Dostawa owoców i warzyw do gminnych szkół
2014-02-07 09:37
Źródło:
www.fresh-market.pl(tt)
Nazwa i adres zamawiającego: Gminny Zespół Szkół w Ozimku , ul. Korczaka 12, 46-040 Ozimek, woj. opolskie, tel. 77 4654-375, faks 77 4654-375.
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy Gminnym Zespole Szkół w Ozimku, ul. Korczaka, woj. opolskie, zgodnie z wykazami w następujących zadaniach:
Część VI
Dostawa nr 6 - warzywa i owoce, kod CPV 15300000-1
1 JAJKA BIAŁKA - 12,5g.; TŁUSZCZE - 10,7g.; WĘGLOWODANY - 1,0g.; JAJKA spożywcze klasy AL; SKORUPA - o normalnym kształcie, czysta, nieuszkodzona, niemyta, nieczyszczona ;BIAŁKO - przejrzyste, gęste, bez ciał obcych; ŻÓŁTKO - słabo widoczne, kuliste, przy obracaniu jajami słabo ruchliwe, powracające do centralnego położenia, bez ciał obcych, oznakowane; TARCZKA ZARODKOWA - niewidoczna; ZAPACH - swoisty, bez obcego zapachu; WAGA - symbol L; TRWAŁOŚĆ - nie mniej niż 14 dni od daty dostawy; PAKOWANIE - wytłaczanki umieszczane w opakowaniu; DOSTAWA - wg potrzeb szt. 4 500,00
2 ZIEMNIAKI BIAŁKA - 1,9g.; TŁUSZCZE - 0,1g.; WĘGLOWODANY - 20,5g.; WYGLĄD - jednolite odmianowo, dojrzałe, zdrowe, niezazieleniałe, czyste, nieuszkodzone, nienadmarznięte, nie porośniete, bez pustych miejsc wewnątrz miąższu; TRWAŁOŚĆ - nie mniej niz 14 dni od daty dostawy; PAKOWANIE - worki raszlowe 15kg.; DOSTAWA - 1 raz w tygodniu lub wg potrzeb kg 8000
3 BANAN BIAŁKO - 1,0g.; TŁUSZCZE - 0,3g.; WĘGLOWODANY - 23,5g.; WYGLĄD - całe, twarde, zdrowe; BARWA - od jasno-zielonkawej do jasnożółtej; TRWAŁOŚĆ - nie mniej niż 7 dni od daty dostawy; PAKOWANIE - pudła kartonowe lub skrzynki do 15kg.; DOSTAWA - wg potrzeb kg 950
4 JABŁKA BIAŁKO - 0,4g; TŁUSZCZE - 0,4.; WĘGLOWODANY - 12,1g; WYGLĄD -całe, czyste, zdrowe, odpowiednio dojrzałe, ale nie przejrzałe; TRWAŁOŚĆ - nie mniej niż 14 dni od daty dostawy; PAKOWANIE - skrzynki do 25kg; DOSTAWA - wg potrzeb kg 720
5 MANDARYNKI BIAŁKO - 0,6g; TŁUSZCZE - 0,2g; WĘGLOWODANY - 11,2g; WYGLĄD - całe, wolne od stłuczeń, zdrowe ( bez śladów gnicia i pleśni ), bez oznak wyschnięcia; TRWAŁOŚĆ - nie mniej niż 7 dni od daty dostawy; PAKOWANIE - pudła kartonowe lub skrzynki do 15kg; DOSTAWA - wg potrzeb kg 320
6 BURAK ĆWIKŁOWY BIAŁKO - 1,8g; TŁUSZCZE - 0,1g; WĘGLOWODANY - 9,5g; WYGLĄD KORZENI - świeże, całe, zdrowe ( bez oznak gnicia, śladów pleśni, zmarznięcia ), czyste, jędrne, wolne od szkodników i szkód przez nie wyrządzonych, pozbawione nieprawidłowej wilgoci zewnętrznej, jednolite pod względem odmiany i wielkości; BARWA W PRZEKROJU - ciemnoczerwona; ZAPACH - niedopuszczalny obcy; TRWAŁOŚĆ - nie mniej niż 14 dni od daty dostawy; PAKOWANIE - worki raszlowe od 25kg do 30kg lub skrzynki do 20kg wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania powinny zabezpieczyć produkt przed uszkodzeniem i zanieczyszczeniami, powinny być czyste, bez obcych zapachów, zabrudzeń, pleśni i uszkodzeń mechanicznych; DOSTAWA - wg potrzeb kg 400
7 CEBULA BIAŁKO - 1,4g; TŁUSZCZE - 0,4g; WĘGLOWODANY - 6,9g; WYGLĄD - cała, ścisła, jędrna, czysta, dojrzała, wystarczająco sucha, bez objawów wyrośnięcia lub kiełkowania; KSZTAŁT - kulisty, lekko spłaszczony lub wydłużony; BARWA - jasnożółta do jasnobrązowej; PAKOWANIE - worki raszlowe od 25kg do 30kg lub skrzynki do 20kg wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania powinny zabezpieczyć produkt przed uszkodzeniem i zanieczyszczeniami, powinny być czyste, bez obcych zapachów, zabrudzeń, pleśni i uszkodzeń mechanicznych; TRWAŁOŚĆ - nie mniej niż 14 dni od daty dostawy;DOSTAWA - 2 razy w tygodniu lub wg potrzeb kg 40
8 KAPUSTA BIAŁA BIAŁKO - 1,7g;, TŁUSZCZE - 0,2g; WĘGLOWODANY - 7,4g; WYGLĄD - główki powinny być świeże, czyste, zdrowe, zwarte, bez oznak kwitnienia, wolne od owadów i szkodników; TRWAŁOŚĆ - nie mniej niz 14 dni od daty dostawy; PAKOWANIE - worki raszlowe od 25kg do 30kg lub skrzynki do 20kg wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania powinny zabezpieczyć produkt przed uszkodzeniem i zanieczyszczeniami, powinny być czyste, bez obcych zapachów, zabrudzeń, pleśni i uszkodzeń mechanicznych; DOSTAWA - 2 razy w tygodniu lub wg potrzeb kg 470
9 KAPUSTA CZERWONA BIAŁKO - 1,9g; TŁUSZCZE - 0,2g; WĘGLOWODANY - 6,7g; WYGLĄD - główki powinny być świeże, czyste, zdrowe, zwarte, bez oznak kwitnienia, wolne od owadów i szkodników; TRWAŁOŚĆ - nie mniej niz 14 dni od daty dostawy; PAKOWANIE - worki raszlowe od 25kg do 30kg lub skrzynki do 20kg wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania powinny zabezpieczyć produkt przed uszkodzeniem i zanieczyszczeniami, powinny być czyste, bez obcych zapachów, zabrudzeń, pleśni i uszkodzeń mechanicznych; DOSTAWA - 2 razy w tygodniu lub wg potrzeb kg 190
10 KAPUSTA PEKIŃSKA BIAŁKO - 1,2g; TŁUSZCZE - 0,2g; WĘGLOWODANY - 3,2g; WYGLĄD - świeża, czysta, zdrowa; KSZTAŁT - wydłużony; BARWA -zielona lub seledynowa; TRWAŁOŚĆ - nie mniej niż 7 dni od daty dostawy; PAKOWANIE - opakowanie stanowią skrzynki do 20kg z materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością; DOSTAWA - wg potrzeb kg 300
11 MARCHEW BIAŁKO - 1,0g; TŁUSZCZE - 0,2g; WĘGLOWODANY - 8,7g; WYGLĄD KORZENI - świeże, jędrne, całe, zdrowe; BARWA - charakterystyczna dla odmiany; TRWAŁOŚĆ - nie mniej niż 14 dni od daty dostawy; PAKOWANIE -worki raszlowe od 25kg do 30kg lub skrzynki do 20kg; DOSTAWA - wg potrzeb kg 600
12 PIETRUSZKA KORZENIOWA BIAŁKO - 2,3g; TŁUSZCZE - 0,5g; WĘGLOWODANY - 10,5g; WYGLĄD KORZENI - zdrowe, czyste, twarde, jędrne, kształtne, bez stłuczeń, pęknięć; BARWA - biała do biało-kremowej; TRWAŁOŚĆ - nie mniej niż 14 dni od daty dostawy; PAKOWANIE - worki raszlowe od 25kg do 30kg lub skrzynki do 20kg; DOSTAWA - wg potrzeb kg 300
13 POR BIAŁKO 2,2g; TŁUSZCZE - 0,3g WĘGLOWODANY - 5,7g; WYGLĄD - zdrowe, biała lub zielonkawo-biała część poru powinna stanowić co najmniej 1/3 całkowitej długości; TRWAŁOŚĆ - nie mniej niz 14 dni od daty dostawy; PAKOWANIE - worki do 10kg z materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnośćią; DOSTAWA - wg potrzeb kg 200
14 SELER KORZENIOWY "BIAŁKO - 1,6g; TŁUSZCZE - 0,3g; WĘGLOWODANY - 7,7g; WYGLĄD - kształtne, twarde, jędrne, bez pustych przestrzeni na przekroju podłużnym, czyste, bez stłuczeń , zdrowe, bez oznak gnicia, śladów pleśni czy zamarznięcia; BARWA - biała do biało-kremowej;
TRWAŁOŚĆ - nie mniej niz 14 dni od daty dostawy; PAKOWANIE - worki do 10kg z materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnośćią; DOSTAWA - wg potrzeb
" kg 300
15 KOPER ZIELONY BIAŁKO - 2,8g; TŁUSZCZE - 0,4g; WĘGLOWODANY - 6,1g; WYGLĄD - świeży, zdrowy, bez oznak gnicia, pleśni lub zaparzenia, brak plam, pożółkłych i zaschniętych części; BARWA - zielona; TRWAŁOŚĆ - nie mniej niz 7 dni od dnia dostawy; PAKOWANIE - skrzynki do 10kg, koperek należy wiązać w pęczki o masie 50g; DOSTAWA - wg potrzeb szt. 350
16 OGÓREK ŚWIEŻY BIAŁKO - 0,7g; TŁUSZCZE - 0,1g; WĘGLOWODANY - 2,9g; WYGLĄD - świeże, czyste, jędrne, całe, zdrowe; BARWA - zielona, typowa dla odmiany, dopuszczalne rozjaśnienia barwy w części ogórka stykającej się z ziemią w okresie wzrostu; SMAK - niedopuszczalny smak gorzki; TRWAŁOŚĆ - nie mniej niż 7 dni od dnia dostawy; PAKOWANIE - worki foliowe do 10kg; DOSTAWA - wg potrzeb kg 200
17 NATKA PIETRUSZKI BIAŁKO - 4,4g; TŁUSZCZE - 0,4g; WĘGLOWODANY - 9,0g; WYGL ĄD - świeża, zdrowa, bez plam, pożółkłych i zaschniętych części; BARWA - zielona; TRWAŁOŚĆ - nie mniej niż 7 dni od daty dostawy; PAKOWANIE - skrzynki do 10kg., natkę należy zwijać w pęczki o masie 50g; DOSTAWA - wg potrzeb szt. 350
18 PAPRYKA SŁODKA BIAŁKO - 1,3g; TŁUSZCZE - 0,5g; WĘGLOWODANY - 6,6g; WYGLĄD - świeża, soczysta, twarda, jędrna, dobrze rozwinięta, cała, zdrowa, bez uszkodzeń mechanicznych. Z szypułką. Szypułka powinna być równo obcięta, a kielich nienaruszony; TRWAŁOŚĆ - nie mniej niz 7 dni od daty dostawy; PAKOWANIE - worki foliowe perforowane do 5kg; DOSTAWA - wg potrzeb szt. 50
19 SAŁATA WYGLĄD - świeża, jędrna, czysta, zdrowa (bez oznak gnicia, śladów pleśni), odpowiednio ukształtowana; TRWAŁOŚĆ - nie mniej niż 3 dni od daty dostawy; PAKOWANIE - kartony perforowane szt. 400
20 PIECZARKI BIAŁKO - 1,4g; TŁUSZCZE - 0,2g; WĘGLOWODANY - 2,9g; WYGLĄD - duże, zdrowe, czyste, praktycznie wolne od szkodników i uszkodzeń przez nich wyrządzonych; BARWA - biała, biało-kremowa, centralnie lekko brazowawa; TRWAŁOŚĆ - nie mniej niż 4 dni od daty dostawy; OPAKOWANIE - skrzynki do 4kg; DOSTAWA - wg potrzeb kg 210
21 TRUSKAWKI ŚWIEŻE BIAŁKO - 0,7g; TŁUSZCZE - 0,4g; WĘGLOWODANY - 7,2g; WYGLĄD - zdrowe, czyste, niemyte; TRWAŁOŚĆ - nie mniej niz 2 dni od daty dostawy; OPAKOWANIE - skrzynki od 2 do 5 kg; DOSTAWA - wg potrzeb kg 400
Pełna treść ogłoszenia: www.gzs.ozimek.pl/bip/zamowienia,publiczne.html
Termin składania wniosków upływa: 14.02.2014 godzina 10:00, miejsce: Gminny zespół Szkół w Ozimku, ul. Korczaka 12, 46 - 040 Ozimek, Sekretariat (I piętro).
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy Gminnym Zespole Szkół w Ozimku, ul. Korczaka, woj. opolskie, zgodnie z wykazami w następujących zadaniach:
Część VI
Dostawa nr 6 - warzywa i owoce, kod CPV 15300000-1
1 JAJKA BIAŁKA - 12,5g.; TŁUSZCZE - 10,7g.; WĘGLOWODANY - 1,0g.; JAJKA spożywcze klasy AL; SKORUPA - o normalnym kształcie, czysta, nieuszkodzona, niemyta, nieczyszczona ;BIAŁKO - przejrzyste, gęste, bez ciał obcych; ŻÓŁTKO - słabo widoczne, kuliste, przy obracaniu jajami słabo ruchliwe, powracające do centralnego położenia, bez ciał obcych, oznakowane; TARCZKA ZARODKOWA - niewidoczna; ZAPACH - swoisty, bez obcego zapachu; WAGA - symbol L; TRWAŁOŚĆ - nie mniej niż 14 dni od daty dostawy; PAKOWANIE - wytłaczanki umieszczane w opakowaniu; DOSTAWA - wg potrzeb szt. 4 500,00
2 ZIEMNIAKI BIAŁKA - 1,9g.; TŁUSZCZE - 0,1g.; WĘGLOWODANY - 20,5g.; WYGLĄD - jednolite odmianowo, dojrzałe, zdrowe, niezazieleniałe, czyste, nieuszkodzone, nienadmarznięte, nie porośniete, bez pustych miejsc wewnątrz miąższu; TRWAŁOŚĆ - nie mniej niz 14 dni od daty dostawy; PAKOWANIE - worki raszlowe 15kg.; DOSTAWA - 1 raz w tygodniu lub wg potrzeb kg 8000
3 BANAN BIAŁKO - 1,0g.; TŁUSZCZE - 0,3g.; WĘGLOWODANY - 23,5g.; WYGLĄD - całe, twarde, zdrowe; BARWA - od jasno-zielonkawej do jasnożółtej; TRWAŁOŚĆ - nie mniej niż 7 dni od daty dostawy; PAKOWANIE - pudła kartonowe lub skrzynki do 15kg.; DOSTAWA - wg potrzeb kg 950
4 JABŁKA BIAŁKO - 0,4g; TŁUSZCZE - 0,4.; WĘGLOWODANY - 12,1g; WYGLĄD -całe, czyste, zdrowe, odpowiednio dojrzałe, ale nie przejrzałe; TRWAŁOŚĆ - nie mniej niż 14 dni od daty dostawy; PAKOWANIE - skrzynki do 25kg; DOSTAWA - wg potrzeb kg 720
5 MANDARYNKI BIAŁKO - 0,6g; TŁUSZCZE - 0,2g; WĘGLOWODANY - 11,2g; WYGLĄD - całe, wolne od stłuczeń, zdrowe ( bez śladów gnicia i pleśni ), bez oznak wyschnięcia; TRWAŁOŚĆ - nie mniej niż 7 dni od daty dostawy; PAKOWANIE - pudła kartonowe lub skrzynki do 15kg; DOSTAWA - wg potrzeb kg 320
6 BURAK ĆWIKŁOWY BIAŁKO - 1,8g; TŁUSZCZE - 0,1g; WĘGLOWODANY - 9,5g; WYGLĄD KORZENI - świeże, całe, zdrowe ( bez oznak gnicia, śladów pleśni, zmarznięcia ), czyste, jędrne, wolne od szkodników i szkód przez nie wyrządzonych, pozbawione nieprawidłowej wilgoci zewnętrznej, jednolite pod względem odmiany i wielkości; BARWA W PRZEKROJU - ciemnoczerwona; ZAPACH - niedopuszczalny obcy; TRWAŁOŚĆ - nie mniej niż 14 dni od daty dostawy; PAKOWANIE - worki raszlowe od 25kg do 30kg lub skrzynki do 20kg wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania powinny zabezpieczyć produkt przed uszkodzeniem i zanieczyszczeniami, powinny być czyste, bez obcych zapachów, zabrudzeń, pleśni i uszkodzeń mechanicznych; DOSTAWA - wg potrzeb kg 400
7 CEBULA BIAŁKO - 1,4g; TŁUSZCZE - 0,4g; WĘGLOWODANY - 6,9g; WYGLĄD - cała, ścisła, jędrna, czysta, dojrzała, wystarczająco sucha, bez objawów wyrośnięcia lub kiełkowania; KSZTAŁT - kulisty, lekko spłaszczony lub wydłużony; BARWA - jasnożółta do jasnobrązowej; PAKOWANIE - worki raszlowe od 25kg do 30kg lub skrzynki do 20kg wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania powinny zabezpieczyć produkt przed uszkodzeniem i zanieczyszczeniami, powinny być czyste, bez obcych zapachów, zabrudzeń, pleśni i uszkodzeń mechanicznych; TRWAŁOŚĆ - nie mniej niż 14 dni od daty dostawy;DOSTAWA - 2 razy w tygodniu lub wg potrzeb kg 40
8 KAPUSTA BIAŁA BIAŁKO - 1,7g;, TŁUSZCZE - 0,2g; WĘGLOWODANY - 7,4g; WYGLĄD - główki powinny być świeże, czyste, zdrowe, zwarte, bez oznak kwitnienia, wolne od owadów i szkodników; TRWAŁOŚĆ - nie mniej niz 14 dni od daty dostawy; PAKOWANIE - worki raszlowe od 25kg do 30kg lub skrzynki do 20kg wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania powinny zabezpieczyć produkt przed uszkodzeniem i zanieczyszczeniami, powinny być czyste, bez obcych zapachów, zabrudzeń, pleśni i uszkodzeń mechanicznych; DOSTAWA - 2 razy w tygodniu lub wg potrzeb kg 470
9 KAPUSTA CZERWONA BIAŁKO - 1,9g; TŁUSZCZE - 0,2g; WĘGLOWODANY - 6,7g; WYGLĄD - główki powinny być świeże, czyste, zdrowe, zwarte, bez oznak kwitnienia, wolne od owadów i szkodników; TRWAŁOŚĆ - nie mniej niz 14 dni od daty dostawy; PAKOWANIE - worki raszlowe od 25kg do 30kg lub skrzynki do 20kg wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania powinny zabezpieczyć produkt przed uszkodzeniem i zanieczyszczeniami, powinny być czyste, bez obcych zapachów, zabrudzeń, pleśni i uszkodzeń mechanicznych; DOSTAWA - 2 razy w tygodniu lub wg potrzeb kg 190
10 KAPUSTA PEKIŃSKA BIAŁKO - 1,2g; TŁUSZCZE - 0,2g; WĘGLOWODANY - 3,2g; WYGLĄD - świeża, czysta, zdrowa; KSZTAŁT - wydłużony; BARWA -zielona lub seledynowa; TRWAŁOŚĆ - nie mniej niż 7 dni od daty dostawy; PAKOWANIE - opakowanie stanowią skrzynki do 20kg z materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością; DOSTAWA - wg potrzeb kg 300
11 MARCHEW BIAŁKO - 1,0g; TŁUSZCZE - 0,2g; WĘGLOWODANY - 8,7g; WYGLĄD KORZENI - świeże, jędrne, całe, zdrowe; BARWA - charakterystyczna dla odmiany; TRWAŁOŚĆ - nie mniej niż 14 dni od daty dostawy; PAKOWANIE -worki raszlowe od 25kg do 30kg lub skrzynki do 20kg; DOSTAWA - wg potrzeb kg 600
12 PIETRUSZKA KORZENIOWA BIAŁKO - 2,3g; TŁUSZCZE - 0,5g; WĘGLOWODANY - 10,5g; WYGLĄD KORZENI - zdrowe, czyste, twarde, jędrne, kształtne, bez stłuczeń, pęknięć; BARWA - biała do biało-kremowej; TRWAŁOŚĆ - nie mniej niż 14 dni od daty dostawy; PAKOWANIE - worki raszlowe od 25kg do 30kg lub skrzynki do 20kg; DOSTAWA - wg potrzeb kg 300
13 POR BIAŁKO 2,2g; TŁUSZCZE - 0,3g WĘGLOWODANY - 5,7g; WYGLĄD - zdrowe, biała lub zielonkawo-biała część poru powinna stanowić co najmniej 1/3 całkowitej długości; TRWAŁOŚĆ - nie mniej niz 14 dni od daty dostawy; PAKOWANIE - worki do 10kg z materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnośćią; DOSTAWA - wg potrzeb kg 200
14 SELER KORZENIOWY "BIAŁKO - 1,6g; TŁUSZCZE - 0,3g; WĘGLOWODANY - 7,7g; WYGLĄD - kształtne, twarde, jędrne, bez pustych przestrzeni na przekroju podłużnym, czyste, bez stłuczeń , zdrowe, bez oznak gnicia, śladów pleśni czy zamarznięcia; BARWA - biała do biało-kremowej;
TRWAŁOŚĆ - nie mniej niz 14 dni od daty dostawy; PAKOWANIE - worki do 10kg z materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnośćią; DOSTAWA - wg potrzeb
" kg 300
15 KOPER ZIELONY BIAŁKO - 2,8g; TŁUSZCZE - 0,4g; WĘGLOWODANY - 6,1g; WYGLĄD - świeży, zdrowy, bez oznak gnicia, pleśni lub zaparzenia, brak plam, pożółkłych i zaschniętych części; BARWA - zielona; TRWAŁOŚĆ - nie mniej niz 7 dni od dnia dostawy; PAKOWANIE - skrzynki do 10kg, koperek należy wiązać w pęczki o masie 50g; DOSTAWA - wg potrzeb szt. 350
16 OGÓREK ŚWIEŻY BIAŁKO - 0,7g; TŁUSZCZE - 0,1g; WĘGLOWODANY - 2,9g; WYGLĄD - świeże, czyste, jędrne, całe, zdrowe; BARWA - zielona, typowa dla odmiany, dopuszczalne rozjaśnienia barwy w części ogórka stykającej się z ziemią w okresie wzrostu; SMAK - niedopuszczalny smak gorzki; TRWAŁOŚĆ - nie mniej niż 7 dni od dnia dostawy; PAKOWANIE - worki foliowe do 10kg; DOSTAWA - wg potrzeb kg 200
17 NATKA PIETRUSZKI BIAŁKO - 4,4g; TŁUSZCZE - 0,4g; WĘGLOWODANY - 9,0g; WYGL ĄD - świeża, zdrowa, bez plam, pożółkłych i zaschniętych części; BARWA - zielona; TRWAŁOŚĆ - nie mniej niż 7 dni od daty dostawy; PAKOWANIE - skrzynki do 10kg., natkę należy zwijać w pęczki o masie 50g; DOSTAWA - wg potrzeb szt. 350
18 PAPRYKA SŁODKA BIAŁKO - 1,3g; TŁUSZCZE - 0,5g; WĘGLOWODANY - 6,6g; WYGLĄD - świeża, soczysta, twarda, jędrna, dobrze rozwinięta, cała, zdrowa, bez uszkodzeń mechanicznych. Z szypułką. Szypułka powinna być równo obcięta, a kielich nienaruszony; TRWAŁOŚĆ - nie mniej niz 7 dni od daty dostawy; PAKOWANIE - worki foliowe perforowane do 5kg; DOSTAWA - wg potrzeb szt. 50
19 SAŁATA WYGLĄD - świeża, jędrna, czysta, zdrowa (bez oznak gnicia, śladów pleśni), odpowiednio ukształtowana; TRWAŁOŚĆ - nie mniej niż 3 dni od daty dostawy; PAKOWANIE - kartony perforowane szt. 400
20 PIECZARKI BIAŁKO - 1,4g; TŁUSZCZE - 0,2g; WĘGLOWODANY - 2,9g; WYGLĄD - duże, zdrowe, czyste, praktycznie wolne od szkodników i uszkodzeń przez nich wyrządzonych; BARWA - biała, biało-kremowa, centralnie lekko brazowawa; TRWAŁOŚĆ - nie mniej niż 4 dni od daty dostawy; OPAKOWANIE - skrzynki do 4kg; DOSTAWA - wg potrzeb kg 210
21 TRUSKAWKI ŚWIEŻE BIAŁKO - 0,7g; TŁUSZCZE - 0,4g; WĘGLOWODANY - 7,2g; WYGLĄD - zdrowe, czyste, niemyte; TRWAŁOŚĆ - nie mniej niz 2 dni od daty dostawy; OPAKOWANIE - skrzynki od 2 do 5 kg; DOSTAWA - wg potrzeb kg 400
Pełna treść ogłoszenia: www.gzs.ozimek.pl/bip/zamowienia,publiczne.html
Termin składania wniosków upływa: 14.02.2014 godzina 10:00, miejsce: Gminny zespół Szkół w Ozimku, ul. Korczaka 12, 46 - 040 Ozimek, Sekretariat (I piętro).
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem