DPS kupi ponad 50 ton warzyw
2013-12-20 08:00
Źródło:
www.fresh-market.pl(mt)
Nazwa i adres zamawiającego: Dom Pomocy Społecznej , ul. gen. K. Pułaskiego 5, 34-100 Wadowice, woj. małopolskie, tel. 033 8731300, faks 033 8731300.
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych podzielonych na dwie części: Część I -Owoce i warzywa.
1. Arbuz sezon luz kg A 180 640
B 160
C 300
2. Banany klasa I, sztuki średniej wielkości (160-200g) kg A 220 600
B 350
C 30
3. Borówki sezon świeże l A - 20
B 20
C -
4. Botwinka świeża szt. A - 40
B 40
C -
5. Brokuły świeże szt. A - 100
B -
C 100
6. Brzoskwinie klasa I, sztuki średniej wielkości (ok. 100g) kg A 100 252
B 100
C 52
7. Burak czerwony klasa I, workowane, opakowanie jednostkowe max. 15kg kg A 1000 1950
B 500
C 450
8. Cebula klasa I, workowana, opakowanie jednostkowe max. 15kg kg A 1100 1850
B 550
C 200
9. Cebulka zielona sezon świeża szt. A - 20
B 20
C -
10. Cukinia sezon luz kg A 60 230
B 100
C 70
11. Cytryna luz kg A 60 190
B 30
C 100
12. Czarna porzeczka sezon świeża kg A - 20
B -
C 20
13. Czosnek świeży Produkt polski kg A - 12
B 10
C 2
14. Fasola biała jaś karłowy workowana, opakowanie jednostkowe max. 5 kg kg A 150 330
B 100
C 80
15. Fasola szparagowa sezon świeża kg A - 110
B 60
C 50
16. Grapefruit - kg A - 60
B -
C 60
17. Groch łuszczony połówki workowany, opakowanie jednostkowe max. 5kg kg A 90 190
B 60
C 40
18. Gruszka klasa I, sztuki średniej wielkości (160-170g) kg A 30 80
B 30
C 20
19. Jabłka konsumpcyjne kl. 1, dostawa I-III pakowane w skrzynie, opakowanie jednostkowe max. 15kg, odmiany miękkie, słodkie, waga sztuki 100-150g kg A 300 800
B 300
C 200
20. Jabłka konsumpcyjne kl. I, dostawa IV-VIII pakowane w skrzynie, opakowanie jednostkowe max. 15kg, odmiany miękkie, słodkie, waga sztuki 100-150g kg A 300 800
B 300
C 200
21. Jabłka konsumpcyjne kl.1, dostawa IX-XII pakowane w skrzynie, opakowanie jednostkowe max. 15kg, odmiany miękkie,słodkie, waga sztuki 100-150g kg A 400 1000
B 400
C 200
22. Jabłka konsumpcyjne kl.2 pakowane w skrzynie, opakowanie jednostkowe max. 15kg kg A 500 1200
B 400
C 300
23. Kalafior dostawa VI-X - szt. A 50 190
B 80
C 60
24. Kapusta biała "
-" kg A 500 1000
B 300
C 200
25. Kapusta czerwona - kg A 300 420
B 60
C 60
26. Kapusta kwaszona opakowanie jednostkowe wiaderko 5-10 kg kg A 480 990
B 350
C 160
27. Kapusta młoda - szt. A 200 335
B 85
C 50
28. Kapusta pekińska - kg A 230 230
B -
C -
29. Kapusta pekińska szt. - szt. A - 115
B 65
C 50
30. Kapusta włoska - szt. A - 90
B 40
C 50
31. Kiwi - kg A 30 420
B 330
C 60
32. Koperek zielony świeży, pęczek 100g szt. A 150 650
B 200
C 300
33. Mandarynka klasa I, luz kg A 200 500
B 200
C 100
34. Marchew klasa I, workowana, opakowanie jednostkowe max. 25kg kg A 1750 3950
B 800
C 1400
35. Nektarynki klasa I, sztuki średniej wielkości, 100-130g kg A 100 250
B 150
C -
36. "Ogórek gruntowy
dostawa VII-IX" - kg A 150 400
B 100
C 150
37. Ogórek kwaszony kg masa ogórków po odcieku 1 kg kg A 90 360
B 120
C 150
38. Ogórek szklarniowy klasa I, opakowanie jednostkowe max. 5kg kg A 60 360
B 100
C 200
39. Papryka czerwona świeża "
-
" kg A 20 45
B -
C 25
40. Papryka żółta sopelek świeża "-
" kg A 20 84
B 24
C 40
41. Pieczarka klasa I kg A 170 340
B 50
C 120
42. Pietruszka korzeń klasa I, workowana, opakowanie jednostkowe max. 15kg kg A 440 1170
B 400
C 330
43. Pietruszka nać pęczek 100g szt. A 150 520
B 20
C 350
44. Podgrzybek suszony opakowanie jednostkowe 20g szt. A 50 65
B -
C 15
45. Pomarańcza waga jednostkowa ok. 200g kg A 280 730
B 450
C -
46. Pomidor I-V świeże kg A 100 325
B 200
C 25
47. Pomidor VI-VII świeże kg A 100 450
B 200
C 150
48. Pomidor VIII-XII świeże kg A 300 670
B 100
C 270
49. Por świeży - szt. A 220 420
B 120
C 80
50. Rabarbar sezon - kg A 30 230
B 150
C 50
51. Rzodkiewka 100g - szt. A 300 600
B 50
C 250
52. Sałata lodowa - szt. A 50 170
B 120
C -
53. Sałata zielona - szt. A 60 680
B 120
C 500
54. Seler korzeń workowany, opakowanie jednostkowe max. 15 kg kg A 460 1060
B 400
C 200
55. Susz kompotowy tacka 250g min. 3 składnikowy (wigilijny): jabłko, śliwka, gruszka "szt.
" A 16 "48
"
B 16
C 16
56. Szczaw świeży pęczek - szt. A - 20
B 20
C -
57. Szczypiorek pęczek 100g - szt. A 80 755
B 200
C 475
58. Śliwki węgierki sezon klasa I kg A 60 360
B 150
C 150
59. Truskawki sezon świeże kg A 50 210
B 100
C 60
60. Winogrona białe świeże kg A - 100
B 100
C -
61. Ziemniaki jadalne, dostawa m-ce: I-III Klasa I, workowane, opakowanie jednostkowe max. 25kg kg A 3400 8800
B 3000
C 2400
62. Ziemniaki jadalne, dostawa m-ce: IV-VII Klasa I, workowane, opakowanie jednostkowe max. 25kg kg A 3400 10450
B 4000
C 3050
63. Ziemniaki jadalne dostawa m-ce: VIII-IX Klasa I, workowane, opakowanie jednostkowe max. 25kg kg A 2200 5850
B 2000
C 1650
64. Ziemniaki jadalne, dostawa m-ce X-XII Klasa I, workowane, opakowanie jednostkowe max. 25kg kg A 4600 10300
Pełna treść ogłoszenia: www.dps.w.krakow.pl/ogloszenia.php?id=26
Termin składania wniosków upływa: 27.12.2013 godzina 09:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej im. św. O. R. Kalinowskiego 5, 34-100 Wadowice, sekretariat.
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych podzielonych na dwie części: Część I -Owoce i warzywa.
1. Arbuz sezon luz kg A 180 640
B 160
C 300
2. Banany klasa I, sztuki średniej wielkości (160-200g) kg A 220 600
B 350
C 30
3. Borówki sezon świeże l A - 20
B 20
C -
4. Botwinka świeża szt. A - 40
B 40
C -
5. Brokuły świeże szt. A - 100
B -
C 100
6. Brzoskwinie klasa I, sztuki średniej wielkości (ok. 100g) kg A 100 252
B 100
C 52
7. Burak czerwony klasa I, workowane, opakowanie jednostkowe max. 15kg kg A 1000 1950
B 500
C 450
8. Cebula klasa I, workowana, opakowanie jednostkowe max. 15kg kg A 1100 1850
B 550
C 200
9. Cebulka zielona sezon świeża szt. A - 20
B 20
C -
10. Cukinia sezon luz kg A 60 230
B 100
C 70
11. Cytryna luz kg A 60 190
B 30
C 100
12. Czarna porzeczka sezon świeża kg A - 20
B -
C 20
13. Czosnek świeży Produkt polski kg A - 12
B 10
C 2
14. Fasola biała jaś karłowy workowana, opakowanie jednostkowe max. 5 kg kg A 150 330
B 100
C 80
15. Fasola szparagowa sezon świeża kg A - 110
B 60
C 50
16. Grapefruit - kg A - 60
B -
C 60
17. Groch łuszczony połówki workowany, opakowanie jednostkowe max. 5kg kg A 90 190
B 60
C 40
18. Gruszka klasa I, sztuki średniej wielkości (160-170g) kg A 30 80
B 30
C 20
19. Jabłka konsumpcyjne kl. 1, dostawa I-III pakowane w skrzynie, opakowanie jednostkowe max. 15kg, odmiany miękkie, słodkie, waga sztuki 100-150g kg A 300 800
B 300
C 200
20. Jabłka konsumpcyjne kl. I, dostawa IV-VIII pakowane w skrzynie, opakowanie jednostkowe max. 15kg, odmiany miękkie, słodkie, waga sztuki 100-150g kg A 300 800
B 300
C 200
21. Jabłka konsumpcyjne kl.1, dostawa IX-XII pakowane w skrzynie, opakowanie jednostkowe max. 15kg, odmiany miękkie,słodkie, waga sztuki 100-150g kg A 400 1000
B 400
C 200
22. Jabłka konsumpcyjne kl.2 pakowane w skrzynie, opakowanie jednostkowe max. 15kg kg A 500 1200
B 400
C 300
23. Kalafior dostawa VI-X - szt. A 50 190
B 80
C 60
24. Kapusta biała "
-" kg A 500 1000
B 300
C 200
25. Kapusta czerwona - kg A 300 420
B 60
C 60
26. Kapusta kwaszona opakowanie jednostkowe wiaderko 5-10 kg kg A 480 990
B 350
C 160
27. Kapusta młoda - szt. A 200 335
B 85
C 50
28. Kapusta pekińska - kg A 230 230
B -
C -
29. Kapusta pekińska szt. - szt. A - 115
B 65
C 50
30. Kapusta włoska - szt. A - 90
B 40
C 50
31. Kiwi - kg A 30 420
B 330
C 60
32. Koperek zielony świeży, pęczek 100g szt. A 150 650
B 200
C 300
33. Mandarynka klasa I, luz kg A 200 500
B 200
C 100
34. Marchew klasa I, workowana, opakowanie jednostkowe max. 25kg kg A 1750 3950
B 800
C 1400
35. Nektarynki klasa I, sztuki średniej wielkości, 100-130g kg A 100 250
B 150
C -
36. "Ogórek gruntowy
dostawa VII-IX" - kg A 150 400
B 100
C 150
37. Ogórek kwaszony kg masa ogórków po odcieku 1 kg kg A 90 360
B 120
C 150
38. Ogórek szklarniowy klasa I, opakowanie jednostkowe max. 5kg kg A 60 360
B 100
C 200
39. Papryka czerwona świeża "
-
" kg A 20 45
B -
C 25
40. Papryka żółta sopelek świeża "-
" kg A 20 84
B 24
C 40
41. Pieczarka klasa I kg A 170 340
B 50
C 120
42. Pietruszka korzeń klasa I, workowana, opakowanie jednostkowe max. 15kg kg A 440 1170
B 400
C 330
43. Pietruszka nać pęczek 100g szt. A 150 520
B 20
C 350
44. Podgrzybek suszony opakowanie jednostkowe 20g szt. A 50 65
B -
C 15
45. Pomarańcza waga jednostkowa ok. 200g kg A 280 730
B 450
C -
46. Pomidor I-V świeże kg A 100 325
B 200
C 25
47. Pomidor VI-VII świeże kg A 100 450
B 200
C 150
48. Pomidor VIII-XII świeże kg A 300 670
B 100
C 270
49. Por świeży - szt. A 220 420
B 120
C 80
50. Rabarbar sezon - kg A 30 230
B 150
C 50
51. Rzodkiewka 100g - szt. A 300 600
B 50
C 250
52. Sałata lodowa - szt. A 50 170
B 120
C -
53. Sałata zielona - szt. A 60 680
B 120
C 500
54. Seler korzeń workowany, opakowanie jednostkowe max. 15 kg kg A 460 1060
B 400
C 200
55. Susz kompotowy tacka 250g min. 3 składnikowy (wigilijny): jabłko, śliwka, gruszka "szt.
" A 16 "48
"
B 16
C 16
56. Szczaw świeży pęczek - szt. A - 20
B 20
C -
57. Szczypiorek pęczek 100g - szt. A 80 755
B 200
C 475
58. Śliwki węgierki sezon klasa I kg A 60 360
B 150
C 150
59. Truskawki sezon świeże kg A 50 210
B 100
C 60
60. Winogrona białe świeże kg A - 100
B 100
C -
61. Ziemniaki jadalne, dostawa m-ce: I-III Klasa I, workowane, opakowanie jednostkowe max. 25kg kg A 3400 8800
B 3000
C 2400
62. Ziemniaki jadalne, dostawa m-ce: IV-VII Klasa I, workowane, opakowanie jednostkowe max. 25kg kg A 3400 10450
B 4000
C 3050
63. Ziemniaki jadalne dostawa m-ce: VIII-IX Klasa I, workowane, opakowanie jednostkowe max. 25kg kg A 2200 5850
B 2000
C 1650
64. Ziemniaki jadalne, dostawa m-ce X-XII Klasa I, workowane, opakowanie jednostkowe max. 25kg kg A 4600 10300
Pełna treść ogłoszenia: www.dps.w.krakow.pl/ogloszenia.php?id=26
Termin składania wniosków upływa: 27.12.2013 godzina 09:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej im. św. O. R. Kalinowskiego 5, 34-100 Wadowice, sekretariat.
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem