Dostawa owoców, warzyw oraz przetworów
Nazwa i adres zamawiającego: Państwowa Bursa Szkół Artystycznych , ul. Solna 12, 61-736 Poznań, woj. wielkopolskie, tel. 0-61 8585-485, faks 0-61 8585-481.
Przedmiotem zamówienia jest cykliczna dostawa środków żywności dla Zamawiającego w roku szkolnym 2014/2015, który to przedmiot zamówienia podzielony jest na następujące zadania: 
Zadanie nr 2 - dostawa owoców, warzyw
1. Ananas konserwowy 
masa netto po odcieku 
kg 60 
2. Brzoskwinia konserwowa 
masa netto po odcieku 
kg 150 
3. Dżem wysoko słodzony mix 
smaków 
kg 240 
4. Dżem wysoko słodzony 
porcyjny 0,025kg 
kg 15 
5. Fasola konserwowa biała kl. I 
masa netto po odcieku 
kg 70 
6. Fasola konserwowa czerwona kl. I 
masa netto po odcieku 
kg 20 
7. Groszek konserwowy kl. I kg 40 
8. Kapusta kwaszona kg 500 
9. Koncentrat pomidor. 30% 
op. 0,2 kg 
kg 20 
10. Koncentrat pomidor. 30% 
op. 1 kg 
kg 150 
11. Kukurydza konserwowa kl. I kg 60 
12. Ogórki kwaszone kl. I kg 500 
13. Ogórki małosolne kl. I kg 30 
14. Ogórki konserwowe kl. I kg 250 
15. Papryka konserwowa ćwiartki kg 60 
16. Podgrzybki suszone kg 0,5 
17. Powidła kg 100 
18. Przecier jabłkowy kl. I kg 70 
19. Przecier szparagowy kg 100 
20. Rodzynki kg 3 
21. Napój zagęszczony owocowy 
malina, wiśnia 
l 100 
22. Sok jabłkowy 
w kartonikach ze słomką op. 0,2 l 
 l 600 
23. Sok marchwiowo-owocowy 
Kubuś lub równoważny 0,3 l 
szt. 2500 
24. Sos do deserów- czekoladowy l 30
25. Szczaw konserwowy kl. I kg 50 
26. Brokuły mrożone kl. I kg 300 
27. Czarna porzeczka mrożona kl. I kg 200 
28. Czerwona porzeczka mrożona kl. I kg 130 
29. Fasolka szparagowa cięta 
mrożona kl. I 
 kg 400 
30. Frytka do piekarnika kg 200 
31. Groszek mrożony kl. I kg 160 
32. Jagody mrożone kl. I kg 80 
33. Kalafior mrożony kl. I kg 400 
34. Leczo warzywne mrożone kl. I kg 180 
35. Maliny mrożone kl. I kg 60 
36. Mieszanka owocowa mrożona kg 300 
37. Mieszanka warzywna mrożona 
7-składnikowa 
 kg 40 
38. Pierogi z serem mrożone kg 150 
39. Pierogi z serem i owocami kg 150 
40. Pierogi z kapustą i grzybami 
mrożone 
kg 150 
41. Szpinak mrożony kl. I kg 120 
42. Truskawka mrożona kl. I kg 400 
43. Wiśnie mrożone bez pestek kl. I kg 150 
44. Warzywa na patelnie 
(bez ziemniaków) 
kg 80 
 
45. Brukselka mrożona kg 40
Pełna treść ogłoszenia: www.bursaart.poznan.pl/przetargi/
Termin składania wniosków upływa: 29.07.2014 godzina 10:00, miejsce: Państwowa Bursa Szkól Artystycznych ul. Solna 12 61-736 Poznań, w sekretariacie - I piętro.




