Jak się obudzisz, już wiesz — świeże ceny owoców i warzyw na dziś, u nas.

Kup teraz abonament!

DPS kupi ponad 50 ton warzyw

2013-12-20 08:00
Nazwa i adres zamawiającego: Dom Pomocy Społecznej , ul. gen. K. Pułaskiego 5, 34-100 Wadowice, woj. małopolskie, tel. 033 8731300, faks 033 8731300.

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych podzielonych na dwie części: Część I -Owoce i warzywa.
1.    Arbuz sezon    luz    kg    A    180    640
                B    160    
                C    300    
2.    Banany    klasa I, sztuki średniej wielkości (160-200g)    kg    A    220    600
                B    350    
                C    30    
3.    Borówki sezon    świeże    l    A    -    20
                B    20    
                C    -    
4.    Botwinka    świeża    szt.    A    -    40
                B    40    
                C    -    
5.    Brokuły     świeże    szt.    A    -    100
                B         -    
                C    100    
6.    Brzoskwinie    klasa I, sztuki średniej wielkości (ok. 100g)    kg    A    100    252
                B    100    
                C    52    
7.    Burak czerwony    klasa I, workowane, opakowanie jednostkowe max. 15kg    kg    A    1000    1950
                B    500    
                C    450    
8.    Cebula    klasa I, workowana, opakowanie jednostkowe max. 15kg    kg    A    1100    1850
                B    550    
                C    200    
9.    Cebulka zielona sezon    świeża    szt.    A    -    20
                B    20    
                C    -    
10.    Cukinia sezon    luz    kg     A    60    230
                B    100    
                C    70    
11.    Cytryna    luz    kg    A    60    190
                B    30    
                C    100    
12.    Czarna porzeczka sezon    świeża    kg    A         -    20
                B    -    
                C    20    
13.    Czosnek świeży    Produkt polski    kg    A    -    12
                B    10    
                C    2    
14.    Fasola biała jaś karłowy    workowana, opakowanie jednostkowe max. 5 kg    kg    A    150    330
                B    100    
                C    80    
15.    Fasola szparagowa sezon    świeża    kg    A    -    110
                B    60    
                C    50    
16.    Grapefruit    -    kg    A    -    60
                B    -    
                C    60    
17.    Groch łuszczony połówki    workowany, opakowanie jednostkowe max. 5kg    kg    A    90    190
                B    60    
                C    40    
18.    Gruszka    klasa I, sztuki średniej wielkości (160-170g)    kg    A    30    80
                B    30    
                C    20    
19.    Jabłka konsumpcyjne kl. 1, dostawa I-III    pakowane w skrzynie, opakowanie jednostkowe max. 15kg, odmiany miękkie, słodkie, waga sztuki 100-150g    kg    A    300    800
                B    300    
                C    200    
20.    Jabłka konsumpcyjne kl. I, dostawa IV-VIII    pakowane w skrzynie, opakowanie jednostkowe max. 15kg, odmiany miękkie, słodkie, waga sztuki 100-150g    kg    A    300    800
                B    300    
                C    200    
21.    Jabłka konsumpcyjne kl.1, dostawa IX-XII    pakowane w skrzynie, opakowanie jednostkowe max. 15kg, odmiany miękkie,słodkie, waga sztuki 100-150g    kg    A    400    1000
                B    400    
                C    200    
22.    Jabłka konsumpcyjne kl.2    pakowane w skrzynie, opakowanie jednostkowe max. 15kg    kg    A    500    1200
                B    400    
                C    300    
23.    Kalafior dostawa VI-X    -    szt.    A    50    190
                B    80    
                C    60    
24.    Kapusta biała    "

-"    kg    A    500    1000
                B    300    
                C    200    
25.    Kapusta czerwona    -    kg    A    300    420
                B    60    
                C    60    
26.    Kapusta kwaszona    opakowanie jednostkowe wiaderko 5-10 kg    kg    A    480    990
                B    350    
                C    160    
27.    Kapusta młoda    -    szt.    A    200    335
                B    85    
                C    50    
28.    Kapusta pekińska    -    kg    A    230    230
                B    -    
                C    -    
29.    Kapusta pekińska szt.    -    szt.    A    -    115
                B    65    
                C    50    
30.    Kapusta włoska    -    szt.    A    -    90
                B    40    
                C    50    
31.    Kiwi    -    kg    A    30    420
                B    330    
                C    60    
32.    Koperek zielony    świeży, pęczek 100g    szt.    A    150    650
                B    200    
                C    300    
33.    Mandarynka    klasa I, luz    kg    A    200    500
                B    200    
                C    100    
34.    Marchew    klasa I, workowana, opakowanie jednostkowe max. 25kg    kg    A    1750    3950
                B    800    
                C    1400    
35.    Nektarynki    klasa I, sztuki średniej wielkości, 100-130g    kg    A    100    250
                B    150    
                C    -    
36.    "Ogórek gruntowy
dostawa VII-IX"    -    kg    A    150    400
                B    100    
                C    150    
37.    Ogórek kwaszony kg    masa ogórków po odcieku 1 kg    kg    A    90    360
                B    120    
                C    150    
38.    Ogórek szklarniowy     klasa I, opakowanie jednostkowe max. 5kg    kg    A    60    360
                B    100    
                C    200    
39.    Papryka czerwona świeża    "
-
"    kg    A    20    45
                B    -    
                C    25    
40.    Papryka żółta sopelek świeża    "-
"    kg    A    20    84
                B    24    
                C    40    
41.    Pieczarka    klasa I    kg    A    170    340
                B    50    
                C    120    
42.    Pietruszka korzeń    klasa I, workowana, opakowanie jednostkowe max. 15kg    kg    A    440    1170
                B    400    
                C    330    
43.    Pietruszka nać     pęczek 100g    szt.    A    150    520
                B    20    
                C    350    
44.    Podgrzybek suszony    opakowanie jednostkowe 20g    szt.    A    50    65
                B    -    
                C    15    
45.    Pomarańcza    waga jednostkowa ok. 200g    kg    A    280    730
                B    450    
                C    -    
46.    Pomidor I-V    świeże    kg    A    100    325
                B    200    
                C    25    
47.    Pomidor VI-VII    świeże    kg    A    100    450
                B    200    
                C    150    
48.    Pomidor VIII-XII    świeże    kg    A    300    670
                B    100    
                C    270    
49.    Por świeży    -    szt.    A    220    420
                B    120    
                C    80    
50.    Rabarbar sezon    -    kg    A    30    230
                B    150    
                C    50    
51.    Rzodkiewka 100g    -    szt.    A    300    600
                B    50    
                C    250    
52.    Sałata lodowa    -    szt.    A    50    170
                B    120    
                C    -    
53.    Sałata zielona    -    szt.    A    60    680
                B    120    
                C    500    
54.    Seler korzeń    workowany, opakowanie jednostkowe max. 15 kg    kg     A    460    1060
                B    400    
                C    200    
55.    Susz kompotowy tacka 250g    min. 3 składnikowy (wigilijny): jabłko, śliwka, gruszka     "szt.

"    A    16    "48

"
                B    16    
                C    16    
56.    Szczaw świeży pęczek    -    szt.    A    -    20
                B    20    
                C    -    
57.    Szczypiorek pęczek 100g    -    szt.    A    80    755
                B    200    
                C    475    
58.    Śliwki węgierki sezon    klasa I    kg    A    60    360
                B    150    
                C    150    
59.    Truskawki sezon    świeże    kg    A    50    210
                B    100    
                C    60    
60.    Winogrona białe    świeże    kg    A    -    100
                B    100    
                C    -    
61.    Ziemniaki jadalne, dostawa  m-ce: I-III    Klasa I, workowane, opakowanie jednostkowe max. 25kg    kg    A    3400    8800
                B    3000    
                C    2400    
62.    Ziemniaki jadalne, dostawa m-ce: IV-VII    Klasa I, workowane, opakowanie jednostkowe max. 25kg    kg    A    3400    10450
                B    4000    
                C    3050    
63.    Ziemniaki jadalne dostawa m-ce: VIII-IX    Klasa I, workowane, opakowanie jednostkowe max. 25kg    kg    A    2200    5850
                B    2000    
                C    1650    
64.    Ziemniaki jadalne, dostawa m-ce X-XII    Klasa I, workowane, opakowanie jednostkowe max. 25kg    kg    A    4600    10300

Pełna treść ogłoszenia: www.dps.w.krakow.pl/ogloszenia.php?id=26

Termin składania wniosków upływa:
27.12.2013 godzina 09:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej im. św. O. R. Kalinowskiego 5, 34-100 Wadowice, sekretariat.
Słowa kluczowe: dostawa, przetarg, owoce, warzywa, małopolskie
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem