DPS kupi okolo 10 ton owoców i warzyw
2014-02-05 15:48
Źródło:
www.fresh-market.pl(tt)
Nazwa i adres zamawiającego: Dom Pomocy Społecznej w Uzdowie , Uzdowo 18/19, 13-214 Uzdowo, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 0-23 696 54 16, faks 0-23 696 55 56.
Przedmiotem zamówienia są dostawy sukcesywne artykułów spożywczych w pakietach:
Pakiet nr 4 - jaja, warzywa i owoce - 2 razy w tygodniu
1. "Jaja – kl. A
M (waga 53-63g) pakowane zgodnie z Rozporz. Rady (EWG) nr 1907/90 i Rozporz. Komisji (WE) nr 2295/2003 " 03142500-3 14000 szt.
2 "Por, kl.I , PN – R – 75521
Wymagania minimalne : 1/3 długości o barwie białej do zielonkawo-białej. Odmiana jednorodna przy każdej dostawie." 03221300-9 50 kg
3 "Marchew, gat.I
PN – 84/R – 75358
Odmiana jednorodna przy każdej dostawie. Opakowanie worek od 10 do 20 kg" 03221112-4 2000 kg
4 "Pietruszka, korzeń, kl. I
PN – R – 75370
Odmiana jednorodna przy każdej dostawie. Opakowanie : worek od 5 do 10 kg" 03221110-0 350 kg
5 Koperek świeży (pęczek) 03221300-9 300 szt.
6 Szczypior świeży (pęczek) 03221300-9 150 szt.
7 Natka pietruszki (pęczek) 03221300-9 50 szt.
8 Ogórki świeże kl. I odmiana jednorodna przy każdej dostawie 03221270-9 250 kg
9 Ogórki szklarniowe (długie) 03221270-9 50 kg
10 Pomidory kl. I odmiana jednorodna przy każdej dostawie 03221240-0 900 kg
11 Kalafior świeży kl. I 03221420-6 50 szt.
12 Sałata zielona zwykła kl. 1 (główka) 03221310-2 300 szt.
13 Sałata lodowa kl. 1(główka) 03221310-2 80 szt.
14 "Papryka świeża
(czerwona, zielona , zółta)" 03221230-7 50 kg
15 "Pieczarki PN – 75/R – 75078
owocniki świeże, z zamkniętym kapeluszem lub lekko otwartym,średnica kapelusza
min 4 cm, zdrowe, całe, nieuszkodzone" 03221260-6 200 kg
16 "Kapusta biała kl. I
PN – 72/R – 75362. minimalna masa główki kapusty 2000g. " 03221410-3 300 kg
17 "Kapusta młoda główka, kl. I
PN – 72/R – 75362. minimalna masa główki kapusty 1000 g" 03221410-3 100 szt
18 "Kapusta czerwona główka kl. I
PN – 72/R – 75362. minimalna masa główki kapusty 1500g." 03221410-3 50 kg
19 "Kapusta pekińska, kl. I
PN – R – 75544
Minimalna masa główki 350g. " 03221410-3 200 kg
20 Banany 03222111-4 800 kg
21 Arbuzy 15330000-0 150 kg
22 Cytryny 03222210-8 200 kg
23 "Pomarańcze
" 03222220-1 150 kg
24 Mandarynki 03222240-7 250 kg
25 "Jabłka kl.I
Minimalna średnica 5 cm
Opakowanie: skrzynki 15 kg" 03222321-9 1500 kg
26 Truskawki świeże kl.I 03222313-0 100 kg
27 Gruszki kl. I , różne odmiany 03222322-6 80 kg
28 Śliwki kl. I , różne odmiany 03222330-5 50 kg
29 Kiwi kl.I 03222118-3 60 kg
30 Grejfruty czerwone 03222220-1 50 kg
31 Brzoskwinie 03222330-5 80 kg
32 Nektarynki 03222330-5 80 kg
33 Wisnie świeże 03222333-6 20 kg
34 "Czosnek polski, główka, kl. I
PN –R – 75518 " 03221100-7 50 szt.
35 Burak młody tzw. botwinka 03221111-7 60 pęcz.
36 Rzodkiewka 03221110-0 80 pęcz.
37 "Ogórki kiszone, kl. I
produkt spożywczy otrzymany ze świeżych ogórków, przypraw aromatyczno – smakowych, zalanych zalewą z dodatkiem soli i poddanych naturalnemu procesowi fermentacji Opakowanie 0,5-3 kg" 15331000-7 180 kg
38 Kapusta kiszona produkt spożywczy otrzymany z kapusty głowiastej białej, oczyszczonej z liści zewnętrznych, pokrojonej, zasolonej i poddanej naturalnemu procesowi fermentacji mlekowej. Opakowanie 5 kg wiaderko 15331000-7 320 kg
39 "Buraki czerwone, ćwikłowe kl. I, PN – 72/R – 75360
Minimalna średnica korzenia 6 cm. Odmiana jednorodna przy każdej dostawie.
" 03221111-7 600 kg
"40
" "Seler korzeń, kl. I
PN – R - 75371 Odmiana jednorodna przy każdej dostawie. Opakowanie : worek od 5 do10 kg" "03221120-3
" 450 "kg
"
41 "Cebula, kl. I, PN -87/R – 75357
Średnica nie mniej niż 4 cm. Przy każdej dostawie odmiana jednorodna. Opakowania : worki od 10 do 30 kg" 03221113-1 700 kg
42 " Ogórki małosolne kl. I
produkt spożywczy otrzymany ze świeżych ogórków, przypraw aromatyczno – smakowych, zalanych zalewą z dodatkiem soli i poddanych naturalnemu procesowi fermentacji Opakowanie 0,5-3 kg" 15331000-7 50 kg
43 Grzyby suszone 40g 15331135-2 10 szt
Pełna treść ogłoszenia: www.dpsuzdowo.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=13&Itemid=27
Termin składania wniosków upływa: 14.02.2014 godzina 09:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej w Uzdowie 18/19 13-214 Uzdowo - sekretariat.
Przedmiotem zamówienia są dostawy sukcesywne artykułów spożywczych w pakietach:
Pakiet nr 4 - jaja, warzywa i owoce - 2 razy w tygodniu
1. "Jaja – kl. A
M (waga 53-63g) pakowane zgodnie z Rozporz. Rady (EWG) nr 1907/90 i Rozporz. Komisji (WE) nr 2295/2003 " 03142500-3 14000 szt.
2 "Por, kl.I , PN – R – 75521
Wymagania minimalne : 1/3 długości o barwie białej do zielonkawo-białej. Odmiana jednorodna przy każdej dostawie." 03221300-9 50 kg
3 "Marchew, gat.I
PN – 84/R – 75358
Odmiana jednorodna przy każdej dostawie. Opakowanie worek od 10 do 20 kg" 03221112-4 2000 kg
4 "Pietruszka, korzeń, kl. I
PN – R – 75370
Odmiana jednorodna przy każdej dostawie. Opakowanie : worek od 5 do 10 kg" 03221110-0 350 kg
5 Koperek świeży (pęczek) 03221300-9 300 szt.
6 Szczypior świeży (pęczek) 03221300-9 150 szt.
7 Natka pietruszki (pęczek) 03221300-9 50 szt.
8 Ogórki świeże kl. I odmiana jednorodna przy każdej dostawie 03221270-9 250 kg
9 Ogórki szklarniowe (długie) 03221270-9 50 kg
10 Pomidory kl. I odmiana jednorodna przy każdej dostawie 03221240-0 900 kg
11 Kalafior świeży kl. I 03221420-6 50 szt.
12 Sałata zielona zwykła kl. 1 (główka) 03221310-2 300 szt.
13 Sałata lodowa kl. 1(główka) 03221310-2 80 szt.
14 "Papryka świeża
(czerwona, zielona , zółta)" 03221230-7 50 kg
15 "Pieczarki PN – 75/R – 75078
owocniki świeże, z zamkniętym kapeluszem lub lekko otwartym,średnica kapelusza
min 4 cm, zdrowe, całe, nieuszkodzone" 03221260-6 200 kg
16 "Kapusta biała kl. I
PN – 72/R – 75362. minimalna masa główki kapusty 2000g. " 03221410-3 300 kg
17 "Kapusta młoda główka, kl. I
PN – 72/R – 75362. minimalna masa główki kapusty 1000 g" 03221410-3 100 szt
18 "Kapusta czerwona główka kl. I
PN – 72/R – 75362. minimalna masa główki kapusty 1500g." 03221410-3 50 kg
19 "Kapusta pekińska, kl. I
PN – R – 75544
Minimalna masa główki 350g. " 03221410-3 200 kg
20 Banany 03222111-4 800 kg
21 Arbuzy 15330000-0 150 kg
22 Cytryny 03222210-8 200 kg
23 "Pomarańcze
" 03222220-1 150 kg
24 Mandarynki 03222240-7 250 kg
25 "Jabłka kl.I
Minimalna średnica 5 cm
Opakowanie: skrzynki 15 kg" 03222321-9 1500 kg
26 Truskawki świeże kl.I 03222313-0 100 kg
27 Gruszki kl. I , różne odmiany 03222322-6 80 kg
28 Śliwki kl. I , różne odmiany 03222330-5 50 kg
29 Kiwi kl.I 03222118-3 60 kg
30 Grejfruty czerwone 03222220-1 50 kg
31 Brzoskwinie 03222330-5 80 kg
32 Nektarynki 03222330-5 80 kg
33 Wisnie świeże 03222333-6 20 kg
34 "Czosnek polski, główka, kl. I
PN –R – 75518 " 03221100-7 50 szt.
35 Burak młody tzw. botwinka 03221111-7 60 pęcz.
36 Rzodkiewka 03221110-0 80 pęcz.
37 "Ogórki kiszone, kl. I
produkt spożywczy otrzymany ze świeżych ogórków, przypraw aromatyczno – smakowych, zalanych zalewą z dodatkiem soli i poddanych naturalnemu procesowi fermentacji Opakowanie 0,5-3 kg" 15331000-7 180 kg
38 Kapusta kiszona produkt spożywczy otrzymany z kapusty głowiastej białej, oczyszczonej z liści zewnętrznych, pokrojonej, zasolonej i poddanej naturalnemu procesowi fermentacji mlekowej. Opakowanie 5 kg wiaderko 15331000-7 320 kg
39 "Buraki czerwone, ćwikłowe kl. I, PN – 72/R – 75360
Minimalna średnica korzenia 6 cm. Odmiana jednorodna przy każdej dostawie.
" 03221111-7 600 kg
"40
" "Seler korzeń, kl. I
PN – R - 75371 Odmiana jednorodna przy każdej dostawie. Opakowanie : worek od 5 do10 kg" "03221120-3
" 450 "kg
"
41 "Cebula, kl. I, PN -87/R – 75357
Średnica nie mniej niż 4 cm. Przy każdej dostawie odmiana jednorodna. Opakowania : worki od 10 do 30 kg" 03221113-1 700 kg
42 " Ogórki małosolne kl. I
produkt spożywczy otrzymany ze świeżych ogórków, przypraw aromatyczno – smakowych, zalanych zalewą z dodatkiem soli i poddanych naturalnemu procesowi fermentacji Opakowanie 0,5-3 kg" 15331000-7 50 kg
43 Grzyby suszone 40g 15331135-2 10 szt
Pełna treść ogłoszenia: www.dpsuzdowo.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=13&Itemid=27
Termin składania wniosków upływa: 14.02.2014 godzina 09:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej w Uzdowie 18/19 13-214 Uzdowo - sekretariat.
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem