Karczoch Vega Baja w Madrid Fusión
Marka karczochów Vega Baja del Segura będzie obecna na 20. edycji Madrid Fusión, prestiżowego Międzynarodowego Kongresu Gastronomicznego, który odbywa się w dniach 23-25 stycznia w madryckiej instytucji targowej (IFEMA).
Klejnot w ogrodzie będzie obecny na tym wydarzeniu z sesją pokazową Moisésa Martíneza, szefa kuchni restauracji El Buey de Almoradí.
La Joya de la Huerta będzie obecna na tym wydarzeniu poprzez showcooking Moisésa Martíneza, szefa kuchni restauracji El Buey de Almoradí, która została nagrodzona wyróżnieniem Bib Gourmand przez Przewodnik Michelin.
Pokaz odbędzie się podczas Madrid Fusion Congress, który odbędzie się w dniach 23-26 stycznia.
Pokaz Moisés Martínez, zatytułowany "Tradycja zaktualizowana", odbędzie się w najbliższy wtorek, 24 stycznia o godzinie 13:40 na scenie sieci gastroturystycznej Turisme de la Comunitat Valenciana L'Exquisit Mediterrani i otrzymał również wsparcie Wojewódzkiej Rady Turystycznej Costa Blanca.
.
"Fruit Today" jest cennym źródłem informacji dla branży świeżych produktów. Jego celem jest połączenie producentów owoców z Europy Południowej z europejskimi kanałami dystrybucji i importu. Artykuły pokrywają cały łańcuch wartości handlu owocami i warzywami, a także firmami działającymi w branży. Magazyn ma roczny nakład 5000 egzemplarzy, dystrybuowanych w krajach takich jak Hiszpania, Niemcy, Wielka Brytania, Włochy, Holandia, Francja, Europa Wschodnia, Chile i Peru. Dystrybucja odbywa się poprzez bezpośrednie subskrypcje i bezpłatną dystrybucję na głównych europejskich targach handlowych.