Jak się obudzisz, już wiesz — świeże ceny owoców i warzyw na dziś, u nas.

Kup teraz abonament!

Dostawa ponad 14 ton owoców i warzyw

2014-10-30 13:43

Nazwa i adres zamawiającego: Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 1 , ul. Jagiellońska 90, 25-734 Kielce, woj. świętokrzyskie, tel. 41 367 61 83, faks 41 367 69 32.

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów żywnościowych do Internatu Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych nr 1 w Kielcach. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych z podziałem na następujące części/zadania:
Zadanie 9: Warzywa i owoce /zał. 4i/
1. Agrest Kg 5
2. Buraki czerwone Kg 900
3. Botwinka Kg 15
4. Cebula Kg 700
5. Cebula czerwona Kg 5
6. Gruszki I gat. Kg 100
7. Jagody Kg 30
8. Jabłka deserowe Kg 700
9. Kapusta czerwona Kg 100
10. Kapusta biała Kg 350
11. Kapusta włoska Kg 10
12. Kapusta młoda Kg 150
13. Marchewka Kg 600
14. Natka pietruszki Kg 25
15. Koperek świeży Kg 40
16. Pietruszka korzeń Kg 70
17. Porzeczka czerwona  Kg 15
18. Porzeczka czarna  Kg 15
19. Por Kg 40
20. Rabarbar Kg 10
21. Seler Kg 60
22. Śliwka Kg 50
23. Szczypiorek Kg 15
24. Truskawka świeża bez szypułki Kg 40
25. Wiśnie Kg 50
26. Cukinia Kg 70
27. Czosnek Kg 15
28. Sałata Kg 200
29. Ziemniaki młode (krajowe) Kg 2000
30. Ziemniaki Kg 9000

Zadanie 10: Owoce cytrusowe, warzywa, susz /zał. 4j/.
1. Ananasy świeże Kg 3
2. Banany Kg 360
3. Brokuła świeża Szt. 45
4. Brzoskwinie Kg 250
5. Cytryny Kg 300
6. Fasola "Jaś" Kg 80
7. Fasola drobna Kg 10
8. Groch łuskany Kg 30
9. Kalafior świeży Szt. 35
10. Kapusta brukselka Kg 5
11. Kapusta kiszona Kg 500
12. Kapusta pekińska Kg 320
13. Kiwi Kg 15
14. Mandarynki Kg 70
15. Morele świeże Kg 10
16. Nektarynki Kg 100
17. Ogórki gruntowe Kg 250
18. Ogórki kiszone Kg 320
19. Ogórki małosolne Kg 50
20. Ogórki szklarniowe Kg 800
21. Papryka gruntowa Kg 80
22. Papryka świeża czerwona Kg 130
23. Papryka świeża zielona Kg 5
24. Papryka świeża żółta Kg 10
25. Pieczarki świeże Kg 400
26. Pomarańcze Kg 100
27. Pomidory gruntowe Kg 300
28. Pomidory szklarniowe Kg 850
29. Rzodkiewki Kg 20
30. Sałata lodowa Kg 3
31. Sałata ozdobna karbowana Kg 3
32. Sałata rukola Kg 1
33. Suszone borowiki Kg 2
34. Suszone gruszki Kg 5
35. Suszone jabłka Kg 5
36. Suszone maślaki Kg 1
37. Suszone podgrzybki Kg 1
38. Suszone śliwki Kg 15
39. Winogrona ciemne Kg 15
40. Winogrona jasne Kg 15
41. Soczewica czerwona Kg 5
42. Fasolka szparagowa ( żółta) Kg 15
43. Fasolka szparagowa (zielona) Kg 15
44. Bazylia świeża (w doniczce) Szt. 2
45. Mięta w doniczce Szt. 2
46. Tymianek świeży (w doniczce) Szt. 2

Pełna treść ogłoszenia: www.zsp1-kielce.pl/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=71&Itemid=91

Termin składania wniosków upływa: 06.11.2014 godzina 09:30, miejsce: pok. 2 - sekretariat, Zespółu Szkół Ponadgimnazjalnych nr 1 w Kielcach , ul. Jagiellońska 90, 25-734 Kielce.

Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem