Kontaktujemy się w sprawie cen z kilkuset skupami w całej Polsce. Korzystaj z naszych informacji.

Kup teraz abonament!

Dostawa owoców i warzyw w 9 pakietach

2014-02-06 08:00
Nazwa i adres zamawiającego: SP ZOZ Szpital Psychiatryczny w Toszku , ul. Gliwicka 5, 44-180 Toszek, woj. śląskie, tel. 032 2334112 w. 212, faks 032 2334325, 2335244.

Przedmiotem zamówienia  obejmuje dostawę warzyw i owoców dla potrzeb SP ZOZ Szpitala Psychiatrycznego w Toszku. Postępowanie zostało przeprowadzone z podziałem na dziewięć pakietów.
PAKIET I – WARZYWA MROŻONE I                
                
CPV 153 31170 – 9 Warzywa mrożone                
                
Lp.    Asortyment    "Jednostka
miary"    Średnie zapotrzebowanie na 1 miesiąc    "Zapotrzebowanie
na okres trwania umowy
(6 miesięcy)"
1.    Brukselka mrożona    kg    25    150
2.    Fasolka szparagowa mrożona     kg    70    420
3.    Szpinak mrożony    kg    60    360
                
PAKIET II – WARZYWA MROŻONE II                
                 
CPV 153 31170 – 9 Warzywa mrożone                
                
Asortyment    "Jednostka
miary"    Średnie zapotrzebowanie  na 1 miesiąc    "Zapotrzebowanie
na okres trwania umowy
(6 miesięcy)"    
1.    Jarzynka 5-cio składnikowa mrożona    kg    170    1020
                
                
                
PAKIET III – WARZYWA KONSERWOWANE I                
                
CPV 153 31400-1  Warzywa konserwowane i/lub puszkowane; CPV 15331462-3 Groch puszkowany;                 
CPV 15331142-4 Kapusta przetworzona                
                
Asortyment    "Jednostka
miary"    Średnie zapotrzebowanie  na 1 miesiąc    "Zapotrzebowanie
na okres trwania umowy
(6 miesięcy)"    
1.    Groszek konserwowy    kg    20*    120*
2.    Sałatka z kapusty czerwonej    kg    30*    180*
                
* Podana ilość określa masę netto produktu (po odcieku)                
                
1.4. PAKIET IV   – OGÓRKI KONSERWOWE                 
                
CPV 153 31400 – 1  Warzywa konserwowane i/lub puszkowane;                
                
Asortyment    "Jednostka
miary"    Średnie zapotrzebowanie  na 1 miesiąc    "Zapotrzebowanie
na okres trwania umowy
(6 miesięcy)"    
1.    Ogórki konserwowe    kg    80*    480*
                
* Podana ilość określa masę netto produktu (po odcieku)                
                
1.5. PAKIET V – WARZYWA KONSERWOWANE II                 
                
CPV 153 31400 – 1  Warzywa konserwowane i/lub puszkowane;                
                
Asortyment    "Jednostka
miary"    Średnie zapotrzebowanie  na 1 miesiąc    "Zapotrzebowanie
na okres trwania umowy
(6 miesięcy)"    
1.    Sałatka szwedzka z ogórków    kg    43*    258*
                
* Podana ilość określa masę netto produktu (po odcieku)                
                
1.6. PAKIET VI – WARZYWA KONSERWOWANE III                 
                
CPV 153 31400 – 1  Warzywa konserwowane i/lub puszkowane;                
                
Asortyment    "Jednostka
miary"    Średnie zapotrzebowanie  na 1 miesiąc    "Zapotrzebowanie
na okres trwania umowy
(6 miesięcy)"    
1.    Sałatka obiadowa minimum 4 -składnikowa    kg    45*    270*
                
* Podana ilość określa masę netto produktu (po odcieku)                
                
1.7. PAKIET VII – WARZYWA                 
                
CPV 032 21000 – 6 Warzywa;  CPV 03221112-4 Marchew; CPV 03221110-0 Pietruszka korzeń; CPV 03221110-0 Seler korzeń                
                
Asortyment    "Jednostka
miary"    Średnie zapotrzebowanie  na 1 miesiąc    "Zapotrzebowanie
na okres trwania umowy
(6 miesięcy)"    
1.    Fasola sucha typu „JAŚ”    kg    140    840
2.    Groch suchy łuskany    kg    75    450
                
                
1.8. PAKIET VIII – POMIDORY                 
                
CPV 03221240-0 Pomidory                
                
Asortyment    "Jednostka
miary"    Średnie zapotrzebowanie  na 1 miesiąc    "Zapotrzebowanie
na okres trwania umowy
(6 miesięcy)"    
1.    Pomidory    kg    280    1680
                
                
                
1.9. PAKIET IX – BURACZKI                
                
CPV 03221111-7 Burak ćwikłowy                
                
Asortyment    "Jednostka
miary"    Średnie zapotrzebowanie  na 1 miesiąc    "Zapotrzebowanie
na okres trwania umowy
(6 miesięcy)"    
1.    Buraczki    kg    300    1800

Pełna treść ogłoszenia: www.szpitaltoszek.pl/?p=1494

Termin składania wniosków upływa:  11.02.2014 godzina 09:00, miejsce: Sekretariat Dyrektora Naczelnego w budynku administracji szpitala.
Słowa kluczowe: dostawa, przetarg, owoce, warzywa, śląskie
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem