekretariat.
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem