Dostawa owoców i warzyw w 9 pakietach
2014-02-06 08:00
Źródło:
www.fresh-market.pl(tt)
Nazwa i adres zamawiającego: SP ZOZ Szpital Psychiatryczny w Toszku , ul. Gliwicka 5, 44-180 Toszek, woj. śląskie, tel. 032 2334112 w. 212, faks 032 2334325, 2335244.
Przedmiotem zamówienia obejmuje dostawę warzyw i owoców dla potrzeb SP ZOZ Szpitala Psychiatrycznego w Toszku. Postępowanie zostało przeprowadzone z podziałem na dziewięć pakietów.
PAKIET I – WARZYWA MROŻONE I
CPV 153 31170 – 9 Warzywa mrożone
Lp. Asortyment "Jednostka
miary" Średnie zapotrzebowanie na 1 miesiąc "Zapotrzebowanie
na okres trwania umowy
(6 miesięcy)"
1. Brukselka mrożona kg 25 150
2. Fasolka szparagowa mrożona kg 70 420
3. Szpinak mrożony kg 60 360
PAKIET II – WARZYWA MROŻONE II
CPV 153 31170 – 9 Warzywa mrożone
Asortyment "Jednostka
miary" Średnie zapotrzebowanie na 1 miesiąc "Zapotrzebowanie
na okres trwania umowy
(6 miesięcy)"
1. Jarzynka 5-cio składnikowa mrożona kg 170 1020
PAKIET III – WARZYWA KONSERWOWANE I
CPV 153 31400-1 Warzywa konserwowane i/lub puszkowane; CPV 15331462-3 Groch puszkowany;
CPV 15331142-4 Kapusta przetworzona
Asortyment "Jednostka
miary" Średnie zapotrzebowanie na 1 miesiąc "Zapotrzebowanie
na okres trwania umowy
(6 miesięcy)"
1. Groszek konserwowy kg 20* 120*
2. Sałatka z kapusty czerwonej kg 30* 180*
* Podana ilość określa masę netto produktu (po odcieku)
1.4. PAKIET IV – OGÓRKI KONSERWOWE
CPV 153 31400 – 1 Warzywa konserwowane i/lub puszkowane;
Asortyment "Jednostka
miary" Średnie zapotrzebowanie na 1 miesiąc "Zapotrzebowanie
na okres trwania umowy
(6 miesięcy)"
1. Ogórki konserwowe kg 80* 480*
* Podana ilość określa masę netto produktu (po odcieku)
1.5. PAKIET V – WARZYWA KONSERWOWANE II
CPV 153 31400 – 1 Warzywa konserwowane i/lub puszkowane;
Asortyment "Jednostka
miary" Średnie zapotrzebowanie na 1 miesiąc "Zapotrzebowanie
na okres trwania umowy
(6 miesięcy)"
1. Sałatka szwedzka z ogórków kg 43* 258*
* Podana ilość określa masę netto produktu (po odcieku)
1.6. PAKIET VI – WARZYWA KONSERWOWANE III
CPV 153 31400 – 1 Warzywa konserwowane i/lub puszkowane;
Asortyment "Jednostka
miary" Średnie zapotrzebowanie na 1 miesiąc "Zapotrzebowanie
na okres trwania umowy
(6 miesięcy)"
1. Sałatka obiadowa minimum 4 -składnikowa kg 45* 270*
* Podana ilość określa masę netto produktu (po odcieku)
1.7. PAKIET VII – WARZYWA
CPV 032 21000 – 6 Warzywa; CPV 03221112-4 Marchew; CPV 03221110-0 Pietruszka korzeń; CPV 03221110-0 Seler korzeń
Asortyment "Jednostka
miary" Średnie zapotrzebowanie na 1 miesiąc "Zapotrzebowanie
na okres trwania umowy
(6 miesięcy)"
1. Fasola sucha typu „JAŚ” kg 140 840
2. Groch suchy łuskany kg 75 450
1.8. PAKIET VIII – POMIDORY
CPV 03221240-0 Pomidory
Asortyment "Jednostka
miary" Średnie zapotrzebowanie na 1 miesiąc "Zapotrzebowanie
na okres trwania umowy
(6 miesięcy)"
1. Pomidory kg 280 1680
1.9. PAKIET IX – BURACZKI
CPV 03221111-7 Burak ćwikłowy
Asortyment "Jednostka
miary" Średnie zapotrzebowanie na 1 miesiąc "Zapotrzebowanie
na okres trwania umowy
(6 miesięcy)"
1. Buraczki kg 300 1800
Pełna treść ogłoszenia: www.szpitaltoszek.pl/?p=1494
Termin składania wniosków upływa: 11.02.2014 godzina 09:00, miejsce: Sekretariat Dyrektora Naczelnego w budynku administracji szpitala.
Przedmiotem zamówienia obejmuje dostawę warzyw i owoców dla potrzeb SP ZOZ Szpitala Psychiatrycznego w Toszku. Postępowanie zostało przeprowadzone z podziałem na dziewięć pakietów.
PAKIET I – WARZYWA MROŻONE I
CPV 153 31170 – 9 Warzywa mrożone
Lp. Asortyment "Jednostka
miary" Średnie zapotrzebowanie na 1 miesiąc "Zapotrzebowanie
na okres trwania umowy
(6 miesięcy)"
1. Brukselka mrożona kg 25 150
2. Fasolka szparagowa mrożona kg 70 420
3. Szpinak mrożony kg 60 360
PAKIET II – WARZYWA MROŻONE II
CPV 153 31170 – 9 Warzywa mrożone
Asortyment "Jednostka
miary" Średnie zapotrzebowanie na 1 miesiąc "Zapotrzebowanie
na okres trwania umowy
(6 miesięcy)"
1. Jarzynka 5-cio składnikowa mrożona kg 170 1020
PAKIET III – WARZYWA KONSERWOWANE I
CPV 153 31400-1 Warzywa konserwowane i/lub puszkowane; CPV 15331462-3 Groch puszkowany;
CPV 15331142-4 Kapusta przetworzona
Asortyment "Jednostka
miary" Średnie zapotrzebowanie na 1 miesiąc "Zapotrzebowanie
na okres trwania umowy
(6 miesięcy)"
1. Groszek konserwowy kg 20* 120*
2. Sałatka z kapusty czerwonej kg 30* 180*
* Podana ilość określa masę netto produktu (po odcieku)
1.4. PAKIET IV – OGÓRKI KONSERWOWE
CPV 153 31400 – 1 Warzywa konserwowane i/lub puszkowane;
Asortyment "Jednostka
miary" Średnie zapotrzebowanie na 1 miesiąc "Zapotrzebowanie
na okres trwania umowy
(6 miesięcy)"
1. Ogórki konserwowe kg 80* 480*
* Podana ilość określa masę netto produktu (po odcieku)
1.5. PAKIET V – WARZYWA KONSERWOWANE II
CPV 153 31400 – 1 Warzywa konserwowane i/lub puszkowane;
Asortyment "Jednostka
miary" Średnie zapotrzebowanie na 1 miesiąc "Zapotrzebowanie
na okres trwania umowy
(6 miesięcy)"
1. Sałatka szwedzka z ogórków kg 43* 258*
* Podana ilość określa masę netto produktu (po odcieku)
1.6. PAKIET VI – WARZYWA KONSERWOWANE III
CPV 153 31400 – 1 Warzywa konserwowane i/lub puszkowane;
Asortyment "Jednostka
miary" Średnie zapotrzebowanie na 1 miesiąc "Zapotrzebowanie
na okres trwania umowy
(6 miesięcy)"
1. Sałatka obiadowa minimum 4 -składnikowa kg 45* 270*
* Podana ilość określa masę netto produktu (po odcieku)
1.7. PAKIET VII – WARZYWA
CPV 032 21000 – 6 Warzywa; CPV 03221112-4 Marchew; CPV 03221110-0 Pietruszka korzeń; CPV 03221110-0 Seler korzeń
Asortyment "Jednostka
miary" Średnie zapotrzebowanie na 1 miesiąc "Zapotrzebowanie
na okres trwania umowy
(6 miesięcy)"
1. Fasola sucha typu „JAŚ” kg 140 840
2. Groch suchy łuskany kg 75 450
1.8. PAKIET VIII – POMIDORY
CPV 03221240-0 Pomidory
Asortyment "Jednostka
miary" Średnie zapotrzebowanie na 1 miesiąc "Zapotrzebowanie
na okres trwania umowy
(6 miesięcy)"
1. Pomidory kg 280 1680
1.9. PAKIET IX – BURACZKI
CPV 03221111-7 Burak ćwikłowy
Asortyment "Jednostka
miary" Średnie zapotrzebowanie na 1 miesiąc "Zapotrzebowanie
na okres trwania umowy
(6 miesięcy)"
1. Buraczki kg 300 1800
Pełna treść ogłoszenia: www.szpitaltoszek.pl/?p=1494
Termin składania wniosków upływa: 11.02.2014 godzina 09:00, miejsce: Sekretariat Dyrektora Naczelnego w budynku administracji szpitala.
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem